Arkaşlar önce kanal 7 sonra cnn türk gitti. derken trtler gitti. kanal 7 frekans değişmiş girdim buldum. ama diğerlerini asla bulamadım. derken makineyi sıfırladım. tekrar otomatik arama yaptırdım ama eskiden izlediklerim de kayboldu nihayet. bir kaç kanalı elle tekrar buldum ama yetmedi. Acaba türksat 1c den 2a ya geçenleri mi izleyemiyorum dedim ama birkaç kanal var izleyebildiğim. acaba çanak mı oynadı dicem ama o zaman izlediklerimi nasıl izliyorum? Lütfen yardım arkadaşlar. Makinem botech 9000cı. Nextin üreticisi.
olayı yarı yarıya çözdüm sayılır. benim reciever sadece yatay frekansları alıyor ya da sadece doğu olanları alıyor. dikey ya da batı olan frekansların hiçbirini izleyemiyorum. bunu sebebi nedir acaba?
lnb yanmış değiştirmen lazım
lnb yansa diğer kanalları nasıl çekecek?bilmiyorum mümkün mü ama...
lnb nin tek tarafı yanmış sadece yatay veta dikey deki yayınları alabilirsin.yalnız çeken kanallara bak farklı polarizasyondan çeken varmı diye
sağol veysom! sorunum çözüldü. benim lnbler çiftli lnb.gerçi bunun bir önemi yok ama. neyse dediğin gibi lnb yanmış. şimdilik tekli lnb taktırdım. diğer yandan şimdide içftli lnb garantisi var mı yok mu kavgası başladı. daha 6 ay oldu. bakalım değiştirecekler mi. peki çiftli lnb alsam bir markası var mı bunun tavsiye edebileceğin. dayanaklı birşey.. tekrar sağol
sharp ama orjinali
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme