Şimdi Ara

Fotokopi maliyeti kitaptan daha fazla oluyor :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seneye hazırlanacaklar varsa o evde yazıcı yoksa mutlaka alın arkadaşlar.çok fena lazım oluyor.

• Hocam aynı hesaba gelmiyor mu?
  • Bizim burada 8 kuruştan çıkartıyorlar. Bir a4 kağıdına sağlı sollu 2 kağıt sığınca baya ucuza geliyor. 45-50 tllik kitap cilt dahil 20ye geliyor mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 28 Şubat 2019; 9:39:37 >
  • Sene başında aldım çoktan parasını çıkardı denemeler kitapların önemli yerleri vsvs allah affetsin...
  • Istanbulda 4 kurusa cikartiyorum sayfasini 2 tl de spiral asiri ucuz
  • Ankara Kızılay'da Ahu Fotokopi var. Sayfası 3,5 kuruş gayette kaliteli yazıcısı var. Tavsiye ederim.
  • 400 sayfalık kitaplar cilt dahil 22 20 tl falan sendr sıkıntı var birader
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    Nerede hocam?
    Ben 25 kuruşa çıkartıyorum. Neresi hocam?
  • Marmara uni kampusu onunde, vivacopy
    Eyvallah
  • Harbiden verilebilecek en iyi tavsiyedir yazıcı almak. Daha pahalıya gelse de alın, en azından gece güzel sorular falan denk geldiğinde 2 saat yazıp çözmek zorunda kalmazsınız. 7/24 sizin.
  • denizli içi en ucuz 10 kuruşa buldum ya oda sayfa başı .s
  • kargo yapan bir firma söyleyin bulamadım bir türlü vivacopy yapmıyor kargo aramıştım
  • Adana da smart fotokopi var.sayfasi 3kr.
  • O yazıcıların kartuşu çok pahalı emin olun. Ucuz çıktı alacak yerler genelde üniversite taraflarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradetanketim -- 28 Şubat 2019; 23:3:38 >
    Neredeymis o kargo da yapiyor mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.