Şimdi Ara

Freelance Çalışanlara ve İş Yaptırmak İsteyenlere Şartsız 20 Dolar (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
5
Favori
7.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hesabı blokladılar biraz sabır işi bu parayı almak iş verip beklemek lazım bence gerçekten karşılığını alır gibi. Ayrıca 4-5 kişi bir kişiye iş versinki para çekilsin.
  • hesap banlandı, alınan ücret iade edildi.

yapacak varsa birçok hesap açıp tek hesaba yüklensin. Daha sonra tek hesaptan para çekmeye çalışın. (ilk çekme işlemi 15 gün sonra yapılıyormuş güvenlik önlemi olarak. bankaların keseceği komisyonları da hesaba katın. )
  • Referans linki paylaşımı yasaktır.

Önceki mesajlar silinmiştir.
    Bu uyarı sonrasında yazılan mesajlara işlem yapılacaktır.

Lütfen bu uyarıyı dikkate alınız.

İyi forumlar,
  • yahu konuyu komple silip üyeyi de banlasanıza abi adam 3 sayfadır ref mesajı atıp duruyor kimsenin 20 dolar alıp kullandığı da yok hatta millet alamıyoruz yazdıkça adam referans linkini atıp duruyor
  • Haydaaa

Benim hesabi da ucurdular da. Sebebi ne?

Logo yaptiriyordum cok da hosuma gitmisti calisma.

Hilecilerin yaninda biz de yandik iyi mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

yahu konuyu komple silip üyeyi de banlasanıza abi adam 3 sayfadır ref mesajı atıp duruyor kimsenin 20 dolar alıp kullandığı da yok hatta millet alamıyoruz yazdıkça adam referans linkini atıp duruyor
    Dostum işin doğrusu şu: Herkes aldı parasını. Alamayanlar refsiz üye olanlar ve yanlış şekilde üyen olanlar. Ama sonradan hesapları blokladılar! Adamlar hem üye kazandı hem kafasına göre üye ayıkladı!

Konu günceldir arkadaşlar! ufak bir uyarı niteliğindedir. Hepim
    Freelancer.com nedir ve paranızın üzerine yatan bir site midir?
    Evet, dolandırıcıdır. Eh öyleyse nasıl mı diyorsunuz?

Freelancer.com Rezaleti | Hayata Dair Ücretsiz Danışman

diğer link : Freelancer.com Dolandırır | Hayata Dair Ücretsiz Danışman

isterseniz konuyu r10 üzerinden de okuyabilirsiniz. https://www.r10.net/off-topic/1863657-sartsiz-surtsuz-20-saniyede-20-dolar-almak-ister-misiniz-en-karli-alisveris.html

• Hesabın bloklanladigini nasıl anlıyorsunuz? Benim 20 USD duruyor

• Uçmuş hesaplar bide mail de ticket açmayın yanıtsız kalacak yazmışlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaptım şimdi 23 dolar aldım ödeme alacağım, gecikmeli diyor ve 11-12 haziranda yatırılır diyor. Bekleyip göreceğiz

• Freelancer.com nedir ve paranızın üzerine yatan bir site midir?
    Evet, dolandırıcıdır. Eh öyleyse nasıl mı diyorsunuz?

yani sizde dolandırıcıya ortak mı oluyorsunuz ?

saçma sapan ,atarlı cevap verecek olanlar zahmet etmeden beni bloklasın
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Arkadaş dolandırıcının ağababası, give n get kampanyasında her refini kullanıp proje bitiren adamdan 20 dolar kazanıyor şahsın kendisi de. Bunu burda yazmadı mesela, birde 19 ocak ta bu kampanyanın bir adımı daha var hero isminde oranın birincisi de 25000 dolar alıyor. Hiç bunları bahsetti mi? Yok...

Zaten kampanya koşullarını bile okumamış ki freelancer in olası bir dolandırıcılık şüphesinde hesap kapatma hakkının olduğunu okumadan atar gider yapıyor bide 9 milyon küsürlük sıralamada olan sitesine link vererek ağ trafiği atıyor buradan buraya yazmak yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 25 Mayıs 2018; 4:49:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SomeoneWhoCares

Arkadaş dolandırıcının ağababası, give n get kampanyasında her refini kullanıp proje bitiren adamdan 20 dolar kazanıyor şahsın kendisi de. Bunu burda yazmadı mesela, birde 19 ocak ta bu kampanyanın bir adımı daha var hero isminde oranın birincisi de 25000 dolar alıyor. Hiç bunları bahsetti mi? Yok...

Zaten kampanya koşullarını bile okumamış ki freelancer in olası bir dolandırıcılık şüphesinde hesap kapatma hakkının olduğunu okumadan atar gider yapıyor bide 9 milyon küsürlük sıralamada olan sitesine link vererek ağ trafiği atıyor buradan buraya yazmak yerine.
    Arkadasi tanimam etmem, ama bu olay Turkiye'de yayildi ve birilerinin isini gorecekse bu arkadas sayesindedir.

Tabii ben isin yasal boyutundayim, adamlar bu kuponlari kendiniz paraya cevirin diye vermiyor, alin is yapin diye veriyor. Ben de oyle yapiyordum hesap kapatildi.

Ayrica referans kasan kisinin odul kazanabilmesi icin referansin 50 dolarlik is yapmasi gerekiyor ki, buyuk bir kisimin derdi is degil sirketi kandirmak oldugundan bunu kazanmasi neredeyse imkansiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• NetX N kullanıcısına yanıt
    Hesabınızın referral ı bu arkadaş olduğundan kapatılmıştır. Bu arkadaş bunu yaydığında referansın toplam 30 dolarlık iş yapması kafii idi, güncelleme ile 50 ye çekildi ki zaten free hesaplarda 30 dolar çekme limiti her türlü parayı almak için 30 a çıkacaklardı. Demem o ki zamanında artscow da yapıldığı gibi adam akıllı refsiz konu açıp ikonudan istek atanlara pm ile dönse, dolandırıcılığa teşvik edecek açıklamalar ile milleti tahrik etmese (isteyenlerle aranızda anlaşın alın parayı iş yapmadan açıklaması yukarıdadır kendisinin.) kampanyanın ve freelancer in terms and conditions kısmını okumadan, kampanyalarda olası süistimal durumunda tüm ilgili hesapların kapatılacağını öğrenmeden (belki de okudu ama işine gelmedi emin değilim) arkadaşın şuanda hit kasmaya çalıştığı sitesi üzerinden yaptığı karalama kampanyası bile ne halt yediğinin farkında olduğunun göstergesidir. 2010 yılından beri freelancer üzerinden iş yapıyorum ve bu sitenin yüzde sıfır komisyon kampanyasının, give n get 15 kampanyasının bu kadar süistimal edildiğini görmedim açıkçası. Bunu da göz önünde bulundurun. Sırf haber yayma olarak düşünmeyin.

• quote:

Hesabınızın referral ı bu arkadaş olduğundan kapatılmıştır. Bu arkadaş bunu yaydığında referansın toplam 30 dolarlık iş yapması kafii idi, güncelleme ile 50 ye çekildi ki zaten free hesaplarda 30 dolar çekme limiti her türlü parayı almak için 30 a çıkacaklardı. Demem o ki zamanında artscow da yapıldığı gibi adam akıllı refsiz konu açıp ikonudan istek atanlara pm ile dönse, dolandırıcılığa teşvik edecek açıklamalar ile milleti tahrik etmese (isteyenlerle aranızda anlaşın alın parayı iş yapmadan açıklaması yukarıdadır kendisinin.) kampanyanın ve freelancer in terms and conditions kısmını okumadan, kampanyalarda olası süistimal durumunda tüm ilgili hesapların kapatılacağını öğrenmeden (belki de okudu ama işine gelmedi emin değilim) arkadaşın şuanda hit kasmaya çalıştığı sitesi üzerinden yaptığı karalama kampanyası bile ne halt yediğinin farkında olduğunun göstergesidir. 2010 yılından beri freelancer üzerinden iş yapıyorum ve bu sitenin yüzde sıfır komisyon kampanyasının, give n get 15 kampanyasının bu kadar süistimal edildiğini görmedim açıkçası. Bunu da göz önünde bulundurun. Sırf haber yayma olarak düşünmeyin.
    Dostum yukarıdaki mesajını okudum. Şimdi gördüğüm için ikisi için cevap niteliğinde açıklama yapayım.
    1) referanssız üye olursan para gelmediğini r10dan birisi konu altına yazınca onun için referanslı linki daha çok ön plana çıkardım.
    2) çıkış noktası olan r10.net sitesinde, bloğumda yayınladığım makaleyi kopyalayarak koydum. Konuyu gerçekten merak etseniz, önyargılı yaklaşmasanız gerçeğe odaklanırdınız. Çıkış noktası orası olduğu için linkini de koydum. Bloğa hit kasmalık bir durum yok. Sinirden deliye döndüğüm için bloğa yazıp kalıcı olmasını sağladım. Çünkü freelancer.com dolandırıcılığını, emek sömürüsünü herkes bilmeliydi. Hiçbir yaptırım uygulayamayacağımı bildikleri için hesabıma çöktüler. Nereye yazayım peçeteye mi? Onlara yazıyorum zaten umursamıyorlar. Twitter hesabından yazdım, yine robot mesaj atıyorlar. Kardeş ortadaki suç ne?

3) Biz bu parayı nasıl çekeceğiz diyen kişiye cevap niteliğinde olarak aranızda iş yapın ve çekin diye yazmıştım. Logo ihtiyacı olan r10.net üzerinden logo yapan kişiyi bulur ve dolandırıcı olan freelancer.com üzerinden alışverişini tamamlar. Böylelikle iki tarafta işini görür. Diğer taraf parasını çeker. Benim anlatım biçimim buydu. Algısı kıt olan arkadaşlar işi farklı tarafa çekti. (r10 üzerinden ilk mesajları okuyun)
    İlla üçkağıtçıysanız ona da karışamam dedim sonradan. Modern Cem Uzan'lar zaten bir yolunu bulur diye. Çünkü zaten r10da biri yazmıştı. Burada da bir kusurum yok.

Dolandır Haber, Brüksel diyerek attığım yorumumda ise zaytunga gönderme yaptım. Blog üslubumla yaklaştım. Lafın tamamı deliye söylenir! Algı, insanın dünyayı kavrayış biçimin bir parçasıdır.

4) Bedavadan adamların reklamını yaptım. Ulaşmak istedikleri tarzda kullanıcıları onlara taşıdım. İlerleyen zamanlarda yüklü miktarlar kazanacağım için hesabımı kapatarak tepki verdiler. Bu adamların ilerleyen zamanlarda iş yapmayacağını düşünsem niye referans için çabalayım. Referanslarım arasından hiç kimse para atmazsa tek bir kuruş bile kazanamıyorum!
    Hesabımı gasp etmeseler zirveye de oynayabilirdim. Biri çok küçük, diğeri çok büyük olmak üzere iki ihtimal vardı para kazanmam için.
    Görüyorum ki kıskandığın nokta da burası. Öncelikle seni rahatlamak için söyleyeyim para kazanmadım. Ama ciddi miktarlar kazanacaktım. Ortada hiçbir suistimal yok.

Bana sebep bile göstermediler. Canlı desteğe bile bağlanamadım. Başka hesap açıp gittim. Diğer üyeliğin sorunu bu dediler, cevap vermediler. Kraldan çok kralcı olmanı gerçekten anlamıyorum. Onlar tam olarak senin gibileri istiyorlar. İş yaptırıp üzerinizden komisyon alacakları ve sorun çıktığı zaman hakkını aramayıp bir köşede yılacak insanları.
    Yazdıklarınızın tek açıklaması potansiyel olarak para kazanabilecek durumda olmamın sizi rahatsız etmesi.
    r10 konusuna bakarsan muhtemelen anlayabilirsin. Sizin gibi birkaç kişi daha vardı. Konuyu bilip bilmeden atıp tutan, kendimin bile yılda 10 kere girdiği bloğuma (bloklarım arasından(!) en işe yaramayanı) hit toplamak için yazdı diyerek siz bir üst aşamaya çıkardınız. Oradaki insanların bir çoğu internet işlerinden anlayan insanlar olduğu için boş muhabbet yapmadılar, para kazanma amaçlı bir yazı ve blog olmadığını ilk bakışta görmüşlerdir. (Bazı bloglarda deneme yapılır.) Ayrıca aynı konuyu zaten kopyala yapıştır yapmıştım. Lütfen! Kraldan çok kralcı olmayın. İş yapın, paranızı kazanın. Ama bu durum onların üçkağıtçı olduğu gerçeğini değiştirmeyecek. Sizi sömürdükleri ve sürekli sömürecekleri için harcamıyorlar. Beni kullanıp attılar bir nevi. Kullanıcıları kapatsalar dahi o insanlar artık haberdar. Ve aralarından bir çoğu başka üyelikle gidecek! Bizi harcadılar matmazel. İyi geceler kralcı kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MusonYagmuru -- 26 Mayıs 2018; 1:53:15 >

• MusonYagmuru kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim, blog denemesi yapılır sonra hit kasıp satılır internet siteleri. R10 da rankın 3 falan herhalde. Bu işleri harbiden bilmesem yedireceksin. Hadi onu da geçiyorum koşullar ve kurallar sayfasını okumadın mı da haksız yere kapattı diyorsun hala?! Adamlar herhangi bir süistimal farkettiğimizde ilgili hesapları kapatırız ibaresini koymuşlar mı koymuşlar. Daha hala neyin tatavası bu?

Ayrıca her yaptığını r10 da böyle yaptığım için şöyle olduğu için diye geçip durmuşsun. Burası r10 mu? İlk konun niye silindi hem şikayet edene hem edilene silindiğinde bildirim gidiyor r10 gibi konular kapatılıp geçilmiyor burada. Buna rağmen DENİZCİSERKAN bir yöneticilik örneği gösterip uyarı yazdı ve uyarının hemen altında senin yeni hesapla açtığın referanslı link vardı. Onuda mı görmedin?

Net olarak söylüyorum savunma nedenin bile kralcılık falan filan diyerek yine kendini kandırıyorsun, adamların hakkı olan belirttiği durumu "dolandırıcılık olarak" algılayabiliyorsun. Sırf hit bazlı yazılarla ve algı saptırmalarıyla yazılan web sitesi usulü yazıların seni haklı çıkarmayacaktır, net olarak sitenin yaptığı doğru bir uygulamaydı ve yazındaki Referanslarım arasından hiç kimse para atmazsa tek bir kuruş bile kazanamıyorum! kısmınu benim yukarıdaki iki mesajımdan sonra atman ibretlik olduğunu belirtmeden duramayacağım.

Neyse umarım her yeri r10 sanmayı bırakırsın da her platformun ayrı kuralları olduğunu, bir promosyonu kurallar ve koşullar sayfasını okumadan promosyonu düzenleyenlerin haklarını bilmeden çığırtkanlık yapılmayacağını, konuyla alakasız olsa bile freelancer e yüklenip mesajını değiştirdikten sonra Allah'ın takdirine bak ki senin site barındırıcının linkinin konu ana mesajına gelmemesi gerektiğini öğrenmiş olursun.

• quote:

Aynen kardeşim, blog denemesi yapılır sonra hit kasıp satılır internet siteleri. R10 da rankın 3 falan herhalde. Bu işleri harbiden bilmesem yedireceksin. Hadi onu da geçiyorum koşullar ve kurallar sayfasını okumadın mı da haksız yere kapattı diyorsun hala?! Adamlar herhangi bir süistimal farkettiğimizde ilgili hesapları kapatırız ibaresini koymuşlar mı koymuşlar. Daha hala neyin tatavası bu?

Ayrıca her yaptığını r10 da böyle yaptığım için şöyle olduğu için diye geçip durmuşsun. Burası r10 mu? İlk konun niye silindi hem şikayet edene hem edilene silindiğinde bildirim gidiyor r10 gibi konular kapatılıp geçilmiyor burada. Buna rağmen DENİZCİSERKAN bir yöneticilik örneği gösterip uyarı yazdı ve uyarının hemen altında senin yeni hesapla açtığın referanslı link vardı. Onuda mı görmedin?

Net olarak söylüyorum savunma nedenin bile kralcılık falan filan diyerek yine kendini kandırıyorsun, adamların hakkı olan belirttiği durumu "dolandırıcılık olarak" algılayabiliyorsun. Sırf hit bazlı yazılarla ve algı saptırmalarıyla yazılan web sitesi usulü yazıların seni haklı çıkarmayacaktır, net olarak sitenin yaptığı doğru bir uygulamaydı ve yazındaki Referanslarım arasından hiç kimse para atmazsa tek bir kuruş bile kazanamıyorum! kısmınu benim yukarıdaki iki mesajımdan sonra atman ibretlik olduğunu belirtmeden duramayacağım.

Neyse umarım her yeri r10 sanmayı bırakırsın da her platformun ayrı kuralları olduğunu, bir promosyonu kurallar ve koşullar sayfasını okumadan promosyonu düzenleyenlerin haklarını bilmeden çığırtkanlık yapılmayacağını, konuyla alakasız olsa bile freelancer e yüklenip mesajını değiştirdikten sonra Allah'ın takdirine bak ki senin site barındırıcının linkinin konu ana mesajına gelmemesi gerektiğini öğrenmiş olursun.
    Sen boş beleş bir insansın. 1 gün 100 kişi sitenize girince sitenin satılacağını falan sanıyorsun. Dediğim gibi tek sorunun ülkende aynı şartlarda bulunduğun bir insanın girişimcilik örneği göstererek iyi pazarlama yapması sonucu senden daha çok para kazanabilecek bir seviyeye gelebilme potansiyeli.
    Boş beleş bir insanın tekisin. Çünkü, sen buraya yazdıktan sonra kullanıcının siteye para atması halinde para kazanacağımı öğrendiğimi falan söylüyorsun. Oysa dediğim gibi r10 üzerinde açtığım konuyu incelesen, yorumları okusan her şeyi anlayabilecek zekaya sahip olduğunu göreceksin.
    Donanım haber kurallarına hakim değildim. Bu konuda haklılık payın var. Yıllar önce açtığım üyeliğimin olduğu aklıma geldi ve girdim.
    Aynı anda 4-5 sitede konum vardı ve 8-9 saat aralıksız mesaj cevapladım. Uykusuz bir halde sürekli kahve içerek çalıştım. Senin gibi boş beleş insanların ne düşüneceğine göre hareket etme lüksüne sahip değildim.
    Ayrıca suistimal varsa iptal edilir. Ortada bir suistimal yok! Adamların kampanyasının reklamını iyi bir şekilde yaptım. Algılamak istemediğin en önemli noktalardan birisi de bu.
    Boş teneke, çok ses çıkarıyor gerçekten. Duvara anlatıyormuş hissi yaşattırmaya devam etmeyecekseniz cevap verin lütfen. Yine aynı hissi yaşatacaksanız Allah'a falan havale edin gitsin. Vaktimi boşa harcamayı seven biri değilim. Anlamadığınız işlerden anlıyormuş gibi de yapmayın. Zira kimse ne size ne bana not vermeyecek. Çan falan da yok. Ortalama kasmayalım yani.

Muson Yağmuru, Brüksel

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.