Şimdi Ara

!!!!FRENLER Titreme yapıyor YARDIM!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 model siena 1.4 aracımın fren pedalında frene basınca titreme oluyordu frenciye gittik diskler ve balatanın degişecegini söyledi orjinali ile degiştirdik ama titreme hala devam ediyor hatta daha fazla olmuş ustanın yanına tekrar gittik sorunu anlattım ön takımlardan oldugunu söyledi ön takımlardan fren pedalı titrermi? Yada sorun ne olabilir?!!!!FRENLER Titreme yapıyor YARDIM!!!!!!!!

• Kısmen evet. Fren diskinin bağlandığı porya kafasına bi baktırın eğrilik varsa ya disklerinizi poryaya göre tornalatın (eğer yeni iseler) yada en sağlıklısı aks kafasını değiştirip sizde arabada rahatlasın. bu arada aracınızın hangi tarafı titriyorsa o taraftan darbe aldığını gösterir çukurlara vs flan dikkat edin.
  • Balans ayarından da titreme yapar bilginiz olsun bi gözden geçirmekte fayda var.
  • Hocam önce poyra kafasına baktırın. Orası fren diski eğikse eğilebiliyor. Bir de frenin alışma süreci var. Ben inanmıyordum buna ama diskleri değiştirdikten 1 ay kadar sonra frenler titreme yaptı. 1 hafta sonra hiç bir şey kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.