Şimdi Ara

FOTOĞRAFLER İLE RENAULT FLUENCE & MEGANE SPORT TOURER (Benim objektifimden) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
1
Favori
26.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fakat aracı beğenmedim doğrusu.Üstelik fiyatına da şaştım kaldım.

Şöyle bi 10-12 sene sonra bu forumda şu donanımlı dizel c sınıfı araç 80.ooo lira;alayım mı diye başlık görürsem şaşırmayacam..
  • Üzerinde sportif bir kit olan Fluence vardı diğer başlıklardan birinde. Yere daha yakın, çok estetik bir araçtı göründüğü kadarıyla. Buradakiler pek sade ve yerden yüksek kalmışlar. Malum, Türkiye şartları. Önlemini baştan almaya çalışmış Renault ama ne kadar işe yarar zaman gösterir.

Şu 55.000 liralık araçları da görebilseydik bir yerlerden belki bu fiyatlarla ne yapılmaya çalışıldığını daha rahat anlardık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

BU Fülütten cacık olmaz uzak durmak lazım müdür

Aynen başkan
  • YENİ MEGANE SPORT TOURER PRİVİLEGE

140W, 4HP + 4 tweeters, Radyo-Mono CD MP3 - 3D Sound by Arkamys

FLUENCE PRİVİLEGE

4*30 W Radyo-Mono CD MP3 - Bluetooth

aradaki farka bir bakarmısınız bu nedirya heryerden çalmışlar,

ses sistemi fluencede arkamys değildir zaten megen3 teyp ile fluenceninki farklı
  • MEGENE III HB DYNAMİQUE ses sistemi (eklemeyi unutmusuz)

140W, 4HP + 4 tweeters, Radyo-Mono CD MP3 - 3D Sound by Arkamys

MEGENE III HB EXPRESSİON ses sistemi

60W, 4HP + 2 tweeters, Radyo-Mono CD MP3

yorum sizin.....
  • Canlı olarak gördüm,ve yine beğenmedim.

Olmamış.Megane Sports Tourer ve HB'den sonra facia.
  • arkadaşlar farklı açılardan da bakmak gerekirse ;

1 Neden bu fluencemidir nedir uyuz arabanın üretimini türkiyeye verdiler ?

2.tipinin bu kadar kötü olmasına rağmen bizi 3üncü dünya ülkesi nasılsa yerler ittirin gitssin mantığı ile mi kakaladılar?

3.bu arabayla bursa renodan kimbilir kaç vatandaşımız işten atılacak .

4.Yıllardır avrupa insanının sedan sevmediği için megane sedanı sırf bizlerin talebine uygun oluversin diye bu kadarda kötü ürünü kakalamaya çalışması ayıp ötesi ...

Fluence çıkmadan birkaç ay önce renonun satış müdürü ile 10 dk lık görüşme fırsatım olmuştu biraz doğuş otoyu çekiştirdikten sonra yeni 1.4 turbolu motor çıkaracakmışsınız diye sorduğumda bana TSİ demişti ..yuh dedim vw group un ismini biryerlerden duymuş kendi motor isimlerini bile bilmiyor .çok yadırgamıştım birde artık megane ismini sedanda kullanmıycaz demişti ,bizim gibi suriye ,türkiye vs.. gibi 2 dünya ülkesi diye adlandırıp bizim için özel araştırma yapıyorlarmış güya özel süspansiyon yapıyorlarmış .hemen aklıma ESP geldi ,niye acaba şimdiye kadar avrupada satılan megane 2 lerde esp varken bize hiç sunulmadı bile... yani müdüründen tutunda arabasına kadar komple bir fiyasko facia gözlemledim arkadaşlar ...

• jantlar çok dandık duruyor , sedanının ön tasarımını hiç beyenmedım , station olanı çok daha güzel geldi gözüme..

•  FOTOĞRAFLER İLE RENAULT FLUENCE & MEGANE SPORT TOURER (Benim objektifimden)

FOTOĞRAFLER İLE RENAULT FLUENCE & MEGANE SPORT TOURER (Benim objektifimden)

Yorumsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozdamar

Hah sonunda anladılar bizim vatandaşı neresinden vuracaklarını,getir navigasyonu çakma i-drive'ı tamam on numara araba artık o reno . Haydi hayırlı traşlar.

yersen.

Aynen yerleştir çakma i-drive'ı yollla Tr'ye
  • 1. Bu arabanın tutmama,satmama ihtimali yok. İlk 3 te olacağı kesin. hatta ileriki günlerde fiyatları düşünce pazar lideri olur.

2.İsmi Megane olarak kalsaydı TR de daha fazla satardı. Telaffuzunun kolay olması çok önemli.

3. İç mekan uzakdoğu arabası izlenimi veriyor. Avrupanın hedeflenmediği belli.

4.Şu anki fiyatlar çok abartılı. İlk alanlar çok fena zarar edecekler. 1 aya kadar yılsonu kampanyası ayağına baya bir indirim olacak , yılbaşında da artmayacak. (dizel 85 hp otantik 41.750 yuh artık)

5. Dizellerde C sınıfında 85 hp mi kaldı yahu. Keşke sadece 105 hp yi sürselerdi. Ayrıca benzinli motor da çok iddiasız bir motor.Acilen yeni motor lazım.

6. Dış tasarım beğenilmemiş ama bence fena değil. Megane II kadar iddialı olmasa da kötü de denemez.

7. Yine söylüyorum 4-5 ay içinde yollar Fluence dolacak ve 2. el ilanlarda bilumum " fluğans,fülüıns,fuluns" gibi ifadelerle karşılaşıcaz

• fluence modelı cok tipsiz bir model bence diştan bakıldığında iç dizaynı güzel ama meganenin her yönden daha şık bir araba daha spor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayburtlee -- 1 Kasım 2009; 14:32:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Yorumsuz

coupe başlı başına bir olay zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

1. Bu arabanın tutmama,satmama ihtimali yok. İlk 3 te olacağı kesin. hatta ileriki günlerde fiyatları düşünce pazar lideri olur.

2.İsmi Megane olarak kalsaydı TR de daha fazla satardı. Telaffuzunun kolay olması çok önemli.

3. İç mekan uzakdoğu arabası izlenimi veriyor. Avrupanın hedeflenmediği belli.

4.Şu anki fiyatlar çok abartılı. İlk alanlar çok fena zarar edecekler. 1 aya kadar yılsonu kampanyası ayağına baya bir indirim olacak , yılbaşında da artmayacak. (dizel 85 hp otantik 41.750 yuh artık)

5. Dizellerde C sınıfında 85 hp mi kaldı yahu. Keşke sadece 105 hp yi sürselerdi. Ayrıca benzinli motor da çok iddiasız bir motor.Acilen yeni motor lazım.

6. Dış tasarım beğenilmemiş ama bence fena değil. Megane II kadar iddialı olmasa da kötü de denemez.

7. Yine söylüyorum 4-5 ay içinde yollar Fluence dolacak ve 2. el ilanlarda bilumum " fluğans,fülüıns,fuluns" gibi ifadelerle karşılaşıcaz

İsmin telaffuzu bir etki yapmayacaktır. Nissan Qashqai buna en güzel örnek. Peynir ekmek gibi gidiyor...

• fluence tek kelimeyle berbat
  • Far değiştirmek için tamponu mu indirecez, tekerlek mi sökecez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

Far değiştirmek için tamponu mu indirecez, tekerlek mi sökecez?

tamamen tampon çıkacak görünene göre.
  • Sanki yeni megane sedan deildi yeni symbol gibi olmuş
  • bu arabanın neresi kötü ben de onu anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: spyky

bu arabanın neresi kötü ben de onu anlayamadım

Olaya iyi tarafından bakıyorsun, ondan anlamamışsındır.

.oO°Oo.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.