Şimdi Ara

Freelancer Oynayanlar;; (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
4.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok be öle deme iyi kötü koca koca gemileri kullanıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 4 Mayıs 2007; 16:14:53 >
  • Adam tipsiz..

Sen hangi patch leri kullanıyorsun şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 13 Mayıs 2007; 0:15:24 >
  • Birde ilk sorumu çözdüm..Omicron Gamma dan unknow'a girdim..Maymun adamlarla robotların gezegenlerini gezdim..Hiçbirşey yok oralarda

• mcron alpha micron beta da var bide oralara bak bu ışıklı gemiler var ya böcek gibi onlara rastlamada rastlarsan işin zor bıktırıyolar adamı gammanın yerinde bi kapı daha var gizli gezerken karşına çıkıyor ordan girdinmi başka bi gezegene çıkıyorsun o bulutlu yerlerde iyice bi gez gamma çıkışında aralarında mesafeli olarak 3 kapı daha var harita açıldıkça gözüküyor yada yaklaşınca çıkıyor bu kapılar korsan kapı oluyor. ben bi patch kurdum hatalı çıktı uyuz oldum ya discovermiydi neydi adı unuttum şimdi oyunun kilit noktası olan b jumpgate den geçirmiyor beni deli oldum neyse monkey patch varbide bende o patch kurdunmu o maymun gezegeni dedin ya işte orda görevler ve yeni gemiler açılıyor ya yüzlerce patch var dedimya yorumlarını okuyup en kalitelisini kurmak lazım bazıları böyle cıvıtıyor işte hatalı oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Birde ilk sorumu çözdüm..Omicron Gamma dan unknow'a girdim..Maymun adamlarla robotların gezegenlerini gezdim..Hiçbirşey yok oralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 4 Mayıs 2007; 20:44:38 >

• Evet aynı yamayı bende yükledim 20mb bişeydi çalışmadı kotalı adsl kullanıyordum çalışmayınca sinirlendim doğal olarak...

Birde msn gibi konuşuyoruz burda..En iyisi msn'de konuşalım biz..Msn adresimi pm ile atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 5 Mayıs 2007; 10:03:30 >
  • en güzel gemi bence bulamadım ama bu gemiyi bi türlü uzay polislerinde var hep
     Freelancer Oynayanlar;;
  • Evet o gemi gerçekten güzel ismi ise anubis..Gezegenlerin birinde satılıyordu şimdi hatırlamıyorum ismini birgün gezip bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 13 Mayıs 2007; 0:13:13 >
  • bu patchi nerden indirdin bulamadım bi türlü çok değişmiş sitesi
    quote:

Evet o gemi gerçekten güzel ismi ise anubis..Gezegende satılmıyor.Benim resmini koyduğum büyük gemi şeklinde bir gemi var oraya gidip alınıyor bu gemi..

Yalnız bende Gateway to Galactica Patchi yüklü o yüzden açılmışta olabilir tam bilmiyorum
  • Patchler oyunun orjinalliğini bozuyor.Bu arada dark star one ı oynayan varmı?
  • katılmıyorum çok başarılı patcler var oyunun orjin halindeki eksiklker bile giderilmiş örneğin enerji yakıt motor tipi gibi şeyler olmazmı bunlar eklenmiş mesela bazılarında düşmanlar daha akıllı oynuyor hemen patlamıyolar bu da bi iyileşme mesela 2003 yapımı oyun değişiklikler yapılıyor işte yeni oyun olmadığı için
    quote:

Orjinalden alıntı: Worldplayer

Patchler oyunun orjinalliğini bozuyor.Bu arada dark star one ı oynayan varmı?
  • star warsu kurudum silahları çok güçlü olduğu için kimse duramıyo karşınızda
  • Dosyayı upload edip koyuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumur

katılmıyorum çok başarılı patcler var oyunun orjin halindeki eksiklker bile giderilmiş örneğin enerji yakıt motor tipi gibi şeyler olmazmı bunlar eklenmiş mesela bazılarında düşmanlar daha akıllı oynuyor hemen patlamıyolar bu da bi iyileşme mesela 2003 yapımı oyun değişiklikler yapılıyor işte yeni oyun olmadığı için
    quote:

Enerji yakıt motor ney ve ne işe yarıyor? Hangi patchleri kullanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 10 Mayıs 2007; 14:10:58 >
  • Dediğim patchi aşağıdaki linkten indirebilirsin gzl bir patch bence

http://r apidshare.com/files/30519339/Gateway_to_Galactica_v1.0.rar

Harfler arasındaki boşlukları kaldır yoksa link çalışmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 10 Mayıs 2007; 14:44:15 >
  • nanobot aldığın yer var orda sana motor ve nanobottan daha iyi bi koruyucu kalkan veriyor kalkanın enerjisini kendin belkirliyosun tabi parana göre benim indirdiğim galactica patchi 80 mb dün indirdim seninki çok küçük
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cumur

katılmıyorum çok başarılı patcler var oyunun orjin halindeki eksiklker bile giderilmiş örneğin enerji yakıt motor tipi gibi şeyler olmazmı bunlar eklenmiş mesela bazılarında düşmanlar daha akıllı oynuyor hemen patlamıyolar bu da bi iyileşme mesela 2003 yapımı oyun değişiklikler yapılıyor işte yeni oyun olmadığı için
    quote:

Enerji yakıt motor ney ve ne işe yarıyor? Hangi patchleri kullanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 11 Mayıs 2007; 9:22:03 >

• Benim Adsl tarifesi kotalı olduğu için boyutu fazla olan dosyaları indirmiyorum yoksa kota taşıyor.

Bence benim yüklediğim patch gzl..Geminin zırh güncellemesi,tarayıcı felan var..

• benimde kotalı dostum 4 gb oldu kota biliyosundur şaka biya gündüz evde değilim ya kota birikiyo kullanamayınca
    quote:

Benim Adsl tarifesi kotalı olduğu için boyutu fazla olan dosyaları indirmiyorum yoksa kota taşıyor.

Bence benim yüklediğim patch gzl..Geminin zırh güncellemesi,tarayıcı felan var..

• Anubis Cortez'deki gezegende satılıyor..Bilgin olsun

Freelancer Oynayanlar;;

Yalnız benim kurduğum patchdan da olabilir.Sende o patch yüklü olmadığı için orda olmayabilir ama sen bi git bak en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 12 Mayıs 2007; 19:37:14 >
  • quote:

Dediğim patchi aşağıdaki linkten indirebilirsin gzl bir patch bence

bu galactica yamasını indirdim ama nasıl kurulur yardımcı olursan sevinirim.

• dostum ilk önce freelancer mod manageri kurman lazım bi gerideki sayfada var ben ekledim sonra indirdiğin patchleri sürükleyip içine bırak bukadar basit
    quote:

Orjinalden alıntı: kurt_russ

quote:

Dediğim patchi aşağıdaki linkten indirebilirsin gzl bir patch bence

bu galactica yamasını indirdim ama nasıl kurulur yardımcı olursan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 12 Mayıs 2007; 21:30:27 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.