Şimdi Ara

Freedos Pcye Windows 10 Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle laptopu ilk açtığımda gördüğünüz ekten giriyor.

Biosa girdiğimde ise priotiy'de optionları göremiyorum. Aşağıda bios ekranlarımı paylaşıyorum sorun nerede olabilir yardımcı olur musunuz?

Freedos Pcye Windows 10 Yükleme Sorunu Freedos Pcye Windows 10 Yükleme Sorunu Freedos Pcye Windows 10 Yükleme Sorunu Freedos Pcye Windows 10 Yükleme Sorunu Freedos Pcye Windows 10 Yükleme Sorunu

• Yedi yazan yeri degistir.
  • Tam olarak nereden bahsediyorsun dostum anlamadım. Çok anlamıyorum pcden, bir de usb bootta neden gözükmez onu da anlamadım. Usbde Windows 10 var ama bootta gözükmediği için kuramadım Bi türlü
  • Kardeş telefon yazdığımı düzeltmiş.bu video da anlatmış bir bak istersen
    Technopatyoutube
    FreeDOS Laptopa Windows 10 Kurma
    https://www.youtube.com/watch?v=JT-1ou7j7T8
  • By videoya göre yapıyorum ama şöyle bir şey var bende 2. Pc Macbook. Macbooka Windows 10 yükleyip Etcher ile usbye yazdırdım. Varsa burada Bi problem vardır.

Eğer burada problem yoksa bootta usb gözükmüyor sadece uefı_shell gözüküyor
  • tolgatmc T kullanıcısına yanıt
    UNetbootin. yazılımını deneyebilirsin. Mac de çalışıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D78B5F520 -- 23 Mayıs 2020; 22:10:15 >
  • Sağol dostum deneyeyim Bi olmadı çarşamba günü pc tamircisine vercem denemediğim şey kalmadı çünkü
  • Umarım olur
  • Oldu kardeşim sağolasın, hayırlı bayramlar şimdiden.

Sorunum çözüldü şu an windows 10 yükleme ekranındayım orijinal key satın almıştım onun gelmesini bekliyorum. Bu tip sorun yaşayan olursa detaylı yazayım. sorun usb'ye ISO'yu yazdırdığım programdaymış ve USB'deymiş. farklı bir USB ile Macbook'tan unetbootin ile yazdırdım ve oldu.
  • Sağol sanada iyi bayramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D78B5F520 -- 24 Mayıs 2020; 0:24:53 >
  • Windows yüklerken bu hatayı aldım ama bunu Bi search edeceğim anlatımı vardır sanırım Bi yerlerde. Halbuki windowsun kendi sitesinden aldım isoyu
  • Hocam sanırım USB belleği nfts olarak değil fat32 olarak biçimlendirmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D78B5F520 -- 24 Mayıs 2020; 2:40:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.