Şimdi Ara

Fringe (2008 - 2013) [BİTTİ] (508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.414
Cevap
54
Favori
393.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beyler, şimdi bu Charlie 2.sezonun başında ölüyor. Şu şekil değiştirme olayı da bitiyor ama 2x11'e geldiğimde Charlie hiç birşey olmamış gibi bölümde vardı. Acaba o bölümdeki olay paralel evrende mi gerçekleşti. Babamlar izlerken görmüştüm de paralel evrendeki Olivia turuncu saçlıydı ama bu bölümde sarıydı, yani bu bölümün tam olayı nedir acaba?
  • O bölüm ilk sezona ait. İzlemenize veya dikkate almanıza gerek yok. Ana konuyla bağlantısız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 2. Sezondayım
    Francis öldü
    o extra bölüm dışında bidaha
    göremeyecekmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oda Kokusu -- 5 Kasım 2015; 15:58:38 >
  • hayır
    mesajı spoilera alırsanız güzel olur daha izlemeyenler var
  • Mimiksiz surat, boğuk ses spoiler yapmayı bilmiyorum ve mobilim düzenliyim en iyisi

• Boğuk sesi yeterdi bir "All Agents" deyişi vardı ki kalkıp yardıma gidesim gelirdi
    You're gonna be fine
  • Biraz araştırıcam filmlerini dizilerini falan adamın hayranı oldum, nasıl bir oyunculuk bu ya

• İlk sezon bitti, ilk bölümler epey sıkıcı geldiyse de Walter Bishop esprileri ve bilimsel farklılıklarla dizi keyifli hale geldi.
  • Vay be... Olivia Dunham FBI değişini özledim.

İlk izleyip bitirdiğim yabancı dizi, yeri hala ayrıdır bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Vay be... Olivia Dunham FBI değişini özledim.

İlk izleyip bitirdiğim yabancı dizi, yeri hala ayrıdır bende.

2 yıl oldu izleyeli. Bazen ilk günkü gibi heyecanlanıyorum hala hatırlayınca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkan -- 13 Kasım 2015; 20:06:28 >
  • Broyles'un "Agent Dunham" deyişi kadar olmasa da onu da severim.
  • Benimde baştan sona bitirdiğim ilk diziydi. 100 ya da 101 bölümü iki haftada bitirmistim ki hanim bana "manyaksin sen manyaksin" diyordu. Düşünün son bölümü pazar sabahi beste bitirmistim.

• 3. sezonu şimdi bitirdim. Tamam, dizi iyi güzel ama sanki bi eksiklik var. Ya da ne bileyim ben alışmışım herhalde. Dizide bi olay olduğununda şaşırmıyorum. Bu da izlerken bana zevk vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

3. sezonu şimdi bitirdim. Tamam, dizi iyi güzel ama sanki bi eksiklik var. Ya da ne bileyim ben alışmışım herhalde. Dizide bi olay olduğununda şaşırmıyorum. Bu da izlerken bana zevk vermiyor.

Bende 3 deyim
    charlie francis dizideki favori karakterim bu sezon onu tekrar görünce çok sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oda Kokusu -- 16 Kasım 2015; 20:43:51 >

• quote:

3. sezonu şimdi bitirdim. Tamam, dizi iyi güzel ama sanki bi eksiklik var. Ya da ne bileyim ben alışmışım herhalde. Dizide bi olay olduğununda şaşırmıyorum. Bu da izlerken bana zevk vermiyor.

sende bi sıkıntı yok kardeşim dizide bi süre sonra sanki arka sokaklar gibi sürekli aynı şeyler oluyor. izlerken bende bırakma noktasına gelmiştim ama bitirdim çok şükür :D
  • Fringe gibi bir diziyi Arka Sokaklar'a benzetmek

Nerenizle izliyonuz ki acaba

• 4.sezon ge 5.sezon farklı olaxak

• 2. sezonu da bitirdik. İlk sezona oranla daha...
    heyecanlıydı. İlk sezonun ilk bölümlerindeki ucuz aksiyon sahnelerinden kurtulmayı başarmışlar. Bilimsel merkezli gidiyorlar ve Walter'ın dizide bir liderliği söz konusu. Breaking Bad'deki sinekli bölüm gibi Fringe'deki 2x20 (Brown Betty) bölümünü diziye tepki olarak çekmişler. Acayip saçmaydı.
  • Bu dizide bitti vay be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

sende bi sıkıntı yok kardeşim dizide bi süre sonra sanki arka sokaklar gibi sürekli aynı şeyler oluyor. izlerken bende bırakma noktasına gelmiştim ama bitirdim çok şükür :D

Arka sokaklar ve Fringe kıyaslaması ?

Bu gözler bu kıyaslamayı da gördü ya ne diyeyim ...

• 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.