Bildirim
Fransa'ya en ucuz para gonderme yontemi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
dupupupup
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmkan varsa kripto paralarla deniyebilirsin xlm xrp ile 1 dolar ücretle ama karşı tarafında sizinde bundan anlamanız lazım -
Transferwise
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bendeki para cinsi de euro, gondermek istedigim de euro..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani
Anlayamadım
burası onu da yapıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Bir alışverişim için bu yöntemle para göndermek istiyorum. Siparişin onaylanması için satıcıya ödemeyle birlikte sipariş kodumu göndermem gerek. Transferwise bu işlemi nasıl yapabilirim ? Type reference diye bir bölümü var. Oraya yazsam karşı tarafa ulaşır mı ? -
transferwise.com ya da upt -
quote:
Orijinalden alıntı: bnmoc
Merhaba. Bir alışverişim için bu yöntemle para göndermek istiyorum. Siparişin onaylanması için satıcıya ödemeyle birlikte sipariş kodumu göndermem gerek. Transferwise bu işlemi nasıl yapabilirim ? Type reference diye bir bölümü var. Oraya yazsam karşı tarafa ulaşır mı ?
Finansbank,yurtdışı havaleleri için western union hizmeti veriyor, kod da veriyorlar,bankaya sor istersen
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Swift ile de gönderebilirim ama ödemem 20 euro transfer ücretleri 15 euro. O nedenle çok mantıklı olmuyor benim durumumda,ilgin için teşekkür ederim. Bu transferwiseda şu not ekleme konusunu netleştirsem herşey tamam olacak.quote:
Orijinalden alıntı: Myhunterquote:
Orijinalden alıntı: bnmoc
Merhaba. Bir alışverişim için bu yöntemle para göndermek istiyorum. Siparişin onaylanması için satıcıya ödemeyle birlikte sipariş kodumu göndermem gerek. Transferwise bu işlemi nasıl yapabilirim ? Type reference diye bir bölümü var. Oraya yazsam karşı tarafa ulaşır mı ?
Finansbank,yurtdışı havaleleri için western union hizmeti veriyor, kod da veriyorlar,bankaya sor istersen
Alıntıları Göster
-
transferwise upt falan sallayın. transfergo ile 0 komisyonla paranızı gonderebiliyorsunuz Hamit OcakyoutubeTransferGo ile Para Gönderme - Güvenilir mi? - Nedir? - Nasıl Kullanılır? - Türkiye [Davet Kodu]https://www.youtube.com/watch?v=rCiiG3sgYnI
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X