Şimdi Ara

Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
18
Favori
38.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm modem ve routerlarda kullanıcı adı ve şifre giriş bölümü vardır. Aksi durumda tek başına internete çıkış yapamaz.

Menzil genişletici, repeater cihazlarda internet kullanıcı adı ve şifresi olmaz.

@alibaba nın belirttiği gibi 7530AX yerine Fritzbox 7530 router veya 4040 router mevcut.

Kendi eviniz ise VDSL ye gerek yok.

Ekleme: Tabi burada en iyi teklif firmanın önerdiği 7530AX, WiFi 6 olması ve VDSL hat içeren başka bir eve taşınmanız olasılığına karşı en iyi çözümlerden birini sunmuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 18 Eylül 2023; 10:14:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

Bu cihazı ben de görmüştüm hocam. Resimlerde cihazın altında Edition Ewe yazıyordu, operatör cihazı olduğu için tereddüt ettim. Hatta sordum Türkiye'de çalışıyor mu diye, satıcı bilmediğini denemediğini söyledi. Aslında operatör cihazları için debranding yapıp standart firmware yükleme yöntemi varmış ama risk almak istemedim. Biraz da tasarımı hoşuma gitmedi açıkçası, 75xx serisi için takipteyim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halacoglu -- 19 Eylül 2023; 0:11:56 >
  • Acil Cevap verirseniz iyi olur sağolun

Merhaba arkadaşlar ben fritzbox 7490 az aldım internete bağlamaya çalışıyorum ama olmuyor dsl vsr diyor modöe ama internet yok diyor iki ışık da yanıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EnsarKusak XGPXN E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Account settings kısmında kullanıcı adı ve şifreyi giridiğiniz yerin altında bir mavi yazı var, ona basın kapalı ayarlar açılacak. VLAN ID 35 olarak girin tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 25 Eylül 2023; 21:55:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt
    Account settings nerde foto atabilirmisin

• Tmm gerek kalmadi ayarladim ve internet geldi

• Halacoglu kullanıcısına yanıt

Herkese merhaba bu cihazın 7360 modeli elime geçti bu model hakkında bilgi sahibi arkadaşlarımız beni bilgilendirebirmi rica etsem

• Herkese merhaba bu cihazın 7360 modeli elime geçti bilgi sahibi arkadaşlar bilgi verirmi 5g varmı hem rauter hem modem aynı anda kulanilirmi hasas olması gereken ayarları neler şimdiden teşekürler

• Rojdar04 R kullanıcısına yanıt
    VDSL destekli Wifi si sadece 2.4GHz
    Dect ve santral özellikleri mevcut
    Openwrt kurulabiliyor.
    Yazılım güncellemesi bitmiş bir model

• Openwrt nedir ne gibi bir fayda sağlar şuan DNS farklı olan cihazımda sitelere giremiyorum ve wifi sinyal güzel olmasına rağmen internet yavaş bilgisizligimi mazur gor

• Openwrt yüklemek cihazının dahami iyi

• Ben cogulukla kablolu kullanıyorum 50 mb paketim var speet test genelde 35 ile 37 arası uplaud 5 wifi de olduğu gibi bunun hızını artıran bir ayar varmı

Openwrt kullananlara sormak lazım bilemiyorum.

DNS ile ilgili sorunlar zaman zaman oluyor. Arama yaparsanız en çok kullanılanları bulup modeme girebilirsiniz. Modemle alakalı bir konu değil

Openwrt kuranlar SNR değerini 8 in altına çekerek veri paketlerinde hata alma olasılığını gözardı edip, verilen hızlara (sizin için 50) yakın hızlar almaya çalışıyorlar

• Cihaz eski bir model buna rağmen güncel cihazlardan daha stabil çalışıyor şaşırdım gerçekten DNS için siz veya forumdan arkadaşların bir tavsiyesi olurmu acaba belki değerlere bir tık fayda sağlar teşekürler bu arada

DNS için Cloudflare yi tavsiye ederim. Türknet DNS lerin girmediği bazı siteleri bu sayede açıldığını test etmiştik buradaki arkadaşlar ile.

1.1.1.1

1.0.0.1

• DNS ayarlarını hangi sayfadan değiştiriyoruz menü Almanca bir fotoraf paylasabilirmisiniz rica etsem birde bu menüyü en azından ingilizce yapabilirmiyim acaba

Arayüz menusünde alt kısımda System içinde Region und Sprache kısmında İngilizceyi seçip Übernehmen ile onaylarsınız.

İngilizce yapıldıktan sonra Internet menusü içinde Account Information başlığında DNS Server olması lazım.

7530 da bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 30 Eylül 2023; 17:8:48 >
  • Tesekurler

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.