Şimdi Ara

Freelancer Oynayanlar;;

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
4.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyuna başladım bitirdim ama forumda arattım yeni gezegenler felan varmış nomadların evlerini bulmadım..Onların evlerini nerde bulabilirim yardımcı olabiliecek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 13 Mayıs 2007; 0:09:25 >

• Bitireli 2 sene oluyor neredeyse. Hemen hemen tüm haritayı açmıştım ama zerre hatırlamıyorum
  • Save duruyormu?
  • oyun gerçekten süperdi yaw 2.sini heyecanla bekliyoruz.ayrıca save dosyası istiyosan internettende bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Save duruyormu?

Maalesef. Format sırasında uçtu ^^
  • Ya merak ettim gizli yerleri maymun adamlar robotlar varmış..
  • Karadelikler varmış int.e baktım bulamadım hiçbilen yokmu gizli yerleri yardım plsss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warface Oynayanlar Buraya
    6 yıl önce açıldı
    DİABLO HİLELERİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Titan denilen bir gemi var. Oyunda ki en güçlü gemiymiş. Arkadaşım onu bulmuş ama save'yi kaybetmiş oda O kadar aradım gene de bulamadım onu. en son Dragon bilmem ne adlı gemi vardı altımda onunla bitirmiştim oyunu.
  • Bende titan var zatende gizli geçitleri bulamadım
  • Up
  • Save yi upload edip verebilirim eğer istiyorsan
  • bende bitireli 2-3 sene oldu hemde defalarca bitirdim patch lerini indirip yeni gezegenler açtım ara ara hala oynarım
  • Oyunu bulabilirsem tekrar kurarım bende. Net üzerinden oynayabiliriz aslında ama tekrar bitirmem lazım oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumur

bende bitireli 2-3 sene oldu hemde defalarca bitirdim patch lerini indirip yeni gezegenler açtım ara ara hala oynarım

Hangi patclerini yükledin? Yeni gezenegenleri nasıl açtın?

quote:

Orjinalden alıntı: DarkSpider99
    Oyunu bulabilirsem tekrar kurarım bende. Net üzerinden oynayabiliriz aslında ama tekrar bitirmem lazım oyunu

İyi olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 26 Nisan 2007; 18:15:14 >
  • lancereactor diye bi site var (yanlış da yazmış olabilirim özür) bu site oyunun fanatikleri tarafından yapılmış içinde yüzlerce freelancer patchleri var ben en son galactikayı indirdim 90 mb tı valla 1 saatte indi hepsinin adları var çeşitli starwars da var ( galactikayı biliyosunuzdur cnbce de hala oynayan bidizi ) sitenin tam adını unuttum bi araştırıp buraya verecem yine arkadaşlar çok geçti üzerinden o yüzden adını unuttum kusura bakmayın maymunlar cehennemini de indirmiştim neyse aklıma geldikçe yazarım arkadaşlar NOT : oyunun cd hala bende gözüm gibi bakıyorum ona kutulu mutulu kahramanımız "trend" de yine hayat verelim
    quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

quote:

Orjinalden alıntı: cumur

bende bitireli 2-3 sene oldu hemde defalarca bitirdim patch lerini indirip yeni gezegenler açtım ara ara hala oynarım

Hangi patclerini yükledin? Yeni gezenegenleri nasıl açtın?

quote:

Orjinalden alıntı: DarkSpider99
    Oyunu bulabilirsem tekrar kurarım bende. Net üzerinden oynayabiliriz aslında ama tekrar bitirmem lazım oyunu

İyi olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 27 Nisan 2007; 12:48:16 >

• cdyi nasıl uploed edebilirim arkadaşlar yardımcı olursanız burdan vereyim size kurulumunu
  • buldum arkadaşlar işte size sitesi yüzlerce patch burada oyun fanatiklerinin kendi yaptıkları da var bu sitede yani kendileri oyuna ekler yapabiliyolar
    http://www.lancersreactor.com

istediğiniz patch i indirmeden izleyebiliyosunuz hoşunuza gideni indiriyosunuz ancak patchleri indirip direkt kuramıyoruz bu patchlerin çalışması için ayrı bi program var önce bilgisayara onu kuruyoruz program bu sitede mevcut bulamazsanız ben veririm indirdiğimiz patchleri bu programda aktiv ediyoruz ve oyun o patchle başlıyor programın ara yüzü kolay ve anlaşılır tek yapmamız gereken istediğimiz patche çift tıklamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 26 Nisan 2007; 21:48:46 >
  • ben frelanceri oynadım epey ama bir müddetten sonra takıldım zaten oyunun sonlarına gelmiştim diye silmiştim oyunu.şimdi x3 reunion yükledim.fakat oyunu çözemedim henüz. bu oyunu oynayan var mı? yada ne bileyim hani yokturda bir türkçe yaması veya tam çözümü var mı bu oyunun
  • arkadaşlar size anlattığım program freelancer mod manager upload ettim indirdiğiniz patchleri sürükleyip içine bırakın

http://www.speedyshare.com/185697250.html

NOT : galactikayı oynamanızı tavsiye ederim mükemmel gemiler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 26 Nisan 2007; 22:06:46 >
  • Arkadaşım Oyunu upload etsen en güzel olur biliyormusun. eğer okursan pls upload et.Tşk
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.