Şimdi Ara

Fringe (2008 - 2013) [BİTTİ] (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.414
Cevap
54
Favori
393.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an ilk sezon 7. bölümü bitirdim ama ufaktan sıkılmaya başladım. Devam etmeli miyim yoksa dizinin çizgisi hep böyle mi devam ediyor?
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Ana konuya yavaş yavaş girmeye başlıyorsun. İlk sezon bitene kadar devam et. Beğenmezsen o zaman bırakırsın, bırakabileceğini sanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2x1'i izledim en son ki epey de oluyor izleyeli. SiNNERS diye bir grup vardı o zamanlar sonradan bıraktılar sanırım bu 720p muhabbetini, yahut dağıldılar bilmiyorum işin aslını. Her neyse şimdi baştan başlamayı düşünüyorum diziye ama bana şöyle sağlam bir yer lazım, seed/seeder konusunda sıkıntı olmayanından.
  • Diziyi yeni bitirdim aklıma bişey takıldı

hangi bölüm hatırlamıyorum gözcülerden biri bi kızı kaçırıp ölmesine engel olmuş hatta bu uğurda kendi ölmüştü kız önemli felan diyodu o kızı bir daha hiç göremedik ya da ben mi kaçırdım aceba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trident682 kullanıcısına yanıt

Hatırladığım kadarıyla hiç görmedik daha sonra.
    Büyük ihtimal senaristlerin gözcülerle ve diziyle ilgili daha başka planları vardı ama beşinci sezon son denilince acele bi final yaptılar .Ya da en azında bana öyle gelmişti izlerken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    Hatırladığım kadarıyla
    gözcü kıza aşık oluyordu, kızın bir önemi yoktu.

• o bölümde gözcülerin de duyguları olabileceğiydi anafikir. Öyle bir şey anlatıldı ki o bölümde, bütün dizideki olaylar bile onun üzerine kurulu diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Şu an ilk sezon 7. bölümü bitirdim ama ufaktan sıkılmaya başladım. Devam etmeli miyim yoksa dizinin çizgisi hep böyle mi devam ediyor?

Bende tam o bölümde bırakmıştım demekki sorun bende değil :)bu kadar efsane ile anılan bir diziye ancak 7 bölüm dayanabildim

• quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Şu an ilk sezon 7. bölümü bitirdim ama ufaktan sıkılmaya başladım. Devam etmeli miyim yoksa dizinin çizgisi hep böyle mi devam ediyor?

Bende tam o bölümde bırakmıştım demekki sorun bende değil :)bu kadar efsane ile anılan bir diziye ancak 7 bölüm dayanabildim

Hocam ben yukardaki arkadaşın tavsiyesini uyup devam ettim şu an 2. sezonu bitirdim :) ilk sezon 7. bölüm diziyi bırakmak için eşik değeri resmen. Bazı bölümler çok sıksa da güzel dizi yine de. İleri sararak geçtiğim bölümler vardı. Bu arada başroldeki kızın, Dunham'ın yani, oyunculuğu çok göze batıyor bence. Böyle büyük bütçe için çok kötü bir oyuncu. Hep aynı salak mimikler bıktırdı artık.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 16 Ocak 2016; 22:09:23 >
  • Son sezon son 13 bölüm

• Walter bishop karakterini ömrüm boyunca unutmayacağım. diziyi bitireli 1 yıl oldu ama bilimkurgu olarak boşluğunun doldurulabileceğine inanmıyorum
  • Olivya danim efbiay

• Unutmadık unutmayacağız

• Onca dizi izledim ama bir şu Fringe'i izlemedim. Çok şey mi kaçırıyorum?
  • The Elder Scrolls kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.

• X files yeni bölümlerini izleyen var mı bir şey soracağım?

• Son sezonu izliyorum ama
    sanki 4. sezondan 6. veya 7. sezona atlamış gibiyim. Konu çok dağılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Son sezonu izliyorum ama
    sanki 4. sezondan 6. veya 7. sezona atlamış gibiyim. Konu çok dağılmış.

Son sezon efsanedir sen izle konu toparlayacak
  • Blackkan kullanıcısına yanıt
    2016 bölümleri için özelden link atabilirseniz çok memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.