Şimdi Ara

FPS oyunlarında mouse acceleration sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri yaşadığım ilginç bir sorun için yardım isteyeceğim. Öncelikle işletim sistemim Windows 10. Bu sorunu masaüstünde de yaşıyorum. Herhangi bir FPS oyunu falan oynanmıyor. Mouse'u hızlandırdıkca mouse da hızlanıyor ve yavaş hareket ettirince de gecikme oluyor ve dengesiz hareket ediyor. Sanki DPI ile sürekli oynuyor muşum gibi.

Sorun sadece CS:GO'da değil belirttiğim gibi Rainbow, H1Z1 gibi oyunlar oynuyorum hepsinde aynı sorun mevcut.

The MarkC Windows 10 + 8.1 + 8 + 7 Mouse Acceleration Fix olayını denedim sonuç değişmedi.

Yeni aldığım Zowie EC1-A mouse'u kullanmaktayım. Daha önce kullandığım Razer deathadder chroma'da da aynı sorunu yaşıyordum.

Sorunun driversal ve ya donanımsal olduğuna kanaat getirdim, olabilir mi? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa ve ya önerileri olan, yazarsanız sevinirim :)

Mouse: Zowie EC1-A
    DPI:800
    Polling Rate: 500Hz
    Windows sensivity:6/11

Laptop kullanıyorum.
    Monster Abra A5 V6.2

Sistem Özellikleri
    Intel i7 6700HQ
    Nvidia GTX 950M
    Kingston 16GB Ram(2x8)
    Intel 240GB SSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexen-zz -- 28 Mart 2017; 13:52:35 >

• hocam windowsda böyle bir ayar olması lazım onu kapatmayı denedin mi
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Şundan bahsediyorsun hocamda o kapalı

• quote:

Orijinalden alıntı: hexen-zz

Şundan bahsediyorsun hocamda o kapalı

ona tik işareti koy hocam o bende işaretli şekilde duruyor
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bu ayar windowsda ingilizcesi acceleration ayarini acip kapamaya yariyor normalde kapali olmasi gerekiyor demekki sen oyle alismisin fark etmeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexen-zz

Yok hocam bu ayar windowsda ingilizcesi acceleration ayarini acip kapamaya yariyor normalde kapali olmasi gerekiyor demekki sen oyle alismisin fark etmeden

hiçde farketmedim
    yeni format atmıştım ondandır bide 750 dpi kullanıyorum ben
  • hocam farenin programında belki vardır böyle bir ayar orayada bakmalısın bunun gibi meselahttps://forum.donanimhaber.com/hizlandirma-gelismis-isaretci-hassasiyeti-sorunsali--110770880
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blur Pc Coop Gamepad Sorunu...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

hocam farenin programında belki vardır böyle bir ayar orayada bakmalısın bunun gibi meselahttps://forum.donanimhaber.com/hizlandirma-gelismis-isaretci-hassasiyeti-sorunsali--110770880

Hocam zowie kullaniyorum zowie tak calistir direk programi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlarda v-sync ayarın açık mı onu kontrol eder misin. V-sync gecikme yapar. Onun haricinde ayarların benimkiyle aynı. Ayarlarda sıkıntı yok. Bir başka mouse da deneyebilir misin. Mouse'ta problem olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 9 Mart 2017; 15:51:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.