Şimdi Ara

Freelance Çalışanlara ve İş Yaptırmak İsteyenlere Şartsız 20 Dolar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
5
Favori
7.749
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üye olmanın hatalı hali nasıl olur? Milletin aklıyla alay etmeyin, linke tıklayarak üye oldum, neresinde hata olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben oldum vermedi
  • geri ödeme olarak , banka hesabı eklememizi istiyor, yani hem kredi/banka kartı hem de vadesiz hesap eklemek gerek
  • diyelim ki iş yaptık ödeme alacağız. Banka hesabına ne kadar sürede geçecek ve ne kadar komisyon kesilecek toplamda ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reften üye olurken kart eklemekte zorunlu sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmözdemir16

diyelim ki iş yaptık ödeme alacağız. Banka hesabına ne kadar sürede geçecek ve ne kadar komisyon kesilecek toplamda ?
    15 günde geliyor para

• 20 doları nasıl çekebileceğimizi bilale anlatır gibi anlatabilecek var mı

• Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle haber veren arakadaşa teşekkür ederim; ayrıca sayfada başka arkadaşlar referanslı link paylaşmışlar, referanslı link sadece bence konuyu açan arkadsın hakkı..
    isteyen başka forumlarda konu açar ve referanslı linkini paylaşır...

Bazılarının bahsetmiş olduğu bence haksız kazanç yöntem olan; sahte ilan verip para aktarımı hiç hoş olmadığını haram paradan hiç bir fayda gelmeyeceğini hatırlatmak isterim.

Ancak benim bir önerim var, ben hesabıma yatan parayı logo yaptırarak harcamayı planlıyorum; eğer aranızda bunu yapabilecek varsa pekala, anlaşabiliriz.
    Diğer arkadaslar da ihtiyaçları olan hizmeti buraya yazarlarsa, hem karşılıksız alışveriş olmaz, hem de para dışarı gitmemiş olur :)

Ne dersiniz?
  • Parayi nasil cekebiliyoruz

• MusonYagmuru kullanıcısına yanıt
    Anlamadım siteyi karışık geldi soruyorum. Forumun amacı soru sormaktır tartışmaktır. Bu uslübünüz neden böyle? Ne gerek var bunlara? Düzgünce cevaplayabilirsiniz veya cevaplamak istemiyorsanız yazmazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

20 doları nasıl çekebileceğimizi bilale anlatır gibi anlatabilecek var mı
    1 numaralı hesap üyelik açar, mail ve telefonunu onaylar, 2 numarali hesaba kendi profil linkini atar

2 numaralı hesap, örnek proje açar, 1 numaralı hesap profiline tıklar, sağ tarafta hire kısmı çıkar, ordan teklifi gönderir

inglizce lazım olacak, bundan sonraki işlemleri adım adım anlatmak uzun sürer, 1 numaralı hesap para çekim talebinde bulunur, ve beklemeye geçer, 15 güne gelecek para

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam. Withdraw money kısmını bulamadım. Mobilden girdiğim için mi acaba yoksa ben mi göremedim?
    Edit: web site üzerinden buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 24 Mayıs 2018; 12:55:0 >
  • Burada nasıl iş bulacağız? Bir çeviri projesi oluşturup fiyatı girdim fakat girdiğim fiyat aralığında başka iş arayanlar çıktı. Sanırım yanlış yaptım, anlatabilecek var mı?

• 155.60 tl talep ettik ama bir ayı bulur gelmesi bir de buradaki banka kesinti yapar zaten 5 doları site yedi :)

Neyse, kredi kartından yapılan çekim iade ediliyor mu 6tl civarı çekmişti

• İş veren mi seçiyoruz, çalışmak istiyorum mu? Çalışmak dedim gelmedi herlade nerde yazıyo bakiye??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vindobona V kullanıcısına yanıt
    Daha önce bu siteden ödeme aldınız mı?

• Mobilden bakıyorum nasıl iş arayacağım anlayamadım. Bir çeviri projesi başlattım ama başka çeviri yapan kişilerden ve şirketlerden teklif geliyor.

Nasıl iş aranacak birisi yazabilir mi lütfen?

• hukukadami H kullanıcısına yanıt
    Almadım

• hesaplar bloklandı gençler , geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.