Şimdi Ara

Frontlines: Fuel of War (Oyun Çıktı) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sunu iyi anladım insanlar sadece demo ları oynayıp yorum yapıyo

Bu oyunun demosu da multiplayer olarak cıktıgı için haberleri yok insanların 3 ytl lerine kıyamıyolar

Neyse bgn ceker single ı nasıl diye kontrol ederim beyaz fatih
  • arkadaşlar oyun rf yazmışsınız ama malum yerlerde pal usa surumleri var pal ve u ikiside rf dimi?
  • pal - usa 2' side REGİON FREE...
  • Oyun çıktı, kimse cod 4 ten yanına yanaşmamış herhalde, ama cod4 te bi yere kadar artık baydı hep aynışeyler, ben multi demosunu oynamıştım, biraz yavaş geldi ama haritaların büyüklüğü, araçların ve silah çeşitliliği falan ağzımı sulandırdı. Zannedersem oyunun singel ı olmasına rağmen multi olarakta bölümleri geçebiliyoruz. Hele ki videolardan gördüğüm bir savaş uçağı var ki, çok güzel bir deneyim olacağa benziyor
  • Arkadaşlar yavaş demişsiniz oyun.
    DARK MESSİAH kadar yavaşmı oyun?
    Resmen kütük gibiydi MESSİAH
  • o kadar da değil...
  • malum yerlerde pal olanları rf değil
  • Ne yani bu oyunda single yokmu?Olurmu öyle şey?!
  • Single varmı yokmu arkadaşlar?
    Birisi konuya açıklık getirsin lütfen
  • Single var ama kısa sürüyor.
  • Oynadım sonunda ve çok çok güzel çok sağlam bir oyun olmuş. Single player uzunluğu en az Army of Two kadar. (10 bölümden oluşuyor. Her bölüm 45 dk. falan sürebiliyor çok hızlı tadını çıkarmadan oynamazsanız) Ve single player neredeyse CoD4 tadında olmuş diyebilirim müthiş kaliteli heyecanlı bir single player var. Grafikler çok güzel çok hoş geliyor göze. Hele nükleer bombanın atıldığı açık alanda tanklarla savaştığımız sahne tam bir grafik şöleni olmuş bu kadar kesinlikle beklemiyordum. Kesinlikle alın oynayın single player ı çok çok kaliteli ya şoklardayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Mart 2008; 19:05:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lt.Chuck

Frontlines: Fuel of War (Oyun Çıktı)

demo çıktı, marketplace den indirebilirsiniz

Ya Pc ye Full umü çıkmış bunun 1 hafta önce malum yerlerde gördüm PC versiyonu enteresan! Allah Allah ben mi yanlış hatırlıyorum bi kontrol ediyim

• Ewet doğru hatırlıyomuşum 1 haftadır PC de varmiş, hayırdır inşallah başımıza taş yağacak konsoldan önce PC ye

Tür Oyun / PC
    Durum Son İşlem 3 Saniye
    Boyut 9.60 GB (10,311,476,334 byte )
    Eklenme T 02-27-2008 10:37 AM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatality_AN8 -- 11 Mart 2008; 19:14:38 >
  • 26 şubatta çıktı Xbox 360 a
  • oyunun singleplayerinin bi hikayesi varmı ilerlemeli sekildemi yoksa unreal gibi hikaye var ama multiplayere benzer bir oynanısmmı var.biraz sacma oldu sanki ama anlamıssınızdır.
  • İlerlemeli, neredeyse cod4 kadar kaliteli bir single player var 10 bölüm ve kısa denemez. Hikayesi de var müthiş aksiyon da var süper görevler var, çeşitli araçlar kullanma var özellikle drone helikopterler müthiş zevkli, her şey var gergedan gibi süper bir oyun

Manyak gibi tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Mart 2008; 19:32:07 >
  • iyi o zaman oyunu cekmek için neden dogdu bana live üyeligi almayı düsünmedigim için cekmicektim.ama sanırım oynamalıyım.
  • Kesinlikle oynanmalı. Zaten notları da çok güzel incelemelere bakarsanız. Multi aramaya gerek yok single ı dehşet güzel. FPS açlığım vardı haftalardır, bu oyun ilaç gibi geldi.
  • evet bende tutmuştum bu oyunu ama çok kısa ya buda.8 bölümdü galiba yani 7-8 saatlik bi ömrü var en fazla.
  • Her akşam mutlak 1 saat takılıyorum multiplayerde, çok baba oyun , dün takıldım bir tankın peşine kıyasıya sallıyorum ne var ne yok ... derken helikopterden bana destek geldi tankı havaya uçurdu o sırada içindeki asker kendini attı dışarı canlı bende tanktan inip peşinden gidip öldürdüm

Sonra çatıdan ağır makinalı ile düşman helikopterini vurdum, adam paraşütle atladı .. yere iner inmezde öldürdüm acaip bir oyun ya bazen senin takımından bir tank seni gördümü yavaşlıyor adam senin binip makinalıya geçmeni bekliyor, atlıyorsun tanka ekip çalışması ondan sonrası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 12 Mart 2008; 16:55:08 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.