Bildirim
Fren balata/disk/kampana sesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba.
Öncelikle aracınız hayırlı olsun, kazasız sürüşler diliyorum.
Nisan trafiğe çıkışlı aracım, sıcak yaz mevsimini atlattıktan sonra mevsim değişikliği ile beraber üşümeye başladı. Bu bağlamda sabah motoru ilk çalıştırdığımda artan yakıt tüketimi ile beraber, ilk fren aşamasında balatalar ısınana kadar ıslık diye tabir edebileceğimiz ses duymaya başladım. Havaların soğuması ile birlikte, yağmur-kar gibi doğa koşullarından ötürü bu sesi normal karşılıyorum.
Keza duyduğunuz bu ses, ıslanan disk ve balatanın fren esnasında birbirine sürtme sesidir ki, bu mevsimde sorun oluşturacağını sanmıyorum. İçinizin rahat etmesi için servise de danışabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: cliffsalih
Merhaba.
Öncelikle aracınız hayırlı olsun, kazasız sürüşler diliyorum.
Nisan trafiğe çıkışlı aracım, sıcak yaz mevsimini atlattıktan sonra mevsim değişikliği ile beraber üşümeye başladı. Bu bağlamda sabah motoru ilk çalıştırdığımda artan yakıt tüketimi ile beraber, ilk fren aşamasında balatalar ısınana kadar ıslık diye tabir edebileceğimiz ses duymaya başladım. Havaların soğuması ile birlikte, yağmur-kar gibi doğa koşullarından ötürü bu sesi normal karşılıyorum.
Keza duyduğunuz bu ses, ıslanan disk ve balatanın fren esnasında birbirine sürtme sesidir ki, bu mevsimde sorun oluşturacağını sanmıyorum. İçinizin rahat etmesi için servise de danışabilirsiniz.
İlgi için teşekkür ederim. Önümüzdeki günlerde daha kötüye gidiyor hava bir miktar beklemek zorundayım anlaşılan.
İnşallah başka bir şey değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İçinizi ferah tutun. Kronik bir mekanik arıza olduğunu düşünmüyorum. Aracınız da yeni, parçalar alışacaktır. Muhtemelen zamanla da ses kesilecektir. -
bence sesten sese gore degisir. once sesi duymak lazim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X