Şimdi Ara

FSX'e Yeni Başladım Yardım Edermisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Önceden FSX oynuyordum sonradan sildim ve yeniden kurdum

Uçagı kaldırmayı biliyorum sadece :( size 3-4 tane soru soracam ve lütfen FSX hakkında bildiklerinizi yazın.. ! Şimdiden Teşekkürler

1-) GPS-Navigasyon hangisi ve hangisi gidecegimiz yeri gösteriyor ? (Resim atarsanız iyi olur ) bu arada rota mota yapmayı biliom

2-) Bazı Videolar izledim Havaalanından kalkıyor bende direk pistin başında oluyor nasıl yapacam?

3-) Benim faydama dokunacak oyun hakkında birşeyler dermisiniz ?

Şimdiden Teşekkürlerr

• berkice10 kullanıcısına yanıt
    Kimse Yardım etmiyormu?

En Aktif Forum bu diye bu forumdayım -_-
  • Dostum 9 dakikada kim yardim etsin biraz bekle konulari hep aciliyor fsx hakkindabilgi sahibi vardir elbet yardimci olan cikar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jakab95 kullanıcısına yanıt
    İnşallah çıkarda kaç saate veya güne ?
    Bugün tatil :D o oyunu zevkle oynamam lazım ! :D
  • berkice10 kullanıcısına yanıt
    Oyun içinde learning center 'da sorularının cevabını bulabilirsin. Oradaki eğitimleri tamamla. Sonra missions' ları yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windhunter

Oyun içinde learning center 'da sorularının cevabını bulabilirsin. Oradaki eğitimleri tamamla. Sonra missions' ları yap.

Bunun %100 Türkçe dil paketi yokmu ?
  • 1. soruyu tam anlamadım ama şöyle söyleyeyim. Default uçaklardaki GPS/NAV switch butonunu GPS'e getirip otopilot aktifken VOR LOC butonuna basarsanız uçak rotasında otomatik olarak dönüşleri yapar, size de izlemek kalır.
    2) Flight Planner'da departure location seçerken havalimanını seçtikten sonra aşağıda active runway yazan bir kutucuk göreceksiniz. Ona tıklarsanız başlamak istediğiniz park pozisyonunu seçebilirsiniz.
    3) Ne seviyede olduğunuzu bilmeden bir şey diyemem aslında ama işin çok başında gözüküyorsunuz. İnternette FSX ile ilgili binlerce döküman var, biraz göz gezdirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sacred 1'de Yardım (acemiyim)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı:    +

1. soruyu tam anlamadım ama şöyle söyleyeyim. Default uçaklardaki GPS/NAV switch butonunu GPS'e getirip otopilot aktifken VOR LOC butonuna basarsanız uçak rotasında otomatik olarak dönüşleri yapar, size de izlemek kalır.
    2) Flight Planner'da departure location seçerken havalimanını seçtikten sonra aşağıda active runway yazan bir kutucuk göreceksiniz. Ona tıklarsanız başlamak istediğiniz park pozisyonunu seçebilirsiniz.
    3) Ne seviyede olduğunuzu bilmeden bir şey diyemem aslında ama işin çok başında gözüküyorsunuz. İnternette FSX ile ilgili binlerce döküman var, biraz göz gezdirin.

Saol

• öyle kolayca öğrenilecek birşey değil, hergün yeni birşeyler öğrenerek ilerletirsiniz. her uçuş ekstra tecrübe kazandırır. joyistik şart ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

öyle kolayca öğrenilecek birşey değil, hergün yeni birşeyler öğrenerek ilerletirsiniz. her uçuş ekstra tecrübe kazandırır. joyistik şart ayrıca

Doğru mesela Sabahtan akşama kadar bilgim çoook arttı 1 hafta içinde aceminin biraz ilerisi olurum inşallah

Videolardan ögrendigim bilgilerle sadece iniş yapamıom onuda çözerim Herkeze Teşekkür ederimm

• Multiplay'de bu işi bilen birisinin uçağına misafir ol.Nerede ne yapıyor takip et.Sesli iletişim desteğide olduğu için gerktiği zaman sesli olarak ne yaptığını anlatır sana.Tecrübe olur.Birnevi öğrenci pilot gibi kumandayı bile verebilir sana.Benim merak ettiğim fsx multiplay'a uzun zamandır giremiyordum.Bu sorun ortadan kalktımı?Yıllarca oynadığım multiplay'a hiçbir şekilde giremiyorum artık.Ne oldu ne değişti anlamış değilim...Yunan oyuncular ile ege denizi üzerinde yaptığımız dogfight çok keyifli oluyordu.Türk oyuncularla formasyon uçuşu yaparak,yunan oyuncularla savaşırdık ne güzel...Sistemimde bir değişiklik yapmadım,oyun aynı oyun ama multiplay'e giremiyorum join dediğim zaman hiçbirşey olmuyor.Siz bu işi nasıl yapıyorsunuz?bilgi verirseniz çok memnun olacağım.Kimbilir belki birlikte uçarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yassyoss

Multiplay'de bu işi bilen birisinin uçağına misafir ol.Nerede ne yapıyor takip et.Sesli iletişim desteğide olduğu için gerktiği zaman sesli olarak ne yaptığını anlatır sana.Tecrübe olur.Birnevi öğrenci pilot gibi kumandayı bile verebilir sana.Benim merak ettiğim fsx multiplay'a uzun zamandır giremiyordum.Bu sorun ortadan kalktımı?Yıllarca oynadığım multiplay'a hiçbir şekilde giremiyorum artık.Ne oldu ne değişti anlamış değilim...Yunan oyuncular ile ege denizi üzerinde yaptığımız dogfight çok keyifli oluyordu.Türk oyuncularla formasyon uçuşu yaparak,yunan oyuncularla savaşırdık ne güzel...Sistemimde bir değişiklik yapmadım,oyun aynı oyun ama multiplay'e giremiyorum join dediğim zaman hiçbirşey olmuyor.Siz bu işi nasıl yapıyorsunuz?bilgi verirseniz çok memnun olacağım.Kimbilir belki birlikte uçarız.

sanırım gamespy dan bahsediyorsunuz. o artık destek vermiyor

• Arkadaşlar havaalanında bi tek uçak olarak ben varım video izliyorum millette havada uçaklar uçuyo iniyo kalkıyo bu arada multiplayerde beni aydınlatırmısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.