Şimdi Ara

Fraps ya da OBS sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Avatardan anlaşılacağı gibi bir lol oyuncusuyum. Ve bazı oyunlarımda kayıt alıyorum. Şöyle bir problemim var:

İlk başlarda Fraps kullanıyordum. Kesinlikle hiç bir kasma sorunum falan yoktu lol'de ve çok güzel kayıtlar alıyordum. Videolarda da hiçbir problem olmuyordu.
    Ama video boyutu canımı sıktığı için Open Broadcaster'a geçtim. Onda da hiçbir sorunum yoktu. Fakat son bir kaç haftadır özellikle bir problem var.

Video çekerken kesinlikle hiçbir kasma sorunu yaratmıyor bu iki program. Frapsla da OBS ile de kayıt alırken 60 - 140 fps arası bir değer alıyorum ve oyunlarım çok akıcı oluyor. Fakat videolara göz attığım zaman sanki fps 25 lerde falan geziyor. Videolarda donmalar, kasmalar oluyor. Bu problemin çözümünü bilen var mı acaba ?

Tekrar söylüyorum kayıt alırken pc hiçbir şekilde kasma yaratmıyor. Tam aksine çok akıcı bir şekilde oynuyorum oyunu.

• Arkadaşlar sanırım sorunu çözdüm. Video formatı olarak mp4 kayıt alıyormuş. Onu flv ye aldım düzeldi sanırım. Video formatına bakmak hiç aklıma gelmemişti. Daha önce kurduğumda bu programı (OBS) kendisi flv kayıt ediyordu.
  • Kardeş 1 aydan beri bu sorun bendede var lütfen nasıl çözdüğünü sölermisin nasıl flv ye çevircem lütfen söle :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: anoxis26

Kardeş 1 aydan beri bu sorun bendede var lütfen nasıl çözdüğünü sölermisin nasıl flv ye çevircem lütfen söle :(

Open Broadcaster'ın ayarlarında dosyanın nereye kayıt edileceğini seçerken dosya ismi belirliyorsun ya, işte orda birde video formatı var. Orayı flv'ye al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.