Şimdi Ara

Foxconn H55MXV Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, anakartı foxconn h55mxv işlemcisi i3-550 olan bir pc kaldı. üzerinde rami yoktu denettirdim ram takılınca çalıştı gittim yeni ram aldım. geldim taktım format atacağım süreki yeniden başlıyor pc.
    araştırdım bios güncellemesini buldum biosu güncelledim. ama şimdi yine aynı şeyi yapıyor. başka harddisk taktım format atmak için yine atmıyor. bu arada windows 10-8-vista hatta xp denedim sadece xpde disk bölme işlemine gelebildim diğerlerinde logo görünüyor restarlıyor pc kendini. üzerinde ekran kartı vardı söktüm. yük biniyordur diye yine aynı.
    600watt power supply var güç ile ilgisi var mıdır bilmiyorum kendi 200wattlık powersupply takılıyken işlemci fanı hiç dönmüyor bile.
    artık aklıma başka birşey de gelmedi fikir verin dostlar ne yapmam gerekli. pc bedava olduğu için benim core2duo dan iyi bi ram masrafı ile yeni pc sahibi olayım dedim olmadı bir türlü yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum.

• inholecondom İ kullanıcısına yanıt
    hdd yi taktıgın sata portunda hatta sata kablosunda bile sıkıntı olabilir,onlarıda bi kontrol et gerekirse başka kablo ile başka porta takıp format atmayı dene
    anakartın arızalı olabilir başka da bişey kalmıyor geriye zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: inholecondom

Arkadaşlar merhaba, anakartı foxconn h55mxv işlemcisi i3-550 olan bir pc kaldı. üzerinde rami yoktu denettirdim ram takılınca çalıştı gittim yeni ram aldım. geldim taktım format atacağım süreki yeniden başlıyor pc.
    araştırdım bios güncellemesini buldum biosu güncelledim. ama şimdi yine aynı şeyi yapıyor. başka harddisk taktım format atmak için yine atmıyor. bu arada windows 10-8-vista hatta xp denedim sadece xpde disk bölme işlemine gelebildim diğerlerinde logo görünüyor restarlıyor pc kendini. üzerinde ekran kartı vardı söktüm. yük biniyordur diye yine aynı.
    600watt power supply var güç ile ilgisi var mıdır bilmiyorum kendi 200wattlık powersupply takılıyken işlemci fanı hiç dönmüyor bile.
    artık aklıma başka birşey de gelmedi fikir verin dostlar ne yapmam gerekli. pc bedava olduğu için benim core2duo dan iyi bi ram masrafı ile yeni pc sahibi olayım dedim olmadı bir türlü yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum.

Hocam bu lga1156 anakartla ilgili çok araştırmalar yapmıştım ben. Birileri de böyle format atarken resetleme sorunu ramı görmeme sorunu yaşamışlar.Ama hi-level ram takınca düzeldiklerini söylemişlerdi.Deneyip cevap yazarsanız mutlu olurum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailcann

quote:

Orijinalden alıntı: inholecondom

Arkadaşlar merhaba, anakartı foxconn h55mxv işlemcisi i3-550 olan bir pc kaldı. üzerinde rami yoktu denettirdim ram takılınca çalıştı gittim yeni ram aldım. geldim taktım format atacağım süreki yeniden başlıyor pc.

Hocam bu lga1156 anakartla ilgili çok araştırmalar yapmıştım ben. Birileri de böyle format atarken resetleme sorunu ramı görmeme sorunu yaşamışlar.Ama hi-level ram takınca düzeldiklerini söylemişlerdi.Deneyip cevap yazarsanız mutlu olurum :)

ben gskill 8 gb ram aldım bugün desteklemedi iade edip aynısının 4gb olanını aldım. işte en başta görüyordu. format atarken kapanıyordu zaten windows 7 desteği varmış en fazla hazırda kullandığım anakart bile daha eskiyken windows 10 ile çalışıyor. neyse en son bios pilini çıkardım taktım ve anakart elektrik almıyor şuan muhtemelen yandı :D aldığım ramide yarın iade edicem bugün bir zorluk çıkarmadılar sağolsunlar yarında umarım bir zorluk çıkarmazlar. umarım sadece anakart yanmıştır işlemci yanmamıştır diye tahmin ediyorum. zaten bu foxconn idarelik şeyler üretiyor iyiki parayla almamışım :D

• Ben her zaman şu düşüncedeyimdir FOXCONN = AÇILSIN YETER :D
  • ismailcann İ kullanıcısına yanıt
    son şakasını yaptı dün gece ya :D huzur içinde yatıyor şuan
  • Daha bir oc bile yapamadan gitti rahmetlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Anakart M2 SSD yardım lütfen
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.