Horde oynamak isteyenleri bekleriz sayimi 15 i buluyor. |
Fresh ERA toplulugu 21 kasim 2024 (2. sayfa)
-
-
B.netten istek yolladım hocam(IcyTeaLemon) oyun başladığında iletişimde oluruz planlarınız vs olursa.
Undead warlock oynamaya karar verdim bir de, hayırlısı olsun herkese şimdiden iyi eğlenceler 29 saat falan kaldı heyecan bastı, gece 1'de online olacağım aslında ama 2 gün önce elektrik kesintisi olacağına dair mesaj geldi planlı olarak tam da açılış gecesi, umarım yaşanmaz diyorum yoksa üzücü olcak açılış saatinde online olmak isterdim :<
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 20 Kasım 2024; 19:54:28 > -
Senle daha önceden oynamistik sanki.
Warlock güzel class çok iyi tercih.
-
Ally oynamayı düşünüyodum aklımı çeldiniz 23 saatim kaldı düşünmek için
-
Kötü yola düşme ally iyidir :)
Şakası bir yana Sod'daki gibi faction balance kısıtlamaları gelecek. Tek serverda kalırlarsa ki çok ekstra bir durum olmazsa en azından birkaç gün kalırlar gibi görünüyor, büyük ihtimalle bir faction sürekli locked kalacak başta. Hangisi kalır bilemedim.
Bundan sonrası faction tercihinde kararsız kalan arkadaşlar için kişisel yorumumdur:
Wow classic fanatiğiyim. 2004'te de 2019'da da kaçırmadım tabi, aralarda da private serverlarda oynadım. İçini dışını, sağını solunu ezbere bilirim. Yukarda sword spec konusunda bir arkadaş yazmış, haklı da. Elbette horde'un bir çok konuda (sword dropları, warrior plate-paladinsizlik avantajı, ud fear lock/sp vs uzar gider) racial avantajları açık ancak...
Classic'te ally oynamak iyidir. Oyunun çoğu endgame'de geçiyor. Endgame'de bos'un borusu öter. 20 yıllık oyun ve bu oyunun her release'indeki pve ally farkının temel nedeni bu. Elbette competitive bir pve oyuncusu değilseniz (ki classic'te neyin competitionu zaten) bu önemsiz.
Benim classic'te sürekli ally oynamamın en önemli nedeni world pvp ve battleground. Geleneksel olarak horde oyuncuları ally'dan çok daha fazla pvp'ye açıktır, bu da oyunu daha keyifli yapıyor, daha çok hedefle. Diğer önemli konu da bg sıraları. Rank vs kasma hedefiniz varsa horde meşakkatli, sıra beklerken ya wpl-epl ya da azshara-ws turları yapmak gerekiyor, ally sıraları her zaman instant olduğu için bg işleri daha konforlu.
Gerçi sonuçta classic, classic'tir. Hangi faction'ı seviyorsanız onu oynayın. Oyunların kralı tekrar geliyor. Herkese 5. levela gelmeden 6-slot çanta dropu dilerim, iyi eğlenceler :)
-
Biz 2-3 arkadaş PvE serverda Horde oynamayı planlıyoruz. Zamanımız kısıtlı olduğu için PvP server bize çok zaman kaybettirecek düşüncesiyle bu yönde karar aldık.
Guild kurmak vs gibi bir hedefimiz yok. Thunderstrike Horde tarafında bir topluluk düşüncesi ile hareket edecekler varsa memnuniyetle katılırız. Aynı serverda Dungeon, Elite Q. vs için yardımlaşmak isteyen arkadaşlarla iletişime geçebiliriz.
-
Guzel yorumlarinizi gormek cok iyi oluyor. Ne kadar insanin hala donanimhaber bunyesinde classic wow ozelmi duydugunu goruyoruz hepimiz.
Horde veya alliance farketmez burasi bir topluluk sonucta hardcore olsun pve , pvp olsun.
Buradan butun arkadaslara tavsiyem cabuk karar verin :) biz suan horde tarafinda 16 kisi olduk. Multi national bir guild kurucam ben Feels like home pvp serverinda olan arkadaslari bekleriz.
-
Addonları vs ayarladım komple, hazırım. Tek korkum elektrik gitmesi olur, yarın girdiğimde horde factionı kapalı olucak gibi hissediyorum çünkü, bir de onu beklemek zorunda falan kalacağım. Çoğunluk horde pvp demiş, random faction farketmez diyen kaç kişi vardır bilmiyorum ama umarım çoktur, horde kapanmasın ben seçene kadar
-
Ally olarak başlayacağız allyde çok fazla türk mevcut önden guildler hazırlandı.
-
Merhaba herkese biz de bir kaç arkadaşla pve sunucuda horde kasacaz bana discord üzerinden yazarsanız daha hızlı etkileşime geçeriz aynı nick discord nickim buradakiyle. Aynı zamanda yayın da yapacam denk gelip görürseniz birlikte oynayalım
-
Saat kaçta açılıyor şimdi? Saat : 01:00'da TR saati.
Bu arada yeni başlayacak arkadaşlar ve ya 24 ay sonra geri dönüp eski acc'si ile oynacak var ise Recruit a Friend daveti atabilirim bana çok yardım eder davet kabulu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 21 Kasım 2024; 20:40:42 > -
Pvp serverda mı hocam? Ve hangi guildler onlar
-
Ally kardes guildlerimize selam olsun buradan herkese bol şans
Ben çok ally oynadım bütün forum biliyor bu sefer horde ya yeter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X