Şimdi Ara

Frontlines: Fuel of War (Oyun Çıktı) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun kıtlığı yaşıyodum zaten. Bu oyun iyi gelecek bana.
  • evet,oyun çıktı,hayırlı olsun. Region Freeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silex -- 26 Şubat 2008; 22:59:45 >
  • Ooo hadi hayırlısı.
  • multı bazlımı bu oyun öyle ise uğraşmayam
    single campaıgnı varmı acep ıse yarar bır bakayım su reviewa
    ahanda hemen gozume çarptı olumcul yorum
    The single-player game is decent and short but the solid offering of maps and good online support will have some playing for quite awhile.
    tek kısılıgı iyi ve kısa fekat harıtaları ve onlıne destegı ıle bellı bir süre oynatır diyor sanırsam amcam
    napsakki elde de oyunlar bırıktı daha DMC4 bıle ellesmedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risingforce -- 27 Şubat 2008; 1:14:34 >

• pc de varmı bu oyun ? yada cıkıcakmı
  • Abow oyun güzel diyosunuz yani

Var mı tam sürümünü oynayan

@Drizzt_tr

Tank,jeep,helikopter kullanıyorsunuz dedin iştahımı kabarttın
  • sadece multiplayer mı bu oyun arkadaşlar bi cevap yazın da boşa çekmeyelim. yani single player' ı yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kawanosh

pc de varmı bu oyun ? yada cıkıcakmı

PC versiyonu dün çıktı boyutu 9.59 GB

Oyunda Single Player tabii ki var demosunu oynamadınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 27 Şubat 2008; 9:30:12 >
  • Ben demo oyunun hastası oldum, kontroler çok basit ve akıllıca olmuş... her gece takım kurup savaşıyoruz.. o helikopterlerin eksoz sesi yokmu hasta ediyor, benim favori silahım ısı güdümlü füze atar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: kawanosh

pc de varmı bu oyun ? yada cıkıcakmı

PC versiyonu dün çıktı boyutu 9.59 GB

Oyunda Single Player tabii ki var demosunu oynamadınız mı?

sıkıştırılmış hali mi o?
  • Oyun çok kaliteli, hızlı ve eğlenceli. Mutlaka oynamalısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Oyun çok kaliteli, hızlı ve eğlenceli. Mutlaka oynamalısınız

Single player bölümü nasıl? Görevler mi var yoksa Battlefield gibi botlarla beraber karşı takıma mı dalıyoruz?
  • Single Player hocam bu görevler vardır tabiki.
  • Bu oyunu yeni makinede livedan denemek istiyorum. Single player çok kısa ve üzerinde fazla durulmamış. Multisi bir yere kadar oyalasın bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Single Player hocam bu görevler vardır tabiki.

dostum battlefield oynadıysan ne dediğimi anlamışsındır. O oyundaki gibiyse single player olmasa da olur. Hababam dalıyorduk karşıya botlarla.
  • arkadşlar hiç mi single playerını oynayan yok yahu. nasıl cod4 tarzı bi single plaer mı ? yoksa nasıl? hadi bi el atıverinde bizde yazalım yada yazmayalım?"
  • Oyunu Battlefield 2 nin bir-iki boy düşüğü olarak düşünün...BF2 kadar iyi degil ama buda zevkli..
    DÜşmanları kolayca seçememe gibi sorunlar var demoda..Full de nedir bilmiyorum. Ama oynanır, zevkli..50 kişilik serverlar var.
    Birde tanklar, helikopterler çok kolay yokediliyor. Bunu dengelemeleri lazımdı. Biraz gidiyorsun herif kilitleniyor vuruyor. Dönüp nerede bu adam diyemiyorsun, çünkü görene kadar ölüyorsun

Ben Bad Company yi bekliyorum şu an...Bunuda duruma göre alabilirim belki..
    Demosunun multi ve single olanı var. Isteyen bakabilir
  • cod4 deki gibi akıcı degil malesef Yani COD4' un single dada multidede yanına yaklasamaz bence ama online zekli geldi bana onca adam harala gurele kimin eil kimin şeyinde bellideğil alışması zaman alacak gibi
  • Şu patlayıcı taşıyan ufak helikopter ve araba olayını çok beğendim, ancak husmenus'un da dediği gibi oyun akıcı değil gibi geldi bana.
  • yani arkadaşlar akıcılıktan ziyade bir hikaye var mı single plaer'da onu demk istiyorum. yani unreal yada quake wars tarzı bi single player'ı var? yoksa cod4 tarzında bir single player' ı var? bi el atın hadi be anam hadi be anam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.