Şimdi Ara

foxconn bu nedir yahuuu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc tavsiyesinde foxcoon anakart tavsiye ediyorlar bu kart nedir abi böle bilen varmı ilk defa duyuyorum

gigabyte ga-880 -ud2h dense foxcoon 790gx alınırmı kiii

• ben de bu karttan alacak gibiyim. kartın fiyatı diğerlerine göre çok uygun. x16 crossfire desteği verdiği için öneriliyor. daha detaylı yorumlar gelecektir...
  • Giga ve asus dahil, birçok anakartın üzerinde foxconn üretimi parçalar görebilirsiniz. Marka pc lere üretim yapar, fason üretimde yapıyor yanlış bilmiyorsam ve kendi anakartlarını üretir. Dünyanın önde gelen anakart üreticilerindendir.
  • ilginç ilk defa duydum acaba gigabyte yerine foxcoon alsakmı tedirginim
  • 880gm ud2h ye baktım. Onda da sata3 ve usb3.0 yok. Daha ucuza foxconn neden tercih edilmesin ki. En azından cf dağılımı dengeli. (8x+8x)
  • FOXCONN A7DA-S, AMD790GX DDR3 kullananlar aramızda varsa bu anakart ile işlemcinin çekirdeğini açabiliyor muyuz?
  • foxconn 1974 yılında kurulan bir şirket. Şu anda dünyanın en büyük kart üreticilerinden 3. sırada. Kendi adıyla fazla değil de diğer firmaların kartlarına bileşen sağlıyor.Öreneğin usb girişleri klavya girişleri ethernet girişlerinin demir plakaları , kasaları gibi.
    sağlam bir firma.anakartları genellikle alt kullancı seviyesindedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nedir?
    4 ay önce açıldı
    Bu Nedir
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanSen

FOXCONN A7DA-S, AMD790GX DDR3 kullananlar aramızda varsa bu anakart ile işlemcinin çekirdeğini açabiliyor muyuz?

A7da-s serisinde çekirdek açma yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

quote:

FOXCONN A7DA-S, AMD790GX DDR3 kullananlar aramızda varsa bu anakart ile işlemcinin çekirdeğini açabiliyor muyuz?

A7da-s serisinde çekirdek açma yoktur.

dostum ben aldım a7das 3,0 benim bios amerkan trend cıktı ve çekirdek açma özelliği var!
  • Var mı yok mu kafam karıştı.

Eğer varsa eksenden alacağım anakartı.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_35549_FOXCONN_A7DA-S__790GX__AM3__DDR3-1333__GMA__3300_HD__Anakart.html
  • p67 ler için mart ı beklemekte fayda var. msi duyurmuş b3 revizyonların mart başında türkiye de olacağını.
  • quote:

Var mı yok mu kafam karıştı.

Eğer varsa eksenden alacağım anakartı.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_35549_FOXCONN_A7DA-S__790GX__AM3__DDR3-1333__GMA__3300_HD__Anakart.html

seriden seriye değişiyor sanırım. ama benmkinde var x4 olmasa işlemcim bende girip yapcaktım.
    advanced clock calibration değil mi işte.

• Cpu soketlerindeki kapaklara bakin yazar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.