Şimdi Ara

Frontlines: Fuel of War (Oyun Çıktı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun battlefield'i geçebilecekmi sen ondan haber ver hocam
  • Demo mağlum yerlerede düştü.
  • Demosu fena degildi, kontrolleri biraz sacma geldi ama...LB ile sarjör degistiriyorsun, RB ile hizli kosuyorsun vs.vs. 20-25 euroya dustugunde alinir bence.
  • Oyunu beğendim ben de. Grafikleri hoş olmuş. Bad Company ye zemin hazırlamış işte onun daha basit grafiklisi, bunun gelişmişini Bad Company'de görürüz. Tam sürümü de sağlam single player modu içerirse indirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Aralık 2007; 12:11:01 >
  •  Frontlines: Fuel of War (Oyun Çıktı)
     Frontlines: Fuel of War (Oyun Çıktı)

Evet evet oynanır bu oyun. Deli gibi hem de

• az once denedim oyunu..gercekten grafikler cok guzel olmus..graw2 yi anımsattı bana..bu tarz oyunlara zaten hayranım...ama silah değişimi şarjör değişimi falan cok yavaş olmus..birde demo diye sanırsam agaclar olsun nesneler bazen sonradan geliyor...ışıklandırma golgelendirmeler cok guzel..oynanacak bir oyun...full unu bekliyorum sabırsızlıkla...bize böyle oyunlar lazım....

Xbox 360 bizi FPS manyağı yapacak anlaşılan..normal oyun yok yaw.....
  • kontroller konusunda katılıyorum,garip yapmışlar şahsen alışmam biraz zaman aldı...grafikler güzel,serbest görev fikri iyi işlenirse oyun güzel olabilir ve sınıf seçme(assault,spec-ops,anti-vehicle vb.)olayı da hoşuma gitti.ama takım arkadaşları pek bi işe yaramıo,anca yakından,yani onların kontrollerini bize verse çok daha iyi olabilir
  • bidaha baktım ben de kötü oyun ya :<
  • Oyun fena degil. Ama BF2 Bad Company nin yanında fason kalıyor. O varken bunu online oynamam. Gerçi Bad COmpany nin yanında başka hiçbir oyunu online oynamam
  • Bad company multiplayer modunda kaç kişiyi destekliyor anladığıma göre oyun senaryo ağırlıklı olacak multiplayer ağırlıklı olan oyn ise Battlefield 3 olacak diye biliyorum
  • 360 daki multi demoyu indirdim. Yaklaşık 1.1GB

Ben bu oyunun orjinalini alıcam sanırım...

Önceden şöylesine bir bakmıştım, dün gece 3-4 maç yaptım...
    Kısaca, yeni Battlefield 2 Modern Combat diyebiliriz oyuna. HAtta Squad olaylarınıda katarsak PC deki BF2 gibi diyebilirim

- Her tür araç kullanımı var. Ben tank, jeep, helikopter kullandım dün akşam

- Sınıflar ve yan özellikler güzel. Heavy, assault, sniper, bomber gibi..Yan görev air assault, engineer, deploy chopper vs gibi şeyler var

- Haritalar dana gibi...32 kişilik mapler var

- Demo olmasına ragmen, grafikler BF2 MC den iyi geldi. Stabil 30 fps di.

Akşamki maçta alışma evresinden sonra, olayı kavrayınca çok zevkli geldi. Bırakamadım bir ara...

Mesela tankla gidiyorsunuz, üstünüze helikopter geliyor, size füzeleri yagdırıyor, görüyorsunuz. Yanınızdan roketin geçtiğine şahit oluyorsunuz.

Küçük araçlar var. Örnegin bir maçta sniper dım ve baktım düşman askeride kuleye çıkmış, gelen giden tanka ateş ediyor. Küçük helikopteri yolladım. Helikopter kamerasından izleyip kontrol ediyorsunuz. O düşman askerine dogru gittim,eleman tepeye çıkmış yatmış yere..Bir vızıltı duyuyor ama göremedi başta. Gördüğündede zaten çok geçti. Minik helikopteri tepesinde patlattım. Aynı şekilde uzaktan kumanda yerde giden araçta var..

Bazukalı oluncada düşman helikoptere kilitlendim. Eleman hemen chaff ları atıyor. Bekleyip öyle vurdum, pilot helikopterden atladı ve paraşütünü açtı. Aşağı inincede ekip olarak etkisiz hale getirdik.

Helikopter kullanmakta çok güzel ve daha rahat BF2 den.

Yüksek kulelere çıkıp aşağı atlayıp paraşüt açmak mümkün.

Uzun lafın kısası , bu demoyu bence oynayın, biraz alışın derim. Zengin savaş tecrübesi yaşamak için birebir...Sırf elde silah koşup dandun Quake misali birbirinizi vurmadığınız bir online savaş oyunu...

Hatta bir ara toplanıp hep beraber bir mapte oynayalım derim. Full ü çıkana kadar bu oyunu oynarım ben...BF2 gibi olması büyük artı olmuş..Tank, araç, helikopter kullanmayı özlemişiz

• game trailers tan izledim HD olarak çok beğendim grafikleri
  • iyi de crysis ve yeni bf3 deki gibi agaclar devrilmiyor binalar yikilmiyor eger olsaydi bu oyun 5 milyon satardi, yapimcilar neden bu cevre yikimini yapmamis anlamadim o kadar zor mu yaw
  • Arkadaşlar çok net konuşamayacağım fakat benim gördüğüm trailer'larda bu oyun muhteşemdi... Oyundaki silah, ekipman vs. detayı çok başarılı idi yanlış hatırlamıyorsam...

O yüzden beğenmeyenler biraz daha bekleyip oyuna bir şans daha versin derim.

Her oyun COD4 veya GOW gibi olsa COD4 ve GOW'un yeri ayrı olmazdı
  • Ben yazın PC Beta'sını oynamıştım, gayet leş bir oyundu.. Nasıl bu kadar beğendiniz anlayamadım.
  • Multipaler oyuncu sayısı 50 kişiye çıkartıldı arkadaşlar.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=49778&mode=thread&order=0
  • malum yontemlı cıhazlarda demo oynanıncadamı ban yeniyor hanı belkı demosunu livedan denerdım hesabı
  • yaw oyun tam istedigim gibi degil ama silahlarin cekiciliginden olacak habire canim oynamak istiyor
  • İnceleme notları bayağı iyi denebilir. Demosu da süperdi. Oyun da her an düşebilir malum yerlere. Düştüğü an saldırmak için bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Şubat 2008; 19:26:00 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.