Şimdi Ara

Freelancer Oynayanlar;; (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
4.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ediyim etmesinede 350-400 mb nerden baksanız çok uzun sürer parçalamak lazım setupunı
    quote:

Orjinalden alıntı: deepb

Arkadaşım Oyunu upload etsen en güzel olur biliyormusun. eğer okursan pls upload et.Tşk
  • Yararlı bilgiler vermişsin tebrik ederim..

Senin bahsettiğin yeni gezenegenler açan patch hangisi?
  • yeni gezegenler açan patch 1 tane değil dedim ya 100 lerce var frelancer mod manageri kurup içine atıyosun indirdiğin patch i aynı zaman da bazı patchler sadece multiplayer oynanıyor bunları birbirine karıştırmayın bazılarıda hem multi hem single oynanabiliyor ( patchlerin altında ingilizce açıklamaları var ingilizceniz iyi ise burdan bakarak indirin bence)
    quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Yararlı bilgiler vermişsin tebrik ederim..

Senin bahsettiğin yeni gezenegenler açan patch hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 27 Nisan 2007; 19:24:11 >
  • arkadaşlar konu açtınız devamı gelmedi merakınız bu kadarmıydı
  • Bir sürü patch yükledim...Patchlı daha bi iyi oluyor oyun..

Ya şu mod managerdeki karadelik modu ne işe yarıyor hiçbişey anlamadım..New york'ta kocaman delik var öyle dönüp duruyor..Onun içine girliyormu?
  • hayır o modu kapa bence çünkü o mod kaliteli değil yani hata var o patch de + gemiler çok pahalı milyon dolar para istiyo en dandik gemi için yanlış hatırlamıyosam
    planet monkey diye bi patch var onu kur birde starwarsun gemileri ve silahları çok güçlü
    quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Bir sürü patch yükledim...Patchlı daha bi iyi oluyor oyun..

Ya şu mod managerdeki karadelik modu ne işe yarıyor hiçbişey anlamadım..New york'ta kocaman delik var öyle dönüp duruyor..Onun içine girliyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 28 Nisan 2007; 17:14:29 >
  • patchlerle oyun tamamen değişiyor arkadaşlar ama görevler aynı görevler bitince değişik gezegenler ve gemiler açılıyor ondan sonra tam anlamıyla free oluyosunuz önünüze gelene korkmadan saldırın yanlız ben multi oynarken almanlar bana saldırdı adi erifler uzayda çete kurmuş adamlar adamlar uzayda bile bize gıcık ya ama beni parçalayamadılar kargomu istediler vermedim çatıştım biraz 2 sini temizledim ama güzel titan gemimin 1 kanadını ve 2 silahını kaybettim vede erkekliğin kurallarına uyarak kaçtım ve bir gemiye sığındım olan benim parama oldu 1 kanat 2 silah bana 700.000 dolara patladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 28 Nisan 2007; 17:28:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumur

patchlerle oyun tamamen değişiyor arkadaşlar ama görevler aynı görevler bitince değişik gezegenler ve gemiler açılıyor ondan sonra tam anlamıyla free oluyosunuz önünüze gelene korkmadan saldırın yanlız ben multi oynarken almanlar bana saldırdı adi erifler uzayda çete kurmuş adamlar adamlar uzayda bile bize gıcık ya ama beni parçalayamadılar kargomu istediler vermedim çatıştım biraz 2 sini temizledim ama güzel titan gemimin 1 kanadını ve 2 silahını kaybettim vede erkekliğin kurallarına uyarak kaçtım ve bir gemiye sığındım olan benim parama oldu 1 kanat 2 silah bana 700.000 dolara patladı

Hangi serverda oynuyorsun genelde? Birde ben internette oynarken hep ezik gemiyle başlıyorum oyuna nasıl oynanıyor multi'de bir anlatırmısın

Patcler saolsun gemime bak Taşlık yerlerden gidemiyorum şu gemiyle sinir oluyorum

Freelancer Oynayanlar;;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 29 Nisan 2007; 11:25:28 >

• çok hantal bi gemi seçmişsin manevra kabiliyeti yok bu geminin pek multide oynarken ezik gemiyle başlıyosun sonra para kazandıkça geliştiriyosun gemini multi olarak oyuna giriesen sana server ekranı çıkıyor bur da açık olan lar var kapalı olan lar var yani kilitli bazıları özel üyelik istiyor mesala ben açık olan bitanesine girdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 29 Nisan 2007; 12:50:26 >
  • beyler kurun bi server no-ipden sabitleyip takılalım ama sıfırdan kasalım tüm harita patchi için bendeki arşive bi bakarım serveri kurarım diyen arkadas benimle pmden bi balantıya geçsin konusalım no-ipden sağbitleyelim sıfırdan başlayalım beyler çok zevkli olur teamspeakta kurarız ilerde patchleri ekleyip yeni gezegenlerde açarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 29 Nisan 2007; 13:03:51 >
  • anlasam ben varım derim ama anlamamki server işlerinden anlayan varsa güzel olur
  • aslında oyunu bi kuram ben haber ederim
  • just 4 fun eurolance serverına takılmanızı tavsiye ederim... gizli gezegenleri ve kara delikleri gezerek bulmanız gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xpantheroo -- 29 Nisan 2007; 14:19:59 >
  • direkt bağlantı için buraya tıklayın

beyler yukardaki linkteki programı indirip makinanıza kurun ve

Add Server>server name:istediğiniz bi isim server ip:arestr.no-ip.info port 2302 yazın

daha sonra bu işlemlerin ardından isim verdiğiniz yeni servera çift tıkalyın oyun açıalcak oyun açılınca

multiplayer>yes>lan seceneğinden serveri secebilirsiniz server şifresi donanimhaber dir.
  • Bu oyunu uzun süre online oynadım. belli bir zaman sonra engele geliyorsunuz. Titan oyundaki en iyi gemidir. birde uzaylıların silahından 2 tane takarsın. Oyunda Sürekli pvp yaparsın. Keşke daha çok gemi seçeneği olsaydı. Görevler çeşiti daha fazla olsaydı. İnşallah devamı çıkar.
  • engelden kastın ne ben hiçbi engelle karşılaşmadım senin girdiğin serverla alakalıdır o
    quote:

Orjinalden alıntı: Radical_Dreamer

Bu oyunu uzun süre online oynadım. belli bir zaman sonra engele geliyorsunuz. Titan oyundaki en iyi gemidir. birde uzaylıların silahından 2 tane takarsın. Oyunda Sürekli pvp yaparsın. Keşke daha çok gemi seçeneği olsaydı. Görevler çeşiti daha fazla olsaydı. İnşallah devamı çıkar.
  • sadece dh sakinlerine mi açık olacak almanlarada açalım intikamımı alayım yav bide birbirrimizi tanıyalım elin uzayıda burdaki isimlerinizi kullanın arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: Ares

direkt bağlantı için buraya tıklayın

beyler yukardaki linkteki programı indirip makinanıza kurun ve

Add Server>server name:istediğiniz bi isim server ip:arestr.no-ip.info port 2302 yazın

daha sonra bu işlemlerin ardından isim verdiğiniz yeni servera çift tıkalyın oyun açıalcak oyun açılınca

multiplayer>yes>lan seceneğinden serveri secebilirsiniz server şifresi donanimhaber dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 29 Nisan 2007; 16:01:37 >

• yok sadece dh su an açık server teamspeakta kuracam
  • teşekkürler arkadaşım iyi oldu bu ya canımız sıkılmaz hiç olmazsa çeteyide kurdukmu tamamdır gideriz baskına akşam tüm işlemleri tamamlıyacam verdiğin programı kurdum fanatikleri bekliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: Ares

yok sadece dh su an açık server teamspeakta kuracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 29 Nisan 2007; 16:05:47 >
  • valla bende emuleden tekrar bi indirim ozaman takılalım bizde kaç kişi var şuan?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.