Sizce neden bu kadar düşük FPS alıyorum? Sistemde eksik olan nedir acaba? Cevaplarsanız çok sevinirim. Herkese iyi forumlar...
ÇOK UST DUZEY EKRAN KARTINA SAHIPSIN FAKAT O EKRAN KARTINA GORE İŞLEMCIN COK ZAYIF KALMIŞ.....
EKRAN KARTINI BAYAGI LIMITLEDIGI ORTADA....
BIR DE 2GB RAM OZELLIKLE CALL OF DUTY SERISI ICIN COK COK AZ ....İŞLEMCINI DEGISTIRMEDEN EN AZINDAN 2 GB RAM BILE ALSAN HISSEDILIR FARK GORURSUN.....
aslında okadar limitleyeceklerini pek sanmıyorum , full hd de aa ya abanıp mı oynuyorsun acaba , hangi ayalarda bu sonuçları aldığınıda yassan daha iyi olur
ama işlemeciyi oc abanabiliyorsan iyi olur tabi
quote:
Orijinalden alıntı: berceste2534
Arkadaşlar Mafia2, NFS Hot pursuit ve COD Blackops oyunlarında aldığım FPS 20 ile 25 arası. Sistemim ise aşağıda yazdığım gibidir;
işlemci: Athlon II X2 265 AM3 3.3GHz
ram: 2 GB
ekran kartı: HD 5850
Sizce neden bu kadar düşük FPS alıyorum? Sistemde eksik olan nedir acaba? Cevaplarsanız çok sevinirim. Herkese iyi forumlar...
işlemcin gerçekten düşük call of duty için
Aslında full ayarlarda da oynasam düşük ayarlarda da sonuç pek değişmiyor. FPS hep aynı. Bende hep yüksek ayarlarda oynuyorum. Düşük ayarlara çeksem 5/10 FPS fark ancak ediyor. Ama bu limitlemek işini ilk kez duydum. Sanırım sorun buyuzden arkadaslar...
sorunun işlemciden yukarıda arkadaş belirtmiş zaten o işlemci ekran kartını çalıştırmaz adam gibi
Ram ve ekran kartın iyi ama işlemci biraz kötü.Bide oyunun hangi grafik seviyesinde oynadığınada bağlı.BO'u en yüksek grafiklerde oynarsan fps düşmesi normaldir tabi.
Değerli cevaplarınız için sağolun arkadaşlar. Anlaşıldı, işlemciyi değişmek lazım.