Şimdi Ara

Fraps video çekerken anlık donmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • battlefield 3 de normalde 70-100 fps arası oynarken video çekmeye başlayınca fps 55-60a düşüyor buraya kadar sorun yok ama bazen videoyu başlattığımda 2-3 saniye oyun kasıyor sonra düzeliyor hadi başı editle sildim diyelim ama her 2 saniyede bir çok anlık donmalar oluyor sanki o saniyede hiç fps gelmiyor gibi video çekerken dert oluyor sorun nedendir sistemim altta

gtx770
    i5 2400
    4 gb 1333 ram
    500 gb hdd

düşüncem ya ram yada hddden kaynaklanıyor hdd den acaba saniyede 50-60 fps kaydedemiyormu diye düşünüyorum hdd kalitesizdir falan ram içinde yetmiyormu falan diye düşünüyorum sizce nedendir ?

• frapsdan kaynaklanıyor sorun.video çekerken fps düşmesi çok normal bendede oluyor
  • öyle değil ya hani 70 fpsdeyken 60a düşmesini demiyorum o zaten olacak onun çözümü yok eski pcde frapsla video çekerken 60fpsden 40a düşüyordu ama videoda sorun olmuyordu bunda öyle değil oyunda takılma yaşanıyor anlık donmlar var neden kaynaklanıyor
  • solomon159 S kullanıcısına yanıt
    frapstan başka bir program kullanmayı deneyebilirsin.
  • fraps dışında kaliteli bir program bulamadım bi mirillis action var oda paralı
    fraps sanki bedava.bandicam var dediğin gibi mirilis action var crackli sürümlerini indir
  • yok yani frapsin cracklisini bulabildimde mirillisin yok bandicam çok kötü birşey denedimde half size çekince sorun yok full size çekince kasma oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram 60 FPS video yükleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    mirilis action full sürüm pm atırum
  • Hocam Fraps Video Cekerken Kaliteyi Ayarlayabiliyordu Hatirladigim Kadariyla.Onu Biraz Düsürün ve Başka Programlar Deneyin.Eğer Kasma Yine Devam Ederse Problem Sisteminizdedir Büyük İhtimalle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 fps
  • bende de oluyor çözümü yokmu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.