Şimdi Ara

Freedos'a Windows 10 kurduktan sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir laptop aldım Freedos olduğu için içine USB aracılığı ile Windows 10 kurucam fakat birşey merak ediyorum ben Windows 10 kurduktan sonra bana belirli bir deneme süresi verecek mi yoksa direk Windows etkinleştirilmemiştir sorunu ile mi karşılaşıcam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Azıcık araştırıp okusak çoğu sorunların çözümlerini bulabiliriz aslında..

https://forum.donanimhaber.com/freedosa-windows-10-yukleme--127133895
  • Yalnız konunun benim sorduğumla alakası yok ben deneme sürümü veriyor mu diye soruyorum

• jacobds kullanıcısına yanıt
    Deneme süresi vermiyor. Direk olarak Windows'u etkinleştirin uyarısı veriyor.

Orjinal Windows 10 Pro sahibi olabilirsin.

Legacy olarak Windows 7 Ultimate yükle sonra Daz Loader ile etkinleştir ve aşağıdaki linkten Windows 10 Pro'ya yükseltme yap. Artık Orjinal Windows 10 sahibi oldun.

https://www.microsoft.com/tr-tr/accessibility/windows10upgrade

Şimdi istersen UEFI olarak Windows 10'u temiz kurulum yapabilirsin. Kurulum sırasında senden Ürün anahtarı isteyecek, ürün anahtarım yok diyip o bölümü atlayıp kurulumu bitir kurulum bittikten sonra internete ilk bağlanışında Windows 10 otomatik olarak etkinleşecektir.

• Teşekkür ederim hocam bilgi için galiba key alsam daha iyi olucak sizin anlattığınız biraz uzun duruyor o kadar bilgim yok forumda key satan bildiğiniz var mı key alan duymuştumda forumdan.

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    Bağlandıktan sonra etkinleşecek ve ürün anahtarı istemeyecek mi bir daha? Ve yasal windows 7 ultimate yüklerken de ürün anahtarına ihiyaç olmayacak mı
  • nikordis kullanıcısına yanıt
    Windows 7 Ultimate ISO dosyasını Microsoft harici kaynaklardan edinmeniz gerekiyor.

ISO dosyasını edindikten sonra aşağıdaki SHA1 hash kodlarını kullanarak orjinallik kontrolu yapabilirsiniz.

Windows 7'yi indirip kurulum yaptıktan sonra Daz Loader ile etkinleştireceksiniz ve bir kereye mahsus olarak yükseltme ile Windows 10'a geçeceksiniz ve orjinal Windows 10 sahibi olacaksınız. Bundan sonraki Windows 10 kurulumlarını temiz kurulum olarak yapabilirsiniz. Ürün anahtarı ihtiyacınız olmayacaktır.

tr_windows_7_ultimate_with_sp1_x86_dvd_u_677484.iso
    SHA1: C352F8B7071A7893EDECACC02AF1421F1CB6BF32

tr_windows_7_ultimate_with_sp1_x64_dvd_u_677404.iso
    SHA1: 86A6B3B55E7FC2CEC798806A80263CA59B77A992

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 8 Temmuz 2017; 19:3:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Aktifleştirmede sorun çıkacak o zaman? Çıkmıyorsa da Daz Loader direkt Windows 10u aktifleştirmede kullanılamıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikordis -- 8 Temmuz 2017; 19:15:18 >
  • nikordis kullanıcısına yanıt
    Aktifleştirmede bir sorun çıkmaz. Daz Loader Windows 10'u etkinleştiremiyor.
    Hocam yükseltme kurulumu yapmaya gerek bile olmuyor artık. Gatherosstate ile win7 üzerine sıfır kurulum windows 10 yapsak da oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bendeki Windows 10 kurulumdan sonra 6 aylığına etkinleşiyor. 6 ay geçtikten sonra tekrar etkinleştirilmesi gerekiyor. Tabi artık iki seçenek var, ya baştan format atmak ya da doğru düzgün bir crack bulmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.