Free Elective (odtu)

-
-
biyolojiyle hiç uğraşmadan entrepreneurship i alıp kaçtık bile oradan
-
entrepreneurship ez gg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kolay ders la zorlugu yok 20 30 saniyede doluyor 300 kisilik kontenjani ben de girisimcilik dusunuyom da must veya deptimle cakisabilir daha saati belirsiz
-
ağabey girişimcilik senin ilerlemek istediğin alanla daha alakalı olur diye demiştim ama farklı bir alanın dersini görmek istiyorum diyorsan biyoloji de olur bence (ben kendi okul dönemimde olabildiğince kaçıcam biyoloji ve kimyadan)
-
yapay zeka etiği tarzı bir ders yok mu hocam? bunlar boş iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ctis deki temel derslerden biri mi bu
Yok sosyal bilimleri daha çok ilgilendiriyor bu mevzu
Çakışması neden problem, bunda attendance zorunlu mu
free elective in mantigi aa ba vermek cunku zaten odtude ortalama kasmak cok zor sen de farkindasindir o yuzden evet ilgiliyim ama hangisinin notu daha iyi ve yuku azsa benim icin daha onemli. misal daha once aldigim 2 free elective de aa verdim ama ilgim var mi dersen yoktu sonuc olarak isime yaradi cunku 3 ustu bitirirsem yuksek lisans bursu vs daha avantajli olacak. bu biyoloji dersine kolay diyorlar okulun meshur derslerinden fde100 le beraber ama o bu donem acilmiyor :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 8 Şubat 2024; 11:35:35 > -
hocam odtu'nun free elective dersleri 5-10 senedir ayni malesef 3-4 bolum disinda kendini guncelleyemeyen bir okul burasi.
-
danisman onayi ugrastirabilir bir de free electivelerde genelde attendence asil faktor oluyor mesela hist of jazzda %30 attendance idi. biyoloji disinda hepsinde attendance baya etkiliyor galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 8 Şubat 2024; 11:35:5 > -
saisten bakarım, bana da kolay free elective lazım ya. Hemen doluyorlar alınmıyorki, geçen dönem astrophysics almıştım da onu dropladım sonra çok zor diyolardı free elective için. Bakalım bu dönem almam lazım benim de, hatta 2 tane almam lazım bir free bir nontech, free için dil alırım en kötü diye düşünüyorum
-
kanka 3-5 kisiyle beraber art and science culture secmeyi deneyin eforsuz aa verdim yoklama da yok. kolay olup hizli dolmayan ders malesef yok zaten epi topu 10 dersi secmeye calisiyor tum okul.
-
jaz tarihi ve solfej denedik solfej aldik bilen varsa bu dersi yazarsa cok iyi olur :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 14 Şubat 2024; 17:40:12 > -
102 alamadım amg. Yarın rastgele bi section alsam sonra add dropta istediğim sectiona geçebiliyo muyum mazeretim olursa?
hicbir sey alamadım arkadas, okuyan varsa bunu gitsin vakıf yazsın odtü filan yazmayın. Simdi gidip dil filan almaya uğrasıcam ..
-
Nasıl ya? Yarın kontenjan arttıracaklar oradan alırsın bence. Bir de ekstra sectionlar açmışlar en kötü onlara girersin
-
Rusça A1.1
-
Ekstra sectionlar uymuyor hiçbiri:( tüm sectionların kontenjanı artıcak mı yoksa bazıları mı, biliyor musun? Umarım alabilirim düzgün bi tane.
Add dropta ders programıma uymadığı gerekçesiyle istediğim bi sectiona geçebilir miyim? Hakkaten de programa uymuyor ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jroptog -- 14 Şubat 2024; 23:46:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ea ilk 1000 netleri
- 12. sınıf açık lise zorunlu dersler
- tıp kitapları pdf
- matematik mühendisliği maaş
- telegram pdf grupları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X