Şimdi Ara

Froggen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamın streamlerini yeni yeni izlemeye başladım aniviayla döktürüyor ama hepte anivia oynuyor. neden diğer herolarla hiç oynamıyor ya da ben mi karşılaşmıyorum?

• anivia, kog maw dışında pek hero oynamaz. onun tarzı o, durgun yaptığı her şeyi açıklayan öldüğünü daha görmediğim bol bol farm yapan buildleri çok değişik çıkan bir insan. izlenilesi örnek alınası adam. sakin sakin böyle killerini alır farmını yapar pro hareketler yapar ama ocelote gibi (ocelote benim favori streamerim) quadra bilmem ne alınca huaaaaa diye çıldırmaz. izle yani.
  • froggen kaç turnuvada takımı taşıyordu,adam bi keresinde warmog filan kasıyordu turnuvada.Ama kazandılar.
  • Oce yi sevmem dün Kassadin ile quadra attı %50 yi hp li corki kalmıştı kesmek için base e girdi ve öldü bu kadar da aç olunmaz be arkadaş.
    Froggen ın yeri ayrı Tank Anivia falan oynuyordu bi aralar o zamandan severim

edit:@ölüm lokumu normal buildinde var zaten warmog onun Warmog mejai Chalice, ToG, Rabadon böyle bişeydi build

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 7 Temmuz 2012; 9:50:49 >
  • her zaman aynı buildi yapmıyor kafasına göre gidiyor mesela karşıda olaf vardır irelia vardır darius vardır bunlar hiçbir şeye bakmadan carrylerin üstlerine atlayacak şeyler ondan warmog gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

her zaman aynı buildi yapmıyor kafasına göre gidiyor mesela karşıda olaf vardır irelia vardır darius vardır bunlar hiçbir şeye bakmadan carrylerin üstlerine atlayacak şeyler ondan warmog gider

Bugün erken kalktım oyuna gelde oynayalım mübarek..--

edit: kesin patch atıyorsundur tımam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p1r4t3s -- 7 Temmuz 2012; 10:46:40 >
  • Adamın Lich Bane'li, Malady'li, Warmoglu, Full gold itemli, her türlü itemle Anivia kasılması görülmüştür. Smartcast kullanmaz. Çok sakin oynar. Bence şuanda dünyanın en iyi mid playerı. En iyi mid playerı olmasa bile en iyi Anivia playerı en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Oce yi sevmem dün Kassadin ile quadra attı %50 yi hp li corki kalmıştı kesmek için base e girdi ve öldü bu kadar da aç olunmaz be arkadaş.
    Froggen ın yeri ayrı Tank Anivia falan oynuyordu bi aralar o zamandan severim

edit:@ölüm lokumu normal buildinde var zaten warmog onun Warmog mejai Chalice, ToG, Rabadon böyle bişeydi build

Aynen canlı izliyordum bende, kesemedi corkiyi

Froggen'nın warmog alma sebebi yumurta halinde sabit armor/magic resist olduğu halde hp'nin tamamı kadar canı olduğu için alıyor, ayrıca fazla can kötü değildir yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an en iyi Mid oyuncusu denebilir kendisi için. Daha kötü oynadı, oyunu onun yüzünden verdiler diyebileceğim bir maç görmedim. Hatta CLG.eu 'nun süpürdüğü en son büyük turnuva olan DreamHack Summer da baya iyi oynadı froggen. (Takımın ortalama 6.0 KDA varken kendisinin 8.53 olması gayet güzel bir şey bence.)

CLG.EU vs Mebdi's : Karthus : 6/2/6
    CLG.EU vs AL : Ahri : 8/3/13
    CLG.EU vs M5 : Anivia : 8/3/6
    -
    Yarı Final Maçları, CLG.EU vs Fnatic
    Anivia : 11/2/4
    Morgana : 3/2/9
    -
    Final Maçları, CLG.EU vs M5
    Anivia : 5/0/9
    Karthus : 8/3/8
  • mejai warmog çıkıyordu aniviaya ama takımı kızdıgı için pek yapmıyor artık röportajında söylemişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.