Şimdi Ara

Freelancer Oynayanlar;; (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
4.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper oyun harbiden.Herkeze tavsiye ederim
  • Kolaylık olsun diye;

@Cumur arkadaşımızın verdiği Fl Mod Manager Linki ;

http://www.speedyshare.com/185697250.html

Bu linkteki dosyayı yükleyip kur..Sora indirdiğin yamayı programı açıp programın içine sürükle.Sonrada listeden yamaya çift tıkla ve oyuna gir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 13 Mayıs 2007; 0:14:36 >
  • teşekkür ederim arkadaşlar çok basitmiş
  • viplime benim dediğim gemi bu değil junkonun (dişi polis ) kullandığı gemiyi demiştim ben
    quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Anubis Cortez'deki gezegende satılıyor..Bilgin olsun

Freelancer Oynayanlar;;

Yalnız benim kurduğum patchdan da olabilir.Sende o patch yüklü olmadığı için orda olmayabilir ama sen bi git bak en iyisi

• Tamam işte onun gemisi anubis öyle değilmi değilse resim koyarmısın
  • onun gemsi bu arkası 2 motorlu kanatlara da daha değişik girintili kanatlar senin dediğin gemiyi zaten görevleri yaparken bufalo base den alıyosun bedavaya hemde
    quote:

Orjinalden alıntı: cumur

en güzel gemi bence bulamadım ama bu gemiyi bi türlü uzay polislerinde var hep
     Freelancer Oynayanlar;;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 14 Mayıs 2007; 19:25:09 >
  • Benim dediğim gemi 3 motorlu daha iyi işte Juni 'nin gemi özel yapım herhalde öyle bir gemi bilmiyorum ben İstersen oyuna yeniden başlayıp geminin ismine bakabilirsin

FreeSpace2 yi alıp oynadım..Freelancer kadar olmasada gerçekten güzel oyun grafikler felan güzel oyunda oyunun oynayışı hakkında felan ayrı bir eğitim bölümü var bence sende denemelisin.Oyuna alışman gerek yoksa zevk alamıyorsun..Ben sevdim oyunu Fl gibi bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 14 Mayıs 2007; 20:04:45 >

• quote:

viplime benim dediğim gemi bu değil junkonun (dişi polis ) kullandığı gemiyi demiştim ben
    quote:

Freelancer Oynayanlar;;

Yalnız benim kurduğum patchdan da olabilir.Sende o patch yüklü olmadığı için orda olmayabilir ama sen bi git bak en iyisi

Selam
    Junkonun gemisi defender oluyor ve new-york taki battleship te satılıyor...(BS Missiouri idi yanılmıyorsam)

Kolay gelsin...

• hayır dostum oda değil dikkatli bakarsan farkı göreceksin
    quote:

Orjinalden alıntı: Crazyzeus

quote:

viplime benim dediğim gemi bu değil junkonun (dişi polis ) kullandığı gemiyi demiştim ben
    quote:

Freelancer Oynayanlar;;

Selam
    Junkonun gemisi defender oluyor ve new-york taki battleship te satılıyor...(BS Missiouri idi yanılmıyorsam)

Kolay gelsin...

• Normal modsuz oyunda NY taki polislerin gemisi patroit.... navy lerin gemisi defender.... king in gemisi patroit..
    Juni nin gemisi defender.... sırf senin için bir yıl aradan sonra yeniden oyuna başladım.. ve bu böyledir...

kolay gelsin....
  • 5-6 farklı modda freelancer ı multi oynadım.....sormak istediğin hernahgi bişey varsa sorabilirsin...tecrübelerim dahilinde cevaplarım...

yukarıda yazdıklarım %100 doğrudur....

kolay gelsin....

not:multi oynadığın herhangi bir server varsa adresini ver geleyim ve sana yardımcı olayım....
  • farklı ve değişik modlarda süper gemiler var....juni nin gemisini o modlarda indirmeleri 1dk. bile sürmez....

modsuz oyunlardaki en iyi gemi EAGLE dır... armor u yüksek değildir ama hareket kabiliyeti iyidir....

istersen geminin ekipmanlarınıda sana ayrıca yazarım....

kolay gelsin...tüm freelancerlara....
  • Tüm freelancer severlere ve oynıyanlara duyurumdur.....

single player de takıldığınız herhangi bir durum varsa bilgim dahilinde yardımcı olabilirim....

kolay gele....
  • multi dede yardımcı olabilirim duruma göre....(o modda oynadıyımsa eğer)

saygılar...

kolay gele....
  • Mesela güzel ve kolay oynanabilir bir modda TURK klanı kurulabilir.....

İlgilenen enaz 3-4 kişi olmalı tabiii...

Good luck every freelancers....
  • Mod suz ve original multi oynamak isteyen ark. ***uk server*** da elimden geldiğince yardımcı olabilirim...

my nick: Crazyzeus...

kolay gele....
  • dostum bunları bende biliyorum ama benim söylediğim patchlerle o gemiyi alabilmekti normalde zaten alamayız polislerde var o gemi
    quote:

Normal modsuz oyunda NY taki polislerin gemisi patroit.... navy lerin gemisi defender.... king in gemisi patroit..
    Juni nin gemisi defender.... sırf senin için bir yıl aradan sonra yeniden oyuna başladım.. ve bu böyledir...

kolay gelsin....
  • bu oyun ogame in 3 boyutlu hali galiba... ogame e benziyo...
  • quote:

dostum bunları bende biliyorum ama benim söylediğim patchlerle o gemiyi alabilmekti normalde zaten alamayız polislerde var o gemi
    quote:

Normal modsuz oyunda NY taki polislerin gemisi patroit.... navy lerin gemisi defender.... king in gemisi patroit..

kolay gelsin....

Walla en az 7-8 farklı modda bu oyunu nette oynamışımdır...
    Hiçbirinde defender adlı gemiyi (juni nin gemisi) sağlam ve güçlü olarak hatırlamıyorum...
    Sen hangi modda gördüysen bi zahmet o mod un adını yazda bi kontrol edeyim arkadaş... Merak ettim yani...

kolay gelsin....

• hatırlasam zaten sormam da hatırlayamıyorum işte
    quote:

quote:

dostum bunları bende biliyorum ama benim söylediğim patchlerle o gemiyi alabilmekti normalde zaten alamayız polislerde var o gemi
    quote:

kolay gelsin....

Walla en az 7-8 farklı modda bu oyunu nette oynamışımdır...
    Hiçbirinde defender adlı gemiyi (juni nin gemisi) sağlam ve güçlü olarak hatırlamıyorum...
    Sen hangi modda gördüysen bi zahmet o mod un adını yazda bi kontrol edeyim arkadaş... Merak ettim yani...

kolay gelsin....

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.