Şimdi Ara

Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.420
Cevap
17
Favori
38.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fritz repeater 600 modeli 7,56 versiyonunda sadece wireless bridge modunda bağlanıyor, mesh simgesi gzükmüyor, cihazı ekleyip wps ile tekrar eşleştiriyorum ama sonuç değişmiyor, fabrika ayarlarına da döndürdüm ama mesh bağlantısı sağlanmıyor.

• Türkiyede FritzBox satan Kurumsal bir firma varmı, distribütör olan?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EnsarKusak XGPXN E kullanıcısına yanıt
    AVM sitesine bakarsan Pelicell ama yok gibi. En iyi support burada 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynn öyle bende o yüzden bu foruma katıldım. Aslında distribütörlük almak lazım iş yapar bence

• dream_04 D kullanıcısına yanıt
    Versiyona özel bir durum değilse bağladıktan sonra Mesh olması için tuşlu işlemi bir kez daha tekrar etmek gerekiyordu. Konu içerisinde Mesh diye aratıp 10 ay öncesi mesajlara bakarsanız tarifi var.
    Ne yazık ki donanimhaber mesajlara bir ID vermeyi hala akıl edemedi. Yabancı forumların hepsinde bir mesaj ID no oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 10 Ağustos 2023; 19:44:10 >
  • Yurt dışından sıfır kutusu açılmamış FB 7590 isteyen varmı, eğer getirttirebilirsem isteyen arkadaşa getirebilirim

7530 un AX olmayan versiyonunu isteyenler var. Sahibinden.com da 2-3 tane 7490 satan var ve Almanyadan çok daha uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 11 Ağustos 2023; 20:14:11 >
  • Ax niye istemiyorlar bilgin varmi

Openwrt kurmak için. AX ler broadcom chipsetli desteklemiyor.
    7530 un chipseti Openwrt de şu an en iyi DSL performansı gösteren modem olduğundan dolayı

VRX518 chipset 7590 da ve 7530 da var.
    7590 daha da kompleks bir yapıya sahip. Open wrt kurunca modemin birçok özelliği kullanılamıyor. Bu nedenle geliştiriciler daha ekonomik 7530 üzerine yoğunlaşmışlar diye düşünüyorum.

Piyasada başka da VRX518 chipsetli modem yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 11 Ağustos 2023; 20:13:46 >
  • Openwrt 7590 da kuruluyormu

• Ax versiyonda

Üst mesajı editledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 11 Ağustos 2023; 14:0:36 >
  • Peki sence openwrt gereklimi ben çünkü normal kullanacağım modem

• alibaba A kullanıcısına yanıt
    Hocam openwrt anlamında 7520 yi de unutmayın. 7530 a göre daha ekonomik ve neredeyse aynı cihaz.

Ben henüz bulaşmadım : )

• basarbulut kullanıcısına yanıt
    Çok doğru hocam, neredeyse değil kasa hariç tamamen aynı : ) Openwrt için daha mantıklı seçim kesinlikle. 2 yıl kullandım, evdeki sabit telefonun dect bazını iptal edeyim diye 7590 a geçtim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 11 Ağustos 2023; 14:24:48 >
  • Gerek yoktur ozaman, kendi haliyle bana fb7590 AX yeterli olur ozmn diye düşünüyorum

Custom yazılım işi sürekli takip gerektiren ve biraz da bu işi hobi gibi görüp yeni şeyler öğrenmek ve yapmak için mantıklı. Modem de standart olarak sunulmayan bazı yazılımları free olarak kurmak vb gibi

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.