Şimdi Ara

Frene bastığımda fren aşırı şekilde geri tepiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aracımın frenine ani bastığımda tık tık şeklinde geri tepiyor ve sanki elektirikli bir motor boşa döner gibi ses oluyor, ABS olduğunu düşünüyorum ancak araç neredeyse durmayacak gibi oluyor ve aracın fren balatları ve diskleri değiştirdim yine aynısı oluyor. Acaba bu model araçlarda ABS sistemi bu şekilde mi çalışıyor. Aracım Honda Jazz 2004

• Lastikleriniz tutunamıyor olabilir. Çok mu eskiler?
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Hayır lastiklerim yeni ama kışlık lastiği yazın kullandığım için biraz deforme oldu sanırım. Asılında lastikten de biraz muzdaribim 60-80 arası deli gibi sallanıyor araç 2 kere balans yaptırdım düzelmedi.
  • Bir kere kilitlenecek gibi olsun yeter, ABS'den kolay kolay çıkamaz daha. Sizinkisi böyle bir durum sanırım. Lastikleriniz biraz formdan düşmüş, ABS devreye giriyor.
  • Fren ana merkezi, westinghouse vb gibi kontrol edilmesi gereken parçalar var..Tarifinizden şudur demek mümkün değil. İyi bir frenci bulup imkan varsa yolda kontrol edilmesini sağlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım, cevaplarınızı dikkate alacağım. Teşekkürler
  • aynı porblem 2000 model nissan primera aracımda başıma gelmişti. frene bastığımda olur olmaz zamanda ABS devreye giriyordu. bir çok yer dolaştım çözüm bulamadılar. sonunda işinde uzman bir oto elektrikçi ABS sisteminin tekerlere giden kabloları değiştirdi sorun çözüldü.
    sizin de mutlaka ABS sisteminde bir sorun var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.