Şimdi Ara

fps düşüklüğündeki neden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hayırlı bayramlar.. imzamdaki sistemimle ve yüklediğim resimde de görüleceği üzere, vsnyc kapalı iken gpu yükü %61, cpu yükü ortalama %74 olmasına rağmen 39.1 fps almamın açıklaması ne olabilir? güncel 15.7 driver kurulu. oyun optimizasyonu desek diğer oyunlarda da bu şekilde. cpu dar boğaz yapıyor desek zaten %100 yük altında değil. çözebilen arkadaşların yardımını bekliyorum.
     fps düşüklüğündeki neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ol3irol -- 18 Temmuz 2015; 8:14:19 >

• Sorun büyük ihtimal işlemcide değişsen iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı problem olmuştu, tıpkı dediğin gibi fps gereksiz yere düşüyordu. Çözdüm ama ben sorunu

• Cpu sicakliklari nasil?

• keşke nasil cozdugunuzu de soyleseydiniz :)
    sicaklik 53 derece civarlarinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ol3irol -- 18 Temmuz 2015; 19:18:44 >
  • 2 şey önericem birincisi coreunparking dene belki çözüm olur ikincisi ise aynı cpu bendede var oc yapınca aynı sorunu bende yaşıyordum ama benim ısı sorunumda var (hatta ısı sorunum oc siz bile varya neyse :D) 53c ile sende aynı sorun olacağını düşünmüyorum ama genede bi oc siz dene bişey değişiyormu bak bi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chestburster -- 18 Temmuz 2015; 20:20:58 >
  • cpu nun darboğaz yapması için illa %100 den düşmemesi gerekmez gpu 90 dan düşmüşse cpu darboğazı olarak kabul edilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fps düşmesi ve ping sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hemen işlemci yetmiyor demek doğru değil. Bazı oyunlarda oluyor böyle. Bende de gta 4 de aynı durum var. Sorun yazılımsal da olabilir. Oyun orjinal mi?
  • Oyun orjinal mi

• tum yazilimlar orjinal. overclocklu olmasa da ayni sorun var. sanirim arkadasin da dedigi gibi %100 cpu yuk altinda olmasa bile darbogaz yaratabiliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.