Şimdi Ara

Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.414
Cevap
17
Favori
38.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Harika bir haber. Teşekkürler.

Uzun bir süre yazılım gelmez diyordum, yanıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tcebeci1 kullanıcısına yanıt

Yeni cihazlarla uyum vs olması için verdiler. Az kaldı yeni ürünlerin çıkmasına bakalım.

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    7.5x den sonra arayüz açılırken biraz yavaşlama oldu gibi sizlerde farkettiniz mi? 7590, 7490, 3490 ve 7430 da aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 5 Eylül 2023; 15:58:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt

7530 AX te arayüz açılmada yavaşlama hissetmedim. Aynı şekilde Fritzrepeater 1200 AX yine yavaşlama hissetmedim.

Senin cihazlar en yenilerden hocam, yavaşlamasın 😀

Az önce güncelleme yaptım. Gerçekten mükemmel cihaz üretiyor adamlar. FritzBox sayesinde sorunlu hattımı sorunsuz hale getirdi.

Fiberin falan geleceği yok zaten. Böyle devam.Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü 

Daha ilginç gelişme: Ocak 2009 da piyasaya çıkan 7390 modeli 4 Eylül 2023 de güncelleme almış. 6.87 den 6.88 e sadece güvenlik güncellemesi ama ne olursa olsun tam 14 yıl 8 ay sonra.

7390:
    Eş zamanlı dual band wifi N 2.4 ve 5 ghz
    Gigabit Lan portları
    Dect bazlı ev otomasyonu
    Analog sabit hat ve isdn destekli mini santral
    20 sip hesap destekli voip
    USB hosting printer, media server
    Wifi zaman yönetimi
    Wifi sinyal gücü kontrolü
    Uzaktan erişim

Bundan 5 yıl sonra çıkan halefi 7490 ise en son güncellemeleri alıyor halen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 6 Eylül 2023; 8:29:37 >

Ohoo, ben 2009 yıllarında Türktelekomun verdiği tek bant modemle kısa pantolonla dolaşıyordum. 5 Ghz den en ufak haberim falan yoktu.2020 de tanıştım çift bant teknolojisi ile.

Derenin altından ne sular akıyormuş haberimiz olmamışFritz!Box Kullanıcılar Kulübü 

Sasmug ve elma cihazları geldi aklıma, daha raflarda satılan telefon tablet modellerinin 1-2 yıl sonra güncelleme desteğinin biteceğini ilan edip duruyorlar. Durun bakalım babalar nedir bu kazanç hırsı?

Ondan sonra "kafamın üstünde niye Kuzey Kore çekiç sallayıp, füze atıp duruyor?"Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü 

Japonları cep telefonu işine sokmadılar, bu konuda Güney Koreyi seçtiler. Fakat şimdilerde de Xiaomi gibi Çinlilerle başları dertte. Bakalım onlara ne bahane bulup Google dan atacaklar.

Sözün özü her firma FritzBox gibi uzun yıllar güncelleme desteği vermiyor yada donanımı dandik tuttuğu için veremiyor. Helal olsun adamlara. Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 6 Eylül 2023; 11:8:40 >

• Apple güvenlik güncellemesini çok eski cihazlara dahi veriyor. Geçenlerde 5 serisi bile aldı güvenlik güncellemesini 👍

Doğru Apple eleştirisi gereksiz oldu. Cihazın ekonomik ömrünü tamamlayana kadar güncelleme veriyorlar aslında.

Alırken biraz cüzdan yakıyor onun etkisi ile sanırım Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü 

Çocuğa 2700 Tl iken Almanyadan 14 pro max almıştım. Polonyadan da kendimede alayım derken 20 bin oldu kayıt ücreti Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 6 Eylül 2023; 13:58:47 >

Yok yahu eleştiri için yazmadım ☺️ Ürün fiyatı dünyanın her yerinde yaklaşık aynı (ülkeye giriş fiyatı) asıl sorun bizim yönetemeyenlerde. 1 kendimize 3 onlara. Bu arada 30.000 olacak maalesef. O hale geldi ki ortalık örneğin ben çoğu cihazı gümrük vergisine rağmen Amazon’dan alıyorum. Mesela burada 6500₺ olan tavan pervanesini 3500₺’ye aldım. Saçma bir hal aldı ortalık. Fritzbox ağımı şuraya koysam millet ukalalık yapar en az 20-22 cihaz var Apple ürünü bağlı. Ancak millet hala lansman günü Apple önünde sıraya giren 1000 kişi ile ülkenin halini denkleştiriyor. Yani daha da kötüye gidecek ekonomi maalesef. Valla kim neyi o an alabiliyorsa alsın o fiyatı bir daha görememe ihtimali çok yüksek 😞

• 7.57 yazılımı FritzRepeater 1200AX için de çıkmış. Az önce güncelledim.

Bu cihazı Türkiye de tek kullanan kişi olabilirim Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü 

€ 10 TL ye düşünce ben de alacağım 😇

Usta o TL’nin değer kazanması demek ve hali hazırda imkansız 😂😂😂

O değilde 5690 Pro’da başlayan Zigbee desteği müthiş 🤩 Yüzlerce cihaz gateway gereği olmadan çalışacak 👍 Çıksa da gelse şu alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 16 Eylül 2023; 13:48:18 >
    100 TL olunca sıfır atarız 😀

Ev otomasyonunda piyasa karışık. AVM yıllar önce bu işe zaten cihazlarında Dect gömülü olduğu için Dect ULE ile başladı. Çekim mesafesi en iyi olan da hâlâ dect zaten. Ama piyasa eğilimi Dect ten uzak durdu. AVM bu konuda yalnız kaldı gibi. Daha doğrusu Alman üreticiler. (Deutsche Telekom Speedport markasıda Dect ten yürüyor.)
    Dect Ule var, Zigbee var, Z-wave var, Power-G var, En-Ocean var. Var da var. AVM mecburen Zigbee ye girdi gibi.

Bakalım hangisi piyasayı domine edecek.

Benim anlamadığım bir de piyasada doğrudan wifi ile çalışan çok sayıda Piriz, lamba vb ürün var. Bunlar heralde sürekli elektriğe bağlı kalan cihazlar olduklarından bu protokollerle işleri yok sanırım

• Satılmış, kaçırdım.Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü 

Telegramda grupta bir arkadaş paylaştı,sağlamsa ,fiyatı uygundu.

https://dolap.com/urun/diger-siyah-ag-modem-az-kullanilmis-bursabisiklet-308462512

Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 16 Eylül 2023; 19:56:53 >

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Bedavaymış 9€. Ürünü bilmeyince bazen bu tarz durumlar oluyor.
    Bana da bir kaç kez koleksiyonluk walkman denk geldi, tam ben alacakken aynı anda 4-5 kişi yazınca fiyat açık artırmaya döndü, alamadık.
    Pandemide 150 TL ye Casio Game Watch kaçırdım. Alan adama bana sat dedim, ben Almanyadan tatile gelmiştim, haftaya döneceğim, gidince orada 450-500 avroya satarım dedi. 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 16 Eylül 2023; 20:22:44 >
  • Almanyada Pyür firmasından internet bağlatıyoruz. 1000 mbite kadar gpon fiber var evde. Evde hazır fibertwist gpon cihazı ve bir ethernet çıkışı var. Buna sadece wireless router bağlayarak internete erişebilir miyim? Pyür fritzbox 7530 ax öneriyor yanında ama bu cihazın bir işlevi olacak mı wifi dışında yani internet kullanıcı adı şifresi modeme tanımlama yapılması mı lazım?
    Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi all_rock -- 17 Eylül 2023; 3:4:57 >

• all_rock kullanıcısına yanıt
    Size önerilen bir DSL modem, modem kısmına ihtiyacınız olmadığı için 4060 router almanız daha mantıklı olabilir. Ya da wifi AC1200 yeter derseniz 4040 alınabilir ucuz çözüm olarak

Ben de o şekil düşündüm ama normal wifi routerlarda kullanıcı adı şifre giriş yeri yok şifre girmemizi isterlerse giremem dedim. Müşteri hizmetleri de bilgisiz standart cevaplar veriyorlar. Neyse bir wifi routerla denerim bağlantı sağlanınca teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.