Şimdi Ara

Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
18
Favori
38.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardesım kusura bakma ama zte modem zxhn 298 dıye modem bunda bır ayar var mıdır cok selamlar

• skafkas66 S kullanıcısına yanıt
    ZTE modemin arayüzünden bir bakın. IP vermiş mi? Modeminiz Fritzbox olsaydı Mesh yapacaktı ve repeater ı görmemeniz normaldi. Ama değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kardesım cok sagolun

modem ıp verıyor goruyor fıste takılı ıken saat ıslıyor mesh ozellıgı var mı cozemedım

İki farklı marka olduğu için mesh bağlantı yapılamaz.

• sevgılı kardesım

nasıl satıyorlar bu cıhazı o zaman kandırıyorlar mı bızı

Siz yanlış yorumladınız Mesh sistemlerinde şu an için ortak bir standart yok her markanın repeateri kendi cihazıyla mesj oluyor Ama bu repeater olarak çalışmayacağı anlamına gelmez tüm repeaterlar farklı marka modelle çalışabilir IP veriyorsa o ip'den repeater'ın arayüzüne girmeye çalışın

Aldığınız cihazın mesh özelliği var. Bu özelliği kullanabilmeniz için modeminde Fritzbox marka olması lazım.

Şu an itibarıyla cihazınızı sadece repeater yani menzil genişletici olarak kullanabilirsiniz.

Mesh bağlantı şekli ayrı bir teknoloji.

İki cihazı bağlayabilmek için Fritzbox cihazı, modem ile aynı odada elektriğe takın. Sonra modemin ve repeaterin WPS düğmelerine basın. Fazla vakit kaybetmeden basın ve bağlantı olmaz ise aynı işlemi 1-2 kez tekrar deneyin.

Bağlantı sağlanabilmesi gerekiyor.

ZTE modemin yanında WPS düğmesi olması lazım.

Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 20 Kasım 2023; 23:31:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Birde modemin 2,4 Ghz WİFi yayını açık mı?

Modemde 2,4 açık değilse iki cihaz arasında bağlantı sağlayamazsınız.

Fritzbox menzil genişleticiniz sadece 2,4 Ghz destekli çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok ılgılı arkadaslarsınız tesekkur ederım frıtz 310 cıhazın arayuzunu gırdım benim modemin kablosuz sıfremı ıstedı verdım yanı bunları manuel ayarla arayuzden yaptım fakat lıstede gorunmuyor modem arayuzunden baktım 44 saat baglı ıp almıs gozukuyor fakat ben wıfı lıstesınde gorup sıfre veya kendı 00000000 ile gırmek ıstıyorum ayar yaparken gorunuyor sınırlı yazıyor sonra takı reset atana kadar lıstede gozukmuyor wps bır sure sonra sonuyor

• bu arada ıstanbuldan yazan arkadas yokmu tel den veya whatsapp yazamazmıyım sagolun ılgınıze

• ISTANBUL DAN ARKADASLAR VARSA OZEL DEN ILETISIM KURMAK ISTERIM

Siz 310 repeateri resetlediniz mi hiç? Bir de cihazınızda eski fw varsa ondan bağlanamıyor olabilir. Önce onu güncelleyin wifi üzerinden

• Merhaba. Ben de Fritz!Box kullanıyorum. Fritz!Box 6690 ve arkadaşı Asus ROG Rapture GT-AX11000 Pro. Merdiven kısmına astım ama yerini değiştireceğim.

Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü
  • bestercan B kullanıcısına yanıt
    Modem Docsis ama bağlantınız Docsis değil göründüğü kadarıyla

• alibaba A kullanıcısına yanıt

Fritz!Box Vodafone kablonet e bağlı. Asus Router ise kabloyla Fritz!Box un 2.5G portuna bağlı. 1000MBit kayıpsız veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 22 Kasım 2023; 0:5:9 >
    Türkiyede olmadığınız anlaşıldı : ) Modeme kadar koaksiyel kablo mu geliyor yoksa binada bir yerde Ethernete çevirip WAN dan mı giriyor internet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 22 Kasım 2023; 7:10:57 >

Routerda 2.5WAN portu var. 10G Port da var ama bizim sokakta heniz fiber yok Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü . Şimdilik bu idare ediyor.

Koaksiyel gelmiyor o halde. Cable modemi aradan çıkarıp sadece Asusu da kullanabilirsiniz aslında. Enerji tasarrufu ; )

Hayır. Koaksiyel geliyor. Anten kablosu gibi. Maalesef Asus Router da o kabloya uygun giriş yok.

• EnsarKusak XGPXN E kullanıcısına yanıt

Biraz geç cevap olacak ama bu ürünü ben aldım. Sinyal kalitesini beğenmedim. İade ettim. Onun yerine 6690 modeli seçtim

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.