Şimdi Ara

!!! fps bu oyunda neden bu kadar düşük...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belli bir süredir yeni oyunlarla ilgileniyordum. fakat geçen call of duty 2 yi yükledim... ilk oynayışımda fps'te problem yoktu. fakat kapatıp açınca fps yerlerse sürünüyordu... normalde 40-50 fps aldığım oyundan şimdi 3-4 fps alıyorum. aynı zamanda nfs carbonda da durum böyle biraz oynadıktan sonra aşırı düşüyo fps... (sadece bu iki oyunda fps düşük oluyor.).... ghost recon 2,test driver unlimited, medieval 2, company of heroes te hiç bir sorun yok...

bilgisayarın sürücüleri güncel,, ekran kartının sürücüsünü güncelledim,, direct x'i güncelledim,,, bilgisayarın ısısı normal...
    sorun ne olabilir bu arada oyunları da sildim baştan yükledim sorun çözülmedi...

• Ekran Kartın Düşük Olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaxxx -- 21 Eylül 2007; 23:37:32 >
  • ekran kartım x850xt ayrıca önceden böyle bi sorun olmadığını ve rahatça oynadığım oyunlarıda yazdım başka bi nedeni olmalı.... yardımlarınızı beklyorum...
  • up!
  • Ekran kartında veya işlemcide ısınma varsa yapabilir.Bilgisayardaki bileşenlerin sıcaklığını kontrol etmeni tavsiye ederim.

Veya oyun yeniden başladıktan sonra görüntü ayarları yükselmiş olabilir.
  • Driver Güncellemesi Yap
  • O ekran kartı için 40-50 fps bişey değil. Daha fazlasına çıkabilir. Sorunun galiba arka planda çalışan programlarda. Oyuna girmeden önce gereksiz çalışan programları kapatın. Özellikle antivirüs programını kapatmadan oyuna girmeyin.
  • şöyle açıklayayım sıcaklıkları kontrol ettim. normal
    driverleri güncelledim...sorun olsa diğer oyunlardada yapabilir...ama diğerlerinde sorun yok...
    oyun full ayarlarda 40-50 alıyo yani biraz normal ve arka planda çalışan programları kapattım aynı sorun devam ediyo..
  • başka önerisi olan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.