Şimdi Ara

Freemont mu? yoksa Zafira mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Net resimlerine göre hocam (:
  • arkadaşlar araştırdıkça çok farklı bilgilere ulaştım. özellikle 3. sıra koltuk güvenliği kafama takıldı sonradan. bu nedenle vito, caravelle gibi modelleri araştırmaya başladım. tabi bütçeyi de arttırmak gerekiyor bu modeller için. bu yıl biraz birikim yapıp önümüzdeki yıl bu vw caravelle veya mercedes vito tarzı az kullanılmış 2. el bir araç almaya karar verdim. 2. elde de en azından alıcı bulabilirim sonrasında diye düşünüyorum. ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.

elma, armut derken gittik karpuz bakmaya başladık

Freemont mu? yoksa Zafira mı? Freemont mu? yoksa Zafira mı?

• Adam freemont la şehirler arası yolda 9.8/100km yakıt tüketimi varmı dedi benmi yanlış anladım o zaman şehir içi 15 lt yakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu Chrysler'ın %100'ünü FIAT satın aldı, neyin tartışmasını yapıyorsun? FIAT-Chrysler olarak devam ediyorlar.

http://www.fcagroup.com/it-IT/Pages/home.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: neshter35

arkadaşlar araştırdıkça çok farklı bilgilere ulaştım. özellikle 3. sıra koltuk güvenliği kafama takıldı sonradan. bu nedenle vito, caravelle gibi modelleri araştırmaya başladım. tabi bütçeyi de arttırmak gerekiyor bu modeller için. bu yıl biraz birikim yapıp önümüzdeki yıl bu vw caravelle veya mercedes vito tarzı az kullanılmış 2. el bir araç almaya karar verdim. 2. elde de en azından alıcı bulabilirim sonrasında diye düşünüyorum. ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.

elma, armut derken gittik karpuz bakmaya başladık

Freemont mu? yoksa Zafira mı? Freemont mu? yoksa Zafira mı?

neyse ki 2 karpuz arasında seçim yapıyorsunuz ,
    '' Adana mı Diyarbakır'' mı ?
    ya karpuzla kabak arasında kalsaydınız ?

• ayrıntılı zafira incelemesi geniş aileler içn yeterli gibi
    https://www.youtube.com/watch?v=1yfOCg-ii0M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lobo19 -- 25 Ocak 2015; 9:05:24 >
  • Pixelbs

• Karpuzla nohutu kıyaslamak gibi olmuş.

• Daha dün bayiide Freemont inceledim. Böyle kalitesiz, böyle adi iç mekan malzemeli araç kolau kolay bulunmaz. Allah aşkına bi dokunun arabaya ya..

• Zaten benim de kafamı en çok karıştıran konu buydu. Dışından çok etkileniyorsun içine binince kendini kamyonda hissediyorsun. kaba bir ön konsol mevcut. Sonunda aracı beğenmeyen bir kişi çıktı.

• Freemont'u 3-4 km kullandım..duydugum motor sesiyle kendimi bian minibüs kullanıyor sandım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.