dostum bunları bende biliyorum ama benim söylediğim patchlerle o gemiyi alabilmekti normalde zaten alamayız polislerde var o gemi
quote:
Orjinalden alıntı: Crazyzeus
Normal modsuz oyunda NY taki polislerin gemisi patroit.... navy lerin gemisi defender.... king in gemisi patroit.. Juni nin gemisi defender.... sırf senin için bir yıl aradan sonra yeniden oyuna başladım.. ve bu böyledir...
kolay gelsin....
Walla en az 7-8 farklı modda bu oyunu nette oynamışımdır... Hiçbirinde defender adlı gemiyi (juni nin gemisi) sağlam ve güçlü olarak hatırlamıyorum... Sen hangi modda gördüysen bi zahmet o mod un adını yazda bi kontrol edeyim arkadaş... Merak ettim yani...
kolay gelsin....
Sağlık olsun hatırlayınca söylersin sende....
Şu sıralar hangi modu oynuyorsun... Modsuzda oynayabilirsin tabii...
Kolay gelsin...
2,5 yıldandır fl oynuyorum yalnız bu 6 ay ara verdim.oyun hakkında bilmediğim şey yoktur.bi ara bi türk klanımız vardı.güzel günlerdi o zamanlar.bi mod vardı adını unuttum onla oynardık.şu anda size tavsiye edebileceğim en iyi server HAMBURG CİTY 24/7 dir.bu seerver tamamiylen modsuzdur.Ben modlardan sıkıldım yıllardır oynayıncahatta modda yaptım ondanda sıkıldım.Keşke yenisi çıksada oynasak ama çok zor
quote:
Orjinalden alıntı: iği_
2,5 yıldandır fl oynuyorum yalnız bu 6 ay ara verdim.oyun hakkında bilmediğim şey yoktur.bi ara bi türk klanımız vardı.güzel günlerdi o zamanlar.bi mod vardı adını unuttum onla oynardık.şu anda size tavsiye edebileceğim en iyi server HAMBURG CİTY 24/7 dir.bu seerver tamamiylen modsuzdur.Ben modlardan sıkıldım yıllardır oynayıncahatta modda yaptım ondanda sıkıldım.Keşke yenisi çıksada oynasak ama çok zor
sen hala söylediğin serverda oynuyormusun? şu hamburg serverda!!!!
Hamburg server multiplayer server listesinde yok...
Kaldırmışlar herhalde...
Selam
Şöyle güzel bir Turk clan kuracağımız multi server yokmudur arkadaşlar....
Slm..
feelancer ı multi onayan kimse yokmu gerçekten....
Beyler TurQuoise adlı klanı yenidenn topluyoruz, serserytam35@gmail.com ekleyin beni daha detaylı bilgi için haber veririm msnden size herşey FREELANCER aşkı için, Herkes gider-biz kalırız... see you in space
quote:
Orjinalden alıntı: billdoorstam35
Beyler TurQuoise adlı klanı yenidenn topluyoruz, serserytam35@gmail.com ekleyin beni daha detaylı bilgi için haber veririm msnden size herşey FREELANCER aşkı için, Herkes gider-biz kalırız... see you in space
AAA BEN ESKİDEN O KLANDAYDIM.RED_BUG ABİ SENMİSİN YOKSA???? VAY BE GÜZEL GÜNLERDİ!!!!!!! HEMEN EKLİYOM
quote:
quote:
AAA BEN ESKİDEN O KLANDAYDIM.RED_BUG ABİ SENMİSİN YOKSA???? VAY BE GÜZEL GÜNLERDİ!!!!!!! HEMEN EKLİYOM
bu klan süperdir herkesi beklerim eskiyi hatırladım.yeniden kurabilirsek iyi olur.en deneyimli türk klanı turquoisedir gelin sizde katılın
quote:
quote:
Yok ben red_bug deilim gladiator'um benn, red_bug'da var ama klanda yenidenn kuruyoz beyler klanıı, FreeLancer'cılara duyrulur....
benim ya agoze hatırladın mı???ne vakit geçirmiştik
herkesi bekleriz clana daha iyisini bulamazsınız!!!!
Clan kursak iyi oldurdu..Millete kafa tutar sataşırdık
quote:
Orjinalden alıntı: VipLimE
Clan kursak iyi oldurdu..Millete kafa tutar sataşırdık
Ekle msnimii konuşakk, kuruyoruz klanı
up up !!
up yapalımda güme gitmesin caanım oyun ;) FL cilerr nerde arkadaşlar... elleri göriim :D
duymayan kalmasınn !!! son bikez daha upp !!! FL forever demek istiyorum ve diyorum ;)
Galiba Çok Geç kaldım ama Aslında bir FreeLancer Türk Server'ı da var ... Ve StarWars sevenler için FL-TURK moduda sürümü 1.67 abi bende o klanın kurucusuyum desem bana inanırmısınız hadi hep beraber oynayalım
Clanın Site Adresi www.freelancer-turk.tc90.net hemen gelin abiya 100 kişiyle oynanmıyor daha fazla olmalı clanım
Yaw Zaten kendi modunu üretmiş bir Klan warki!!... FreeLancer TürkiyeCumhuriyeti :www.freelancer-turk.tc90.net Buyrun ben o sitenin administrator'üyüm
oyuna ilgi az sanırım
Oyunu şu an edinmeye çalışıyorum.Pm isteyene açıktır
Oyun similasyon-aksiyon...Ancak karakterimizi fps-tps olarak yönetebiliyormuyuz?Yoksa sadece gemimi kullanabiliyoruz?