Şimdi Ara

Fringe (2008 - 2013) [BİTTİ] (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.414
Cevap
54
Favori
393.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

3. sezonu şimdi bitirdim. Tamam, dizi iyi güzel ama sanki bi eksiklik var. Ya da ne bileyim ben alışmışım herhalde. Dizide bi olay olduğununda şaşırmıyorum. Bu da izlerken bana zevk vermiyor.

sende bi sıkıntı yok kardeşim dizide bi süre sonra sanki arka sokaklar gibi sürekli aynı şeyler oluyor. izlerken bende bırakma noktasına gelmiştim ama bitirdim çok şükür :D

Arka sokaklar ve Fringe kıyaslaması ?

Bu gözler bu kıyaslamayı da gördü ya ne diyeyim ...

Valla hocam bilim kurgu dizisi sevsemde fring bi sure sonra sikmaya baslamisti beni. Hep ayni sekilde baslayip bitiyordu bolumler . Benim icin vasat bi dizidir fringe o yuzden . Ama sonlara dogru toparlamistj bayagi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

3. sezonu şimdi bitirdim. Tamam, dizi iyi güzel ama sanki bi eksiklik var. Ya da ne bileyim ben alışmışım herhalde. Dizide bi olay olduğununda şaşırmıyorum. Bu da izlerken bana zevk vermiyor.

sende bi sıkıntı yok kardeşim dizide bi süre sonra sanki arka sokaklar gibi sürekli aynı şeyler oluyor. izlerken bende bırakma noktasına gelmiştim ama bitirdim çok şükür :D

Valla hocam bilim kurgu dizisi sevsemde fring bi sure sonra sikmaya baslamisti beni. Hep ayni sekilde baslayip bitiyordu bolumler . Benim icin vasat bi dizidir fringe o yuzden . Ama sonlara dogru toparlamistj bayagi

demek ki 1. sezondan sonra izlememişsiniz diziyi , çünkü 2. sezon 3-4. bölümlerden sonra bölüm bölüm ilerlemekten çok ana hikaye işleniyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

demek ki 1. sezondan sonra izlememişsiniz diziyi , çünkü 2. sezon 3-4. bölümlerden sonra bölüm bölüm ilerlemekten çok ana hikaye işleniyor.

Diziyi bitireli 1.5 sene filan oldu 3. 4. bolumu filan hatırlayamıyorum. Sadece aklimda kalanlar bunlardi.

• 3. sezon da bitti.
  • Son sezon ilk 4 sezonu neden izlediğimizi anlatıyor :)
  • 2. sezon 5. bölümdeyim bu olivia ile peterin birleşmesini 25 bölümdür bekliyom niye bu kadar beklettiler bide dizi tekdüzelikten çıksa iyi olacak her bölüm esrarengiz ölüm ve çözüm oluyo bitiyo sıkmaya başladı artık
  • yeri doldurulamayan efsane dizi
  • Dönüm noktam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

2. sezon 5. bölümdeyim bu olivia ile peterin birleşmesini 25 bölümdür bekliyom niye bu kadar beklettiler bide dizi tekdüzelikten çıksa iyi olacak her bölüm esrarengiz ölüm ve çözüm oluyo bitiyo sıkmaya başladı artık

Birleşince daha kötü oluyor ya, aşk üçgeni falan

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

2. sezon 5. bölümdeyim bu olivia ile peterin birleşmesini 25 bölümdür bekliyom niye bu kadar beklettiler bide dizi tekdüzelikten çıksa iyi olacak her bölüm esrarengiz ölüm ve çözüm oluyo bitiyo sıkmaya başladı artık

en azından diziye biraz farklılık katar şuan çok tekdüze gidiyo çünkü

• İronik Adam kullanıcısına yanıt

Peter-Olivia-FOlivia bu nasıl bir üçgendir
    Adam anlamadığına mı üzülsün, Olivia'dan yediği tribe mi?
  • Sıkılıp 7. Bölümde bıraktığım dizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Özledik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

en azından diziye biraz farklılık katar şuan çok tekdüze gidiyo çünkü

Zaten normal bir aşk üçgeni de değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 13 Aralık 2015; 1:52:19 >

• Bazen kulaklıklar takılıyken yolda;
    Indirdigim fringe müziklerini açıp ; "gozcu" ler gibi yürüyorum.
    Bambaşka bir dünya. ..
    Hafif çatlaklik ama harbiden co hos

• quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Sıkılıp 7. Bölümde bıraktığım dizi

Yanlış bir karar.
  • İzlemeyenler izlesin 2 ay gibi bir sürede bitirdim bu kadar uzun sürmesinin sebebi de bitmemesini istediğim için bazı günler izlemedim bitecek diye ama sonuçta bitti.Ağlamaya yakın olduğum tek diziydi.
    Özledik Walter reyiz.
    İzlemeyenler izlesin.

Not: Diziden sonra toplu taşıma araçlarında kulaklığı takıp observer tavırlarına girme ihtimaliniz var boş boş bakıyosunuz cool sanıyosunuz kendinizi tecrübeyle sabittir

• wardstone kullanıcısına yanıt
    aynen hocam metroda ; observer tipli biri görürseniz biri de benim. Acaip zevkli oluyor. ))))

ben dizi seven bir insan değilim. Bu dizi yüzünden John Noble hastası oldum. Sırf o var diye Sleepy Hollow a katlandım. ( diziyi izledikçe de İchabod Crane i sevdim.)

ben son 4-5 bölümü ;bir gecede bitirmiş ve son bölüm sabahın beşinde duygusallaşmıştım))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Sıkılıp 7. Bölümde bıraktığım dizi

Yazık

• Unutamıyorum hiç bir dizi yerini tutmuyor :(

• 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.