Şimdi Ara

Fraps Linki Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fraps ı kendi sitesinden indiriyorum 30 sn den fazla cekmıyor. Onun yamasını buldum internetten ama setup ında virüs çıktı fraps ı sağlıklı bi şekilde nasıl kullanabilirim yardım edın lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: saolonur

Arkadaşlar fraps ı kendi sitesinden indiriyorum 30 sn den fazla cekmıyor. Onun yamasını buldum internetten ama setup ında virüs çıktı fraps ı sağlıklı bi şekilde nasıl kullanabilirim yardım edın lütfen

burada sana kimse full setup veremez çünkü yasak
    ne yazikki google denen varlikta arayıp bulman lazım
  • Kardeş bulmak sorun değil ki ben kendi forumuma güvendiğim için sizlerden yardım istedim. Google da adam atıyor trojen i kaktırıyor sana
  • Up çok saygıdeğer arkadaşlar ^^
  • bende war ama arkadaşın yasak demesi üzerine upload etmekten wazgeçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayalican

bende war ama arkadaşın yasak demesi üzerine upload etmekten wazgeçtim

+1
  • imza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • imzadaki fraps
     Fraps Linki Lütfen
  • saolonur'un ortağıyım ve topicle ilgili birkaç şey söylemek istiyorum..
    1.yardım etmek isteyen bir yolunu buluyor üstelik içindede virüs yok görüldüğü gibi ImTheBoss arkadaşımıza teşekkürler.
    2.onurunda söylediği google denen varlıkta trojen dolu bir çok dosya var ve ayırd etmek çok zor sistemi geri almaktan bıktık.
    son olarakta bu forum herşeye yasak deyip sonuna bi gif koyma post kasma yeri değildir.son 1.5 yıldır çok değişti 3 yıldır takip ediyorum konuk olarak, yaklaşık 10 ay kadar bir süredir üyeyim ve şunu söylemeliyim 1.5 yıldır bu topic tam bir harabe mahfolmuş durumda mahfeden bizleriz bunu unutmayalım burası paylaşım yapma yeri sinir küpü olmaya gelmiyoruz şunuda biliyorum bu furumun ortalaması 14 16 yaş sınırı arasında ne desem anlamıyacaksınız ama düzgün yorumlar güzel paylaşımlar yapın şu foruma rica ediyorum.

edit: noktalama işareti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 14 Şubat 2008; 22:14:54 >

• Crack vb. tarzda şeyler yasak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.