Şimdi Ara

Fsx için Rex4 yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nette gezinirkenhttp://www.rexgamestudios.com/ adresinde REX4'ün çıktığını gördüm yalnız sormak istediğim şu
    Bende Rex yuklu değil direk olarak rex4 satın alıp faydalanabilir miyim yoksa rex'i de almam gerekiyor mu?

• Ben Satın almadan kullandım, diğerlerine gerek olmadan rahatlıkla çalışıyor.
    Artı yönleri, bence daha iyi textureler gelmiş felan filan en önemlisi sadece rexi yüklemesi uzun ardından fsx'e textureleri atmak 2-3 sn alıyor çok hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanseth

Ben Satın almadan kullandım, diğerlerine gerek olmadan rahatlıkla çalışıyor.
    Artı yönleri, bence daha iyi textureler gelmiş felan filan en önemlisi sadece rexi yüklemesi uzun ardından fsx'e textureleri atmak 2-3 sn alıyor çok hızlı.

Textureları nasıl atıyoruz kolay mı? biraz bahseder misin çok yeiniyimde...Satın almadan nasıl kullandın? rex4 zaten texturelar çok güzel dimi kendisi bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufk07 -- 19 Mart 2014; 14:53:46 >
  • Rex 4 kuran arkadaşlar.... Bende rex 4'ü indirip kurdum. Üç gündür oyunu oynayamıyorum ama üç gündür sürekli açıp kapıyorum, bir türlü ayarları fsx üzerinde etkileyemedim. Görüntüler yine aynı fsx. Sanki bulutlar daha detaylı gibi gözüküyor ama onlarda küçük küçük eskisi gibi.. Onun dışında değişen hiçbirşey yok. Bunlarda birkaç görüntü.

Fsx için Rex4 yardım
     Fsx için Rex4 yardım
     Fsx için Rex4 yardım
     Fsx için Rex4 yardım
     Fsx için Rex4 yardım

Şuan sadece FSX + Acceleration Pack + GEX + PMDG ve REX4 kurulu. diğerleri sorunsuz çalışmakta ama REX4 yüklemesinden hiçbir iz yok. FSX grafik ayarları Default'tur. REX'in ayarlarını yaptım, tema kurulumu yaptım, yönetici olarak çalıştırdım, netfrwork 4.5 onuda kurdum ama nafile. Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutxf -- 13 Nisan 2014; 15:34:21 >

• mesutxf M kullanıcısına yanıt
    Hava durumunu daha değişik yap bulutları çogalt şekillendir, orda bir yerde weatherdan bir sürü ayar var karıştır biraz anlarsın rex yüklenmiş gözüküyor bulutlar güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanseth

Hava durumunu daha değişik yap bulutları çogalt şekillendir, orda bir yerde weatherdan bir sürü ayar var karıştır biraz anlarsın rex yüklenmiş gözüküyor bulutlar güzel.

Ama denizlerde ve göllerde su efekti yok, atmosferdede bir değişiklik olmadı gün doğumu ve batımındaki saatlere aldım, Rexin atmosferiyle alakası yok. Güzel olan sadece bulutlar. Millet yüklemiş foto koymuş bizimkiler arasında bidünya fark var...
  • Bulut ve hava olaylarını Weather menüsünde rex seçeneği varmış oradan hallettim ama denizdeki texture ve efekt aynı.
    Rexin önceki sürümlerinin hepsini kullanmış ve en az 4 senedir uçuş yapan birisiyim. Bu sefer neden böyle oldu çözemedim. Eğer çözümünü bulamazsam formata gidicem. Formattan sonraki yüklemelerde neredeyse 2 gün sürüyo. Vay benim halime, aöf sınavları arefesinde işe bak sen yaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutxf -- 13 Nisan 2014; 16:41:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.