Şimdi Ara

Frontlines: Fuel of War (Oyun Çıktı) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler Dante. Yorumlarını okuyup edindim oyunu Gerçekten çok güzel ve aksiyonlu bir oyun, grafikleri de oldukça iyi. Single player oyun arayanlar kaçırmasın derim.
  • oyun gerçekten çok güzel, çok akıcı, alıştıktan sonra tuşlar çok yerinde, yalnız adam el bombasını çok nazik fırlatıyor..

Araçları kullanmak güzel ama daha güzeli droidleri kullanma, şeçtiğiniz class a göre yer veya hava droid i alıyorsunuz, adam öldürüp veya puan kazandıkça class ta üst seviyelere çıkıyorsunuz.. yeni özellikler taramalı, bombalı oyuncak uçak veya tanklarınız oluyor. Böylelikle savaş alanında ölüm tehlikesi atlatmaksızın adam öldürüyor, adamınızı koruyabiliyorsunuz. Çok güzel bir deneyim..

Bir söylemek istediğim birşey daha var ki çok hoşuma gitti; oyun içinde takımlar oluşturabiliyorsunuz mesela 16 kişi oynarken 5 kişi bir grup oluyorsunuz ve takım halinde hareket ediyorsunuz. Ben takımımı oluşturuyorum verdiğim komutlara göre karşıdakiler ile toplanıyoruz dediğim yere saldırıyorlar veya belirli yeri koruyun deyince orayı koruyorlar. çok hoşuma giden birşey bu olay, tabi takım arkadaşlarınızın da verdiğiniz emirlere uyması lazım Dil çıkarma

Bence cod4 artık sönük kaldı bu oyunun yanında hep aynı küçük haritalar... imkanı olan herkes gelmeli çok eğlenceli...

Aynı zamanda lag olayı yok. Hemen hemen hiç lag olmuyor. oyunun serverlarına bağlanabiliyorsunuz. burada ping değeri en yüksek server a bağlanınca çok rahat oynanıyor oyun, gerçekten tebrik etmek gerek yapımcıları

Battlefield bad gelene kadar yerini doldurur

• Oyunu grafik açısından çok zengin olmamakla beraber oldukça eğlenceli,tavsiye ederim
  • bıraz gec de olsa sıngleını bugun bıtırdım eglencelı ve kısaydı.ama begendım bır suru teknolojık techızatı kullanmayı.sımdı bır de e.t.:quake wars gelsın ona bakalım
  • Valla oyun yatıyor öylece.Malum oyun bolluğundan birtürlü buna bakamdım çok az oynamışlığım var.Fakat en kısa zamanda döneceğim bu oyuna :)
  • oyun gerçekten harika oynamayanlara tavsiye ederim evet single kısa sürüyor ama çok zevkli.ben oyunu multi oynayamadım hata veriyo
  • ben daha oynayamadım
    demek oynayın diyorsunuz
    bir deneyelim o zaman
    teşekkürler yorumlar için..............
  • Arkadaşlar oyunu yeni bitirdim.
    Tek kelimeyle harika bir oyun. Hikaye oynanış ve çeşitlilik anlamında çok başarılı.
    Bu mesajı acaba oynasammı diye düşünen arkadaşlar için yazıyorum. Hiç düşünmeden başlayın bence.
  • Oyun süper bir 3.dünya savaşı oynanış yapay zeka ve grafik çok iyi.Hakkı yenmiş çogu yerde 7 almış bu oyun bence 10 üzerinden 9 luk bir oyun.
  • hakettiği sewgi ve saygıyı görmeyen bir mükemmel oyun daha...

oyun süper zewkli bir oyun oynamayan çok şey kaçırır bence
  • Singleplayer modunda bitirdim oyunu. COD4 tarzında bir oyun. Grafikler tatmin edici düzeyde, yapay zeka fena sayılmaz. Ateş etmek ve hedefi vurmak çoğu zaman zor oluyor silahlar çok tepiyor, düşmanları vurduğunuzda vücutlarının verdiği tepki hoş olmuş. Oyunda çeşitli araçlar ve farklı türde silahlar kullanabiliyorsunuz ki bu özellik oyuna farklı bir hava katmış. Türkmenistan, Kazakistan, Tacikistan ve Rusya gibi ülkelerde farklı görevleri yerine getiriyorsunuz. Oyun kısa sürüyor ama oynadığınıza değecek bir oyun ben COD4 'den daha çok zevk alarak oynadım. Kendi türündeki çoğu oyundan daha eğlenceli, illede grafik aramıyorum eğlenmek istiyorum diyorsanız kaçırmayın zaten grafiklerde fena sayılmaz.
  • hani ss ler....
  • Oyun harika ya oyun bolluğundan dolayı adam gibi oturup oynama fırsatım olmamıştı bu oyunu.

Son 2 gündür iyice sindirdim oyunu tek kelime ile harika bir oyun.

Uzun zamandan beri fps'den zevk alamıyordum sonunda yaşattırdı bana FFOW
  • oyunu oynadım. Ve sunu söyleyebilirim oyun mükemmel. oynanabilirlik silah çeşitleri çatışmalar mükemmel olmuş...
  • bende diğer oyunlardan fırsat buldum ve dün başladım çok sürükleyici bi oyun yalnız sanki oyunun gölge işlemesinde bi bozukluk var biraz sonra yüklüyo gölgeleri sizde böyle bi sorun oluyomu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

hakettiği sewgi ve saygıyı görmeyen bir mükemmel oyun daha...

oyun süper zewkli bir oyun oynamayan çok şey kaçırır bence

Sen bu lafları taa ne zaman evvel söylemiştin ama dinlemedik
    Hala oynamadım aslında iş güç
  • Arkadaşlar oyunda, Battlefield 2 deki gibi botlarla multi player haritalarında oynayabiliyormuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMiZ -- 4 Haziran 2008; 0:15:30 >
  • çok güzel bir oyun kesinlikle oynanması gerekir
    4.bölümdeki sniper görevini çok sevdim grafiklerde bence gayet güzel
    fps severlerin kesinlikle oynaması gereken bir oyun
  • Demo olarka indiridiğim oyunu artık multiplayer oyayamıoyrum live a girmiyor üyeliğim olmasına rağman ( cod4 oynuyorum) acaba üresi falan mı var ?
  • hiç beğenmedim zaten pekte oynamadım ama ilk bölüm hoşuma gitmedi cod 4 buna 35 bin basar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.