Şimdi Ara

Freelance Çalışanlara ve İş Yaptırmak İsteyenlere Şartsız 20 Dolar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
5
Favori
7.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MusonYagmuru -- 13 Haziran 2024; 23:40:44 >

• Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle haber veren arakadaşa teşekkür ederim; ayrıca sayfada başka arkadaşlar referanslı link paylaşmışlar, referanslı link sadece bence konuyu açan arkadsın hakkı..
    isteyen başka forumlarda konu açar ve referanslı linkini paylaşır...

Bazılarının bahsetmiş olduğu bence haksız kazanç yöntem olan; sahte ilan verip para aktarımı hiç hoş olmadığını haram paradan hiç bir fayda gelmeyeceğini hatırlatmak isterim.

Ancak benim bir önerim var, ben hesabıma yatan parayı logo yaptırarak harcamayı planlıyorum; eğer aranızda bunu yapabilecek varsa pekala, anlaşabiliriz.
    Diğer arkadaslar da ihtiyaçları olan hizmeti buraya yazarlarsa, hem karşılıksız alışveriş olmaz, hem de para dışarı gitmemiş olur :)

Ne dersiniz?
  • Hesaba eft yapmıyolarsa çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Hesaba eft yapmıyolarsa çöp
    Eğer web siteniz varsa ve iş yaptırmak istiyorsanız havadan 20 dolar geliyor size.

Hayır benim web sitem yok diyen iki kişi olarak anlaşarak giderseniz de parayı çekebilirsiniz.Birbirinize iş vererek ve işi yaptığınızı kabul ederek yine kazanabilirsiniz.
    yani birazcık dolandırıcılığa girebilir. Modern Cem Uzan olmak isteyenlere de kapı açık. Size kalmış arkadaşlar :) Ben sizlerin methini çok duydum ve yıllar sonra aklıma geldi, geri döndüm.
    Dolandır Haber, Brüksel
  • Ben varım hadi yapalım

• Madem öyle konuyu daha sıcaklaştıralım derim. Güncel dolar kuru 4,58 ve biz bu kuru 20 ile çarpacağız. Arkadaşlar fırsatın sıcaklığı küresel iklim değişikliğinin dengesini bozar yahu. Üste taşıyın, hep beraber kazanalım!
    Herkese 20 dolar! Merkez Bankası'nın yerinde olsam linki yayarım. Devlet için, millet için yumulun dostlar :)
  • şimdi satış yapabilmek için ne yapmak gerekiyor, hemen şaapalım da karşılıklı paramızı çekelim beyler
  • Referansla para kasmak ne zamandır sıcak fırsat oldu.

Bedava peynir sadece fare kapanında olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biri refli linkten üye olunca sizin kazancınız ne oluyor? Gıcıklık olsun diye sormuyorum meraktan sadece
  • Konu altında boş konuşan herkesin sadece çenesi çalışıyor. Site üzerinde yeteneği olan herkes para kazanıyor. Onlarca kategori arasından sizlere uygun olanı da elbet vardır. Tabi ingilizce bilmek sizin avatanjanıza.

Öncelikle referansla üye olmazsanız para gelmez. Referans kotan dolmuş diyenler kesinlikle boş atıp dolu yakalamaya çalışıyor. Zaten referans yarışması var site üzerinde. Bunun için kota falan yok. Eğer herhangi bir adımı atlamıyorsanız para kesinlikle geliyor. Detaylı bilgiyi r10 üzerinden verdim. Alın size link. https://www.r10.net/alisveris-bolumu/1863657-sartsiz-surtsuz-20-saniyede-20-dolar-almak-ister-misiniz-en-karli-alisveris-5.html#post1073510398
    Herhangi bir aldatmaca falan yok. Konu gayet açık.
    Kendi referans linkini vermek için geçersiz diyolar. Ayrıca 20 dolar kazanıyorsunuz. Daha neyin fırsatı olsun.

Referanslar herhangi bir kazancım yok. Eğer siteye 50 dolar para atarsanız ben kazanacağım. Atmayacağınızı bildiğim için böyle bir durum gerçekleşmeyecek :)
    Referans yarışması var ve en çok referansı toplayana 20 000 bin dolar verecekler. Dünyada çapında olduğu için böyle. İnandım, savaşıyorum. Türk Türk'e düşman olmasa aslında imkanlı bir durum. Doğrusu ben r10 üzerinde paylaştıracağımı söyledim. Eğer kazanmam söz konusu olursa paylaştırcam. Ama çok zor.

• Refli linkten üye oldum hala gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 dolar nerede gözüküyor? Kayıt oldum ancak göremedim

• Arkadaşlar buraya uzun süredir girmediğim için öncelikle tek tek alıntı yapamadığımı belirteyim.
    Mesajlarım hepinize olsun.
    Referanslı linkle herhangi bir hile yapmadan üye olduğunuz taktirde 20 dolar hesabınıza anında yansıyor.

5 doları elimdeki entropayi denemek için kendim attım. 25 dolar oldu. Tam olarak resimde gördüğünüz noktada görünmesi gerekiyor.

• Üye oldum gelmedi referans linkine tıklayarak üye oldum

• Nasıl yapıyoruz
  • Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapıyoruz hocam
  • yav konuyu açan arkadaş! bir feedback yapılıyor hala "millet geçersiz diyeahhh kendi refini vermek için" diye cevap vermişsin. bak ben kendi refimi yazmayacağım ama gelmedi 20$ falan. bence senin reften gelen giden birşey yok. bir kontrol et derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar kartı ekliyorum diye 1.81 dolar çektiler hiç yoktan
  • Yalan dolan, iki kere üye oldum gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tears0fDevil

yav konuyu açan arkadaş! bir feedback yapılıyor hala "millet geçersiz diyeahhh kendi refini vermek için" diye cevap vermişsin. bak ben kendi refimi yazmayacağım ama gelmedi 20$ falan. bence senin reften gelen giden birşey yok. bir kontrol et derim.
    arkadaşın linkten üye oldum , direk geldi 20 dolar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.