Ben deneyeyim hocam. Mesajı attıktan sonra güncelleme çıktığını unutmuşum. Siz cevap yazınca uyandım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (70. sayfa)
-
-
Hocam 7.90 ı yükledim. Bakmam gereken yer neresi?
Yukarıdaki sonuçlar, diğer iki modemde sürekli kopan VDSL hattımın FritzBox tan sonraki durumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 10 Eylül 2024; 23:27:30 >
-
Hocam majör değişiklik bazı arayüz ekranları değişmiş gibi okumuştum. Özellikle Home network de görünen şematik gösterimler. Başka neler var pek bakmadım açıkçası. Menülerde gezerek siz görebilirsiniz belki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ana menülerin fotolarını çekeyim.
Arayüzde gezerken yeni güncelleme olduğunu farkettim. Güncelleme yaptım. 7.90 kısmı değişmedi, daha sonraki sürüm numaraları değişti.
Lab sürümüne ait versiyon güncellemeleri sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet otomatik güncelleme bu kez lab güncellemelerini alıyor. En geç ayda bir güncelleme alırsınız : )
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7590 AX olanlar için FritzOS 8 yayınlandı 👍 Menü 5690 Pro gibi olmuş, ama ilk gördüğüm ilk Özet sayfası değişmi 🥰 Sonunda yıllardır yazdığım bireysel cihaz trafiği izleme gelmiş. Oh beeeee Ancak muhtemelen ram kapasitesinden kaynaklı aynı anda 7 cihaz görülebiliyor 😔 Ağımda en az 50 cihaz var bu biraz kısıtlama getiriyor ama idare edeceğiz artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 17 Eylül 2024; 11:41:44 >
1 hafta sonra yine Lab güncellemesi geldi
İlk güncelleme yaptıktan sonra 2. güncelleme bu.
Gerçektende sizin bahsettiğiniz gibi Lab için sürekli güncellemeler geliyor.
FRITZ!Box 7530 AX için FRITZ!OS 8 yayınlandı 👍
Evet, ben ilk farkettiğimde Lab güncellemesi zannettim.
Asıl güncelleme gelmiş.
-
bir fritzbox'ım bile yok. olacağını da sanmıyorum.
takas ile anca ama buna da ne takas edebilirim bilmiyorum.
-
Pstn ya da voip sabit telefon kullanıyorsanız eğlenceli
FritzBox 7530 kullanıcısı varsa FRITZ!OS: 8.00 yayınlandı 👍
7590 a bekliyoruz : )
Herkes soruyor valla, sürekli yakında diyorlar 😀
FRITZ! Box 7590 için FRITZ! OS 8 yayınlandı 👍 Bekleyenlere duyurulur 👍
Bu gece kendi güncellesin yarın akşam bakarız artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi forumlar. Elimde Fritzbox 7490 modem router var. VDSL abonelikte sorunsuz kullanıyordum. TT fiber altyapısı ile Turknet internet bağlattım. TT'nin verdiği router yerine Fritzbox'ı kullanabilir miyim? Denedim, internet bağlantı testi başarılı oluyor fakat internet ışığı yanmıyor ve internete giremiyordu. Mac clone özelliği olmadığından dolayı mı oluyor bu durum? Bilen veya fritzbox router ile fiber internet kullanabilen var mı?
-
Mac bazlı üyelik sadece kablonette Docsis modemde oluyor
Kullanıcı adı, şifre ve vlan id girmiş olmanız gerekir. Ayrıca bağlantı tipini de Account Information dan WAN dan internet alacak seçime getirmelisiniz
Kullanı adı, şifre ve Vlan id (35 olarak) girmiştim ama dediğim gibi olmamıştı. Kaçırdığım başka bir nokta mı var bilemedim. Bu gece tekrar bir deneyeceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X