Şimdi Ara

Fresh ERA toplulugu 21 kasim 2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: baris7777 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar uzun bir aradan sonra,

En son boyle bir firsat 2019 yilinda gelmisti gercekci olmak gerekirse pek iyi degerlendiremedik o zaman.

Simdi tekrardan 10 kisilik bir ekip olarak baslamaya karar verdik.

Server isimleri daha belli degil ama biz Horde olarak PvP serverinda oynamaya karar verdik bir guild kuralim gibi bir hayalimiz yok topluluk oldugumuz icin mega bir guilde girip raid vs gibi seyleri oradan devam ettirmeyi dusunuyoruz. Ancak gerek olursa bir Turk guildide kurabiliriz.

Bu sebepden bizlere katilmak isteyen olursa yeni bir baslangic icin hepinize kapimiz acik.

Battlenet ID Ulmo#2157 ekleyin konusalim.

Tesekkurler.

Iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 17 Kasım 2024; 15:52:45 >

• Hali hazırda oynuyor muydunuz?

• Biz 3-5 arkadaş classic wowu hic bırakmadık U.S de oynuyorduk. Şimdi eu ya geri donuyoruz eski ekipden de katılacaklar var. 15 kişiyi buluyor Total.

Gelmek isteyenlere kapımız açık.
  • zodd kullanıcısına yanıt
    US tarafına neden geçtiniz, ping yüksek olmuyor mu?
  • Ally oynamak istiyordum ama çok fazla insan horde oynayacağım diyor, bir de 2019 launchunda pvp sunucuları hep horde domine etmiş, bunu bilenler hep horde oynayacak bu sefer o yüzden çok fazla horde oynayacağım diyen var. Undead rogue'de karar kaldım   Male - female arasında gidip geliyorum şuan, pardon body type 1-2 diyecektim  

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Ally oynamak istiyordum ama çok fazla insan horde oynayacağım diyor, bir de 2019 launchunda pvp sunucuları hep horde domine etmiş, bunu bilenler hep horde oynayacak bu sefer o yüzden çok fazla horde oynayacağım diyen var. Undead rogue'de karar kaldım   Male - female arasında gidip geliyorum şuan, pardon body type 1-2 diyecektim  

Bende o şekilde düşünüp Ally oynayacak iken Horde oynamıştım ve bin pişman olmuştum ne yazık ki aynı hataya düşüp başkalarına aldırış etme bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 18 Kasım 2024; 16:2:3 >

• aschil kullanıcısına yanıt

UK de yasadigim icin 90ms oluyordu max diger arkadaslar canada ve U.S den giriyordu ortada bulusuyorduk tek problemi raid saatleriydi ama EU base bir guild ile anlastik cok fazla eu oyuncusu vardi zaten birde butun yayincilar orada guzu payo xaryu vs vs

• Kage. kullanıcısına yanıt

Kage ekle battlenet den organize olalim dostum bekleriz bende rogue olucam bu sefer yetti canima  

• mczaga kullanıcısına yanıt

Belki dediğin gibi olur, SoD'da böyle olmuştu bende ilk 2 fazı oynadım ally daha fazla gibiydi ve Ashenvale eventlerini hep Ally kazanıyordu. Ama şöyle büyük bir cons var rogue için, rogue olacaksan mecbur human olucaksın ally'de, şimdi bi ton competition olucak çünkü rogue muhtemelen warrior'dan sonra en çok oynanan class olacak. Sword traiti de önemli özellikle cok fazla miss vuran bi karakter için. Malesef combat kasarken çok çok daha rahat, dps olarak bile çok rahat end gamede. Haliyle sword oynayacaksın, bu da büyük dezavantaj çünkü warrior ve rogue zibilyon tane olacağı için ve bunların yüzde 90'ı human oynacağı için herkes sword istiyor olucak.

Fakat horde olursan sword konusunda problem yaşamıyorsun, çünkü zug zug beyinli warriorlar Axe traiti yüzünden Axe oynuyor, sword traiti olan bir race yok o yüzden ally'de ki gibi bi competition olmuyor horde'da. Kesinlikle sword rogue oynayacağım, HC de denedim rogue, sword ile dagger'ı çok karşılaştırdım, açık ara combat sword götürüyor işi. Aslında Sub talenti de güzel vanilla da, hc de denemişliğim var çoğu insan sevmiyor ama bi noktada tek ambush yaratığın canını yüzde 30 lara falan çekiyor. Her halükarda şuan rogue için horde daha iyi ya, dagger gitseydim ally olurdu da combat gideceğim rahat olmak için.

Zodd@ launch günü eklerim hocam unutmazsam iletişim kurarım sizinle, belki guild vs kurarsanız türk oyuncuları toplarız kendi kafamızda contentleri yaparız o da güzel olur  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 18 Kasım 2024; 18:16:17 >

• noob için ne tavsiye edersiniz, normal mi pvp mi diye kararsız kalıyorum.

• Arkadaşlar selam, uzun zaman sonra tekrardan başlayacağım bu Classic restart ile. Şu anda en uygun game time alma yolu nedir acaba? En uygun direkt battlenet üzerinden 199 liraya almak gibi sanırım, daha uygunu var mı acaba?

• Adabeyi A kullanıcısına yanıt

PvP her zaman iyidir.

• Shellot kullanıcısına yanıt

Mczaga senin isini cover bence

• Oluşturulacak guilde/topluluğa ben de katılmak isterim.

• zodd kullanıcısına yanıt

Valla ben gold alış-satış yapmıyorum keza son dönemlerden bu yana forumdaki game time giftleme de bittiği için o olay da kalmadı

En iyi yöntem düz TL ile ödemek.

• Shellot kullanıcısına yanıt

200 tl bir sey degil aslinda ama herkesin ekonomik durumu farkli, resmi site olsa soylemezdim tabi ama burda topluluguz sadece, 1 ay icinde casual bile oynasan kastigin goldu satarsin, ilk 2 ay cok para ediyor dusuk bile olsa gold. Goldu satarsin 200tl ni geri alirsin rahatca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 19 Kasım 2024; 10:58:8 >
  • Adabeyi A kullanıcısına yanıt

Classic'de en populer mod pvp'dir. PvE nin 3-5 kati kalavalik olur ama PvE de gayet yeterli populerlikte oluyor. Eger zamanin varsa pvp, yoksa pve. Cunku gec kaldikca open worldda gank yiyip duracaksin senden 3-5 tik ust seviyelerden, haliyle kasamayacaksin.

Classic'de level kasmak ortalama 5-6 gun suruyor o da zamani duzgun olanlara. Herhalde bi 150 saat 160 saat diyebiliriz. Insanlardan geri kaldikca bu sure uzayacak, gank yiyip duracaksin. Zamanin varsa pvp ama kesinlikle.

• Büyük ihtimalle ally oynayacağım, yine 2019 yılındaki gibi raid dışı zamanlarda yüklü miktarda altın kasıp satarım. İlgilenenler özel mesaj atabilir, discord olmadığından telegram ve whatsapp dan devam ederim.

• Zengin Goblin kullanıcısına yanıt

Hocam yüklü miktarda altın nasıl kasabiliyorsun biraz tüyo verebilir misin?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.