Şimdi Ara

Fotoşop mu ? :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.wikihow.com/images/6/6f/Pspxp_501.jpeg

Bunlar photoshop yapımı mı ? Yoksa pspye xp yüklenir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 10 Ağustos 2009; 20:24:41 >

• resim apaçık shoplanmış o belli de.. bence sistem gereksinimleri xp yüklemesine engel. işlemci tabanı ne onu bilmek lazım aslında ben bilmiyorum.
  • Eğer xp kurulsa süper olur
  • quote:

resim apaçık shoplanmış o belli de.. bence sistem gereksinimleri xp yüklemesine engel. işlemci tabanı ne onu bilmek lazım aslında ben bilmiyorum.

quote:

Eğer xp kurulsa süper olur

Resimler tamamen gerçek öncelikle onu söyleyelim.Yalnız düşündüğünüz gibi deği yani tutup windows kurmamışlar.. RESİMDEKİ PSP CTF TEMALARINDAN XP TEMASI !
    İnternette biraz araştırırsanız sizde yükleyebilirsiniz.Hatta şu an PSP için Windows 7 teması popüler (Dipnot)
  • evet resim gerçek ben vistalısını kullanmıştım..ama pc gibi olmuyor sadece görünüş. fare war onuca joystick le yapıyorsun.baslat falan hepsi oluyorda dandik yüklemene değmez ;)
  • Resim gerçek. Arkadaşlar zaten açıklama yapmış.
  • PSP'nin XP Teması Yaw. PSP XP Çalıştırırmı Ya Akıl Var Mantık Var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Matrix'in sonunda Neo'ya ne oluyo?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • resimler gerçek ama windows değil resimdeki
  • Resimdeki sadece temadır. İşletim sistemi daha kurulmadı. Gerenkte yok
  • Vista Linux gibi OS ların temalar veya tarayıcıya yükleyip mouse oynattığımız halleri var.
  • Peki temalarda ekranda oyunlar vs gözüküyor mu fare kullanılıyor mu?Deneyen var mı?
  • tema hiç güzel olmamiş yani xp temasi ama psp ye uymamiş

Herşeyin orjinali güzel oldugu gibi pspninde kendi temasi güzel bence
  • Oyun oynanmıyor. Internet browserdan girip htm yada html dosyası çalıştırılıyordu bildiğim kadarıyla. Merakını gidermek için kurabilirsin ama bir işe yaramıyor.
  • psp ye linux da windows 95 de yukleniyor ancak xp den emin degilim. nerden biliyorsun dersen, epey bir arastirdim, baktim, linux yuklemek icin aldim psp yi, birde gt oynamak icin :-) youtube daki videolar gercek psp uzerindeki linux kurulu makineler/
  • belki tema olabilir.eğer deilsede montaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: We

quote:

resim apaçık shoplanmış o belli de.. bence sistem gereksinimleri xp yüklemesine engel. işlemci tabanı ne onu bilmek lazım aslında ben bilmiyorum.

quote:

Eğer xp kurulsa süper olur

Resimler tamamen gerçek öncelikle onu söyleyelim.Yalnız düşündüğünüz gibi deği yani tutup windows kurmamışlar.. RESİMDEKİ PSP CTF TEMALARINDAN XP TEMASI !
    İnternette biraz araştırırsanız sizde yükleyebilirsiniz.Hatta şu an PSP için Windows 7 teması popüler (Dipnot)

resim %100 photoshop.. teması vardır ayrı konu.

• bana bunlarla gelmeyin lütfen photoshop
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

bana bunlarla gelmeyin lütfen photoshop

Fotoşop mu  ? :S
     Fotoşop mu  ? :S

Bunlar fotoshopmu hayır değil internet browser dan htm olarak açtığımız sayfalar bazıları müzik falan çalabiliyor oyun menüsü ne falan sahip değil ama Ayrıca bunun gibi temalarda var.

• Geçenlerde bi arkadaşım psp yi elimde görünce özelliklerini sormuştu ben de oyun oynayabiliyosun, film izleyebiliyosun, müzik dinleyebiliyosun, (ortamda varsa) interrnete girebiliyosun vs. anlatınca arkadaş bana peki buna autocad de yükleniyo mu demişti bende ona pes yani şu dünyaya ot geldin saman gidiceksin artık diye cevap vermiştim.
    Daha önce "bu telefon mu, hangi telefon bu" sorularıyla karşılaşmıştım ama bu daha odun bi soruydu yani.Ben de tepkimi gizleyemedim.

Her neyse konuya dönersek arkadaşlar ne istiyorsunuz şu cihazdan, sonuçta bunun eti ne budu ne, yukarıda yazdığım özellikleri size yetmiyosa kendinize küçük bi notebook veya netbook alın derim yani, şayet psp de herhangi bir windows çalıştırılsa bile pek kullanışlı olacağını düşünmüyorum.Office mi çalıştırcaksınız kurup
    Bu yüzden bu konu fantezi olmaktan öteye gidemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 16 Ağustos 2009; 22:10:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.