Bildirim
Freedos Pcye Windows 10 Yükleme Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yedi yazan yeri degistir. -
Tam olarak nereden bahsediyorsun dostum anlamadım. Çok anlamıyorum pcden, bir de usb bootta neden gözükmez onu da anlamadım. Usbde Windows 10 var ama bootta gözükmediği için kuramadım Bi türlü -
Kardeş telefon yazdığımı düzeltmiş.bu video da anlatmış bir bak istersen -
By videoya göre yapıyorum ama şöyle bir şey var bende 2. Pc Macbook. Macbooka Windows 10 yükleyip Etcher ile usbye yazdırdım. Varsa burada Bi problem vardır.
Eğer burada problem yoksa bootta usb gözükmüyor sadece uefı_shell gözüküyor -
UNetbootin. yazılımını deneyebilirsin. Mac de çalışıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D78B5F520 -- 23 Mayıs 2020; 22:10:15 > -
Sağol dostum deneyeyim Bi olmadı çarşamba günü pc tamircisine vercem denemediğim şey kalmadı çünkü -
Umarım olur -
Oldu kardeşim sağolasın, hayırlı bayramlar şimdiden.
Sorunum çözüldü şu an windows 10 yükleme ekranındayım orijinal key satın almıştım onun gelmesini bekliyorum. Bu tip sorun yaşayan olursa detaylı yazayım. sorun usb'ye ISO'yu yazdırdığım programdaymış ve USB'deymiş. farklı bir USB ile Macbook'tan unetbootin ile yazdırdım ve oldu. -
Sağol sanada iyi bayramlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D78B5F520 -- 24 Mayıs 2020; 0:24:53 > -
-
Hocam sanırım USB belleği nfts olarak değil fat32 olarak biçimlendirmen lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D78B5F520 -- 24 Mayıs 2020; 2:40:23 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X