Şimdi Ara

foxconn sata disk nasıl oluşturulur bilen yok mu!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben bilgisayarıma format atmak istiyorum fakat sata disketi lazım bende yok elimde anakart cd si var ama onun içindede bulamıyorum anakartımın markası foxconn lütfen bana yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossman -- 4 Mart 2006; 13:40:05 >

• KARDEŞ SATA DİSKETİNE GEREK YOK SATA OTAMATİK YÜKLENİYO ZATEN CİPSET DRİVERİNİ YÜKLEDİĞİN ZAMAN SATA YÜKLENİR ZATENE BENDEDE FOXCONN VAR SEN FORMAT AT SONRA ANAKART CD SİNDEN TÜM DRİVERLERİ YÜKLE SES VGA LAN CHİPSET Bİ SORUN OLMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serco_ecz -- 4 Mart 2006; 12:10:04 >
  • atılmıyo ki bilgisayarcı da atamadı sonra anakart cd sinden diskete bi seyler attı ama bana göstermemek için elinden geleni yaptı bende göremedim sonra onu disket sürücüsüne takarak attı formatı
  • yok mu yardım edecek anakart cd si var ama sata diski nasıl olusturacam
  • yani gerek yok sen normal şekilde kur gitsin
  • kullandığın anakart driverlarının içinde oemsetup.txt diye bir dosya var onu bir diskete yükle fortmat atacağın zaman yani xpyi kurarken disketi istediği zaman onu tak formatını at o bilgisayarcıyada selam söyle göstese ne olurmuş sanki.
  • tamam sağolasın deniyom hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Problem Anakart mı Ssd mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deniyemedim çünkü böyle bi dosya yok
  • normal atmayı deneyince "kur bilgisayarınızda takılı sabit disk bulamadı" diyor
  • Foxconn resmi sitesine baktınmı orda sata diskle ilgili sürücüler olabilir.
  • baktım ama yabancı dilde yazdığı için fazla bi şey anlamadım
  • hocam ankartının modeline göre sata için oemsetup.txt dosyalrını
    netten indir daha kolay ve sorunsuız olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen3535 -- 4 Mart 2006; 13:54:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.