Şimdi Ara

FRISBY FC-9270G Venom 650W 80+RGB 4 Fan Kasa ** 597 TL **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hem görünüş hem kalite olarak güzel görünüyor ihtiyacı olan bakabilir 597 TL 650 psu lu

• marka az daha güvenilir olaydı alırdım da şu psuya kasa emanet etmem.
  • mağaza teslimi iptalini yapıp bir türlü sepete ekleyemedim. saçma bir sitesi var.
  • Hdd yuvası sökülüyormu arkadaşlar benim Psu uzun biraz fsp Hydro Psu sığarmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 28 Haziran 2020; 2:11:2 >
  • Yıl Olmuş 2020 Bu Ne Vizyonsuzluk

44 litre kasa hacmi tarihin derinliklerine gömüldü (Küçük boyutta sade kibar kasa yapamıyor mu firma)

Kasa dediğin böyle olur

Velka 5 (174 x 109 x 303 mm) - 5,7 Litre - Ağırlık 1kg - RTX 2070
    https://forum.donanimhaber.com/velka-5-174x109x303-mm-1-kg-5-7-litre-kasaya-rtx-2070-sigdirma--140734256

FRISBY FC-9270G Venom 650W 80+RGB 4 Fan Kasa  ** 597 TL **

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 30 Haziran 2020; 23:34:35 >

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Bide ön tarafı mesh panel yapsalar büyük fan koysalar hadi hava sirkülasyonu falan anlarızda böyle cidden saçma mini atx anakart koyunca kötü gözüküyor bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micheal Jordan-__- -- 28 Haziran 2020; 20:47:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içindeki psu ne bilgisi olan var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

içindeki psu ne bilgisi olan var mı ?
    akakce.com
    Frisby FR-PS6580P 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-frisby-fr-ps6580p-650-w-fiyati,541096724.html

Psu bu ama ledsiz sadece bu arada kasayı aldım bu fiyata Psu ile çok iyi fiyat hdd yuvası sökülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 30 Haziran 2020; 0:45:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ön tarafı mesh olmuyan kasa alınmaz bu dönemde... sonra ekran kartım ısınıyor, işlemci ısınıyor diye yakınmak istemiyorsanız
  • 15 sene önce asus t5, frisby gibi kasalar piyasayı domine ediyordu. peh peh
  • Me[S]uT kullanıcısına yanıt
    Sayın Me[S]uT,

PSU'muz hakkında detaylı bilgiye websitemizden ulaşabilirsiniz:

Bu da 80+ sertifikası:
    www.plugloadsolutions.com
    CLEAResult Plug Load Solutions
    https://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSuppliesDetail.aspx?id=1463&type=4

Saygılarımla,

• ön tarafında camın yan taraflarındakı delıklerden dolayı saglıklı hava akısı olacagını dusunup ben de aldım. sonucta bazı kasalar gıbı komple on tarafı kapalı degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Yıl Olmuş 2020 Bu Ne Vizyonsuzluk

44 litre kasa hacmi tarihin derinliklerine gömüldü (Küçük boyutta sade kibar kasa yapamıyor mu firma)

Kasa dediğin böyle olur

Velka 5 (174 x 109 x 303 mm) - 5,7 Litre - Ağırlık 1kg - RTX 2070
    https://forum.donanimhaber.com/velka-5-174x109x303-mm-1-kg-5-7-litre-kasaya-rtx-2070-sigdirma--140734256

kasayı görünce aklıma gelen sahne

yanıosun fuat abiiiii
    beni yakanı bende yakacam, hepinizi yakacam ulan inekler.
    bu inek bu dumanla ancak köşeyi döner

• quote:

Orijinalden alıntı: incubus

kasayı görünce aklıma gelen sahne

yanıosun fuat abiiiii
    beni yakanı bende yakacam, hepinizi yakacam ulan inekler.
    bu inek bu dumanla ancak köşeyi döner

Alıntıları Göster
    hiç birşey olmaz

sistem direkt soğuk havayla temas ediyor

kasa ne kadar büyük olursa içindeki fan bir b..ka yaramaz çünkü içindeki sıcak havayı dışarı atamaz ayrıca fan 2-3 cm uzaklaştığında etkisi azalıyor

fanın etkisi 20-30 cm de SIFIRDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 2 Temmuz 2020; 1:29:44 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    diğer konuya attığınız küçük kasanın markasını biliyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SheKilLll -- 2 Temmuz 2020; 1:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheKilLll

diğer konuya attığınız küçük kasanın markasını biliyor musunuz ?
    @onder.t bu arkadaş resmini koyunca hastası oldum

IQUNIX ZX-1 ITX
    www.iqunix.com
    iQunix Design - 官方网站
    https://www.iqunix.com/products/65

FRISBY FC-9270G Venom 650W 80+RGB 4 Fan Kasa  ** 597 TL **

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 2 Temmuz 2020; 1:44:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

hiç birşey olmaz

sistem direkt soğuk havayla temas ediyor

kasa ne kadar büyük olursa içindeki fan bir b..ka yaramaz çünkü içindeki sıcak havayı dışarı atamaz ayrıca fan 2-3 cm uzaklaştığında etkisi azalıyor

fanın etkisi 20-30 cm de SIFIRDIR

Alıntıları Göster
    attığınız videoda 15 dakikada i5 82 dereceye, ekran kartı 87 dereceye gelmiş. Bunlar ayrı ayrı yapılan testler, aynı anda strese girerse ( aaa oyunlar gibi) sistemin düşeceği durumu siz tahmin edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus

attığınız videoda 15 dakikada i5 82 dereceye, ekran kartı 87 dereceye gelmiş. Bunlar ayrı ayrı yapılan testler, aynı anda strese girerse ( aaa oyunlar gibi) sistemin düşeceği durumu siz tahmin edin...

Alıntıları Göster
    içindeki parçaları doğru seçersen hiç birşey olmaz

büyük kasaların bazılarında oyuna girmeden 99 C görüyor
  • Mini ITX sistemler kullandım. Soğutma başarısızlığında önde gelirler.

Kasanın soğuması yalnızca fanın sıcak havayı dışarı atmayla gerçekleşmez. Sıcak hava iletken üzerinde hareket eder. Ne kadar küçük kasa, o kadar az bir alan ve iletkenlik.
  • kasaya 2 saniye bakınca otomatik olarak ekran kartınızın alev aldığını görüyorsunuz...

topladığınız sistemi masanızın üstüne koyun gidin bu paraya adam gibi bir güç kaynağı alın.
    şu sözde 4 fanlı kasanın içine koymayıp masanın üstüne öylece anakartı yerleştirseniz 20-25 derece daha serin çalışacaktır.

tecrübeyle sabittir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.