kardesim dogru resetledim arayauzden herseyı yaptım fakat wı fı lıstesınde goremıyorum bazı danıstıgım arkadaslar gormesı gerekmez dıyorlar ben mudahale edemıyorum cıhaz hayalet gıbı mantıklı degıl bencesşnyal nasıl artar anlamadım tesekkurler |
Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (64. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İlginç benzetme olmuş
Evet üzerinde hiçbir fiziksel bağlantı (usb - ethernet ) olmadığı için oldukça basit ve çok az enerji harcayan bir ürün. Ben de kullanıyorum aynısını. Prize takılıyken 30 sn lik bir video çekip paylaşın yorumlayalım. Ama güncelleme yapın önce mutlaka, belirttiğim gibi çok eski fw olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 22 Kasım 2023; 16:37:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihazlar çok güzel hocam. Güle güle kullanmanız dileğiyle. ROG, "çok büyük evler" kategorisinde üretilmiş bir cihaz.
Yerini değiştirmekten vazgeçerseniz, ben olsam 6690 ın WiFi yayınını kapatırdım. Şu an o bölgede çok abartı şekilde sinyal çeşitliliği oluşmuş durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 22 Kasım 2023; 10:45:47 > -
yardımlarınız ıcın cok tesekkurler Bınbasım
rutbenızden bellı eskı ve tecrubelı oldugunuz arayuzde ıken sıfreyı yenı tayın edıyorum lıstede gorunuyor sıfre hatalı dıyor kendı oz sıfresı sekız sıfır yapıyorum altında sınırlı dıyor ondan sonra tembel ogrencı gıbı saklanıyor masanın altına saklanıyor ben bunla ne yapacagız anlamadım sonra arayuz den cıkınca bır daha kayıp ara bulabılırsen aramadıgım kafe kalmadı burası skaydı kolay gelsın
-
Teşekkürler. Doğru söylüyorsun. Aynı yerde 6690 niye wifi yayını yapsın ki? Hatırlatma ayrıca teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam Fritzbox ın arayüzüne girip, WiFi adını aşağıdaki gibi modemin WiFİ adı ile aynı yapabilir misin?
FiberHGW_ZTCR6U_2.4GHz
Birde modem ve repeater arayüzlerine girip, 2,4 Ghz WiFi yayınları bant genişliklerini 20 Mhz olacak şekilde ayarlayalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 22 Kasım 2023; 17:11:30 > -
İlk fotoda modemin 2.4ghz wifi şifresini giriyorsunuz değil mi?
aynen fakat sınrlı dıyor ve ok ledıkten sonra kayboluyor
-
arayuzde ısım degısıklıgıne ızın vermıyor yada nereden gırebılırım ve 20 mhz boulumunu bulamadım
-
bır sey daha 310 u sokuyorum uc gundur calıstıgını soyluyor
-
Normal şartlarda modemde ve repeaterda bu ayarlar olması lazım. Arayüzü kurcalayın biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 22 Kasım 2023; 19:37:26 > -
arkadaslar frıtz modemı olan bırıne uygun kosullarda satsak nasıl olur ıstanbuldayım tesekkurler tum yardımlarınız ıcın cok ugrastırdı benı
-
İlan verebilirsiniz. Bende de aynısı var ama FB ile kullandığım için uğraşmadan kurmuş olabilirim.
Dilerseniz adım adım sıfırdan deneriz
alıbaba rumuzlu kardesım allah senden razı olsun
-
Aşağıdaki modeller için FRITZ! OS 7.80 RC Yayınlandı 😻
FRITZ!Box 5590 & 5530 Fiber
FRITZ!Box 7590 AX & 7530 AX
Friitz os 7.80 Rc hangi kanalda yayınlandı? Buraya linkini koyarsanız seviniriz.
Teşekkür ederim.
-
Tüm yazılımlar hep aynı yerde yayınlanır.
buradanda ulaşılabilirler...
it-blogger.net
AVM veröffentlicht FRITZ!OS 7.80 als RC für FRITZ!Box 7590 AX, 7530 AX, 5590 Fiber und 5530 Fiber – it-blogger.nethttps://it-blogger.net/avm-veroeffentlicht-fritzos-7-80-fuer-fritzbox-als-rc/ -
Verdiğiniz blog’da linkler zaten verdiğim resmi sitedir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X