Şimdi Ara

Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.414
Cevap
17
Favori
38.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aldığınız model 7590AX V2 oluyor. Biraz göz attım bu modelde de analog Landline desteği var. (7530 larda yok mesela) Ben de 7590 ve Gigaset SL400 sabit telefon kullanıyorum. Sabit telefonun baz istasyonunu kullanmıyorum. Modemin dect bazına bağlı olarak çalışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadce şu kablo ekleme yapma vs. Kafamı karışıtıryor o yüzden rj11 rj45 (yukarda foto attım) aldım kı kablo yapmayla uğraşmayayım diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EnsarKusak XGPXN E kullanıcısına yanıt
    Telefon hattını modemden yönetmek için illa ki o meşhur Y kabloyu kullanmak lazım. Onun da diğer ucu bizim splitterlere uymaz. Bu nedenle yapmak kablo şart. Ama telefonun kendi bazını kullanacağım derseniz, aldığınız kablo iş görür. Buradan bir splitter alır takarsınız.

Çok dert etmeyin kabloyu ben size yapayım bir tane isterseniz

• Y kablo için bu yeterli mi yani kablo sayısı (4)

Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü

• Cevap bekliyorum beyler. Olurmu yukarıdaki gibi ,yani o kablo iş görürmü son attığım. Y kablo yapmak için.

Sağolun

• tcebeci1 kullanıcısına yanıt

Denemek için p2812 yi takmıştım.Wifiyi dx3200 dağıtıyordu.Uzak odalarda yine dalgalanma olmuştu.Modem ile saha dolabı uyumsuzluğu wifide dalgalanma yapsa modeme yakın alanlarda da olması gerekmezmi?

Herkesin saha dolabı,uzaklığı,kablo vs etkenler olunca farklı farklı tepkimeler oluyor.Vdsl de ayar tutturmak ,sorun oldumu çözmek mesele.

Fritzbox alana kadar başka modem tavsiyeniz olurmu?2.el bakayım.

Draytek nasıl acaba 5 ghz li modem bulsam alıp hattımda deneyecektim.

Hat zayıflamam fazla eğer iç tesisatı yenileme ile çözülebilirmi?İç tesisatta sorun varsa aşağıdaki kutudan ve evdeki prizden ölçüm yaparak anlaşılabilir.Onu çözecek işten anlayan iyi bir usta bulmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 10 Ağustos 2023; 9:29:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Olur

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Saha dolabı etkeni dx3200 ve zyxel 3625 kullanırken fark eder demek istedim. İki modemin saha dolabıyla anlaşması illaki fark oluşturur. Aynı modellerde ise bir fark oluşturmaz.

Aynı marka model dx3200 ün wifi güçlerinin farklı olması ilginç bir durum olmuş.

Draytek üst seviye modem üreten bir firma. 2. el bulursanız kesinlikle alıp denemek iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y kabloyu buna göre mi yapayım ?

• Yoksa buna göre mi yapayım ?

Ayne öyle. Foruma telefon uygulamalarından giriyorsanız, bir fotoğrafı açıp sola geri doğru giderseniz bu ve benzerlerinin paylaşıldığını görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 10 Ağustos 2023; 15:0:22 >
  • Bir de bir sorum daha olacak, ben ikinci hesaptan giremiyorum internet den sürekli sayfayı yenileyip duruyor. Telefon dan girdiğim zaman (android) ozamanda üyelik seviyeniz değişti tekrardan giriş yapınız diyor yine olmuyor.

Bu doğru olan. Fazla tel olan ISDN için

• Ben Donanım Haber hesap giriş için yazmıştım ,da girmiyor ikinci hesaptan

Telefonda cookie leri falan temizleyin belki faydası olur

• Yaptım ama yine bir faydası olmadı, yine denerim ,sağolasın

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.